Nokia, Samsung ve HTC, Windows Phone 8 testlerine başladı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia, Samsung ve HTC, Windows Phone 8 testlerine başladı mı?

Şu sıralar Android ve iOS'a ciddi anlamda kafa tutacak en güçlü işletim sistemi olarak görülen Windows Phone 8, pek çok teknoloji meraklısı tarafından merakla bekleniyor. Çıkışına aylar kala telefon üreticileri de, yavaş yavaş telefonlarını şekillendiriyor.

WPDownUnder adındaki Avustralyalı bir Microsoft mobil platformu sitesinin haberine göre, en az 3 tane telefon üreticisi Windows Phone 8'i kendi cihazlarında test etmekte. Pek çok kaynağın iddiasına göre Nokia tarafından üretilen cihazlar, ülkede bulunmakta. Bunların yanısıra HTC'nin ve Samsung'un cihazlarının da görüldüğü söyleniyor.

Nokia'nın test cihazının Lumia 800 ve Lumia 900'e görünüş olarak fazlasıyla benzese de, içerdiği donanımın tamamen ayrı olduğu da iddialar arasında. HTC'nin ve Samsung'un Windows Phone 8 prototipleri hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Windows Phone 8'li cihazları heyecanla beklemekteyiz. Umuyoruz ki hem iOS'a, hem de Android'e kafa tutabilecek bir işletim sistemi olur da mobil dünyaya renk katar.

Del Rey

Del Rey

Üye
Ben bunu burada yaklaşık 1 ay önce belirtmiştim. İnanan olmamıştı.

anılbaran

anılbaran

Üye
Test elbbette başladı . Ama wp8 umdugum gibi olmayacak en azından ev ekranı gibi :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Inanmayanlar kismindan beni ayirirsan sevinirim kardesim ben biliyordum zaten dahasini da biliyorum ama malesef butun bildiklerimizi buradan paylasamiyoruz.

abi bi microsoft ceosunda mı ne 2 metreye yakın bi tablet varmış ofisinin duvarında ağzım açık kaldı ya :oha: kimbilir daha neler var :hmmm

- - - Eklendi - - -

Inanmayanlar kismindan beni ayirirsan sevinirim kardesim ben biliyordum zaten dahasini da biliyorum ama malesef butun bildiklerimizi buradan paylasamiyoruz.

- - - Eklendi - - -

Ev ekrani derken neyi kastettin anlamadim:hmmm

bellede ki gibi bir ekran bekliyor sanırım abi :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Steve balmerin ofisinde 80" lik bir tablet var.

- - - Eklendi - - -

Ev ekrani olarak herhangi bir sisteme benzeyen bir goruntu beklemeyin. Tamamen metro ui ye ozel bir ev ekrani olucak.

anılbaran

anılbaran

Üye
bir kaç resim gördüm de ev ekranı yani ( kare kare var ya abi işte ) fazla degişmeyecek .onlar yüzündem kimse begenmiyor wp yi biraz degişse iyi olacak ama :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir kaç resim gördüm de ev ekranı yani ( kare kare var ya abi işte ) fazla degişmeyecek .onlar yüzündem kimse begenmiyor wp yi biraz degişse iyi olacak ama :(

Ama o kareler zaten olayin esprisi. Live tiles deniyor onlara ve onlar canli durum guncellemelrine bildirimlere gore hareket ediyorlar.

Del Rey

Del Rey

Üye
Elbette birkaç kişiyi ayırıyorum ve yine evet neredeyse herşey ambargolu, içimde kalıyorlar.

aleranol

aleranol

Üye
Valla bunu ben de biliyordum o inanmayanları çok merak ediyorum. Zaten bunların olacağı aylar öncesinden belliydi. Benim şu anda aklıma gelen bildiklerim:
Wp8 nin 2 veya daha fazla çekirdek desteği olacağı
yeni nokia serisinde 8mpxpureview ile birlikte mükkemmel bir kameranın az da olsa kasasını bozarak takılabileceği. Çünkü yeni işlemci ve kullanılan donanımların değişerek daha az yer tutacağına içten inanıyorum.
Su geçirmez vs. Belliydi.
Arama işlevleri multitasking ekranı vs. Daha da gelişeceği.
Şu amda telefondan yazıyorum biraz üşeniyorum devamı için ama sanırım lumiaları en yakından takip eden biz hepimiz benzer ve aynı şeyleri biliyoruz değil mi?

Del Rey

Del Rey

Üye
Su geçirmezlik 1 yıl önceden duyurulmuştu.

anılbaran

anılbaran

Üye

Ama o kareler zaten olayin esprisi. Live tiles deniyor onlara ve onlar canli durum guncellemelrine bildirimlere gore hareket ediyorlar.
abi onların şeklini falan degiştirseler bari yaa tamam güzelmiş özelligi ama ne bileyim daha güzel bişiler bekliyodum ben

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Ev ekrani derken neyi kastettin anlamadim:hmmm
Bana özelden paylaş hünkarım.:kıskıs:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
abi onların şeklini falan degiştirseler bari yaa tamam güzelmiş özelligi ama ne bileyim daha güzel bişiler bekliyodum ben

bence gayet guzel daha once kullanilmamis bi gorunum olmasi ayri bi guzel ve ekrana o karelerden olusan tema yada foto larda iki ayri gorunum sagliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O kareler aslinda wpnin dinamikligini temsil ediyor. Tabi kullanmayan icin normal duz kareler gibi geliyor ama kullaninca surekli hereket eden bildirimleri ekrana getiren sosyal ag durumlarini gosteren resimlerinizi slayt gosteri yapabilen kareler onlar.

theposies

theposies

Üye
kareler zaten süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt