Archonn
Üye
-
Konu Sahibi
-
6303classic kullanıyorum. Telefonu hackledim ve tüm iÅlemleri yaptım. Opera minimize ediliyor. Fakat operadan internete girmiyor Fabrika ayarlarını yükledim halen girmiyor. Tck supportu off yaptım düzelmedi. Yardımcı olursaniz sevinirim.
her zaman izinliyi seçtim halen girmiyor. ayarları da aldım yine girmedi. nokia tarayıcı ile de girmiyor. sedece opera 3 ve telefonun web inden giriyor. opera 3 de de çoğu özellik yok
evet onu değiştirdim. Ama artık boşver. Telefona yeni yazılım yükledim düzeldi. Hack işlemini de boş ver artık bugüne kadar böyle kullandık bundan sonra da kullanırız artık. Yine de sağol yardımların için
linkte sorun mu var phoenix programını indiremiyorum
arkadasım ben c3 kullanıcısım fakakt ppu dosyasyını bulamadım c3 ün bana ayrdımcı olabılrımısın?
kardeş x3-02 kullanıcısıyım ppu dosyasını bulamadım yardımcı olsan..
Gereksinimlerde Hacklı Telefon İstemişsin Birde Hacklemeyi Anlatırmısın Nokia C3-00 Hacklicemde
telefon uygulamaları kapatırken kendini resetliyor mu?
S40 işletim sistemine sahip telefonlarda varsayılan olarak java uygulamaları küçültmek veyahut arkaplanda çalıştırmak mümkün değil .
Sizlere konfigurasyon dosyasını düzenleyip arkaplanda uygulama çalıştırabilmeyi anlatacağım.
Not:Oluşabilecek sorunlardan doğan mesuliyeti siz üstlenirsiniz.Ama pek risk arzeden bir işlem olmadığını da bilin isterim
Gerekli dosya ve programlar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Winrar
Nokia s40 Java Güvenliğini Hackleme
- Phoenix'i indirip bilgisayarınıza kurduysanız lütfen bu aşamayı atlayınız.
- İndirdiğiniz RM-xxx .ppu dosyasını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atın.
- Telefonunuzu USB kablosuyla Ovi Suite modunda bilgisayarınıza bağlayın.
- Şimdi phoenix'i çalıştırın.Üstte menü çubuğunun altındaki açılır menüden USB 1 - RM-xxx'i seçin.
- File>Open Product'e tıklayıp RM-xxx'i seçin.
- Product>Product Profile'i seçtikten sonra Browse'a tıklayıp RM-xxx.ppu dosyasını seçin.
- Açılan pencerede Read butonuna tıklayın.Değişen parametrelerin dışında 48 ya da 28.numaradaki Java-TCK-Support'un karşısındaki alanı Java-TCK - On şeklinde değiştirin.
Sonrasında şu şekilde bir görünüm olacak:
- Her şey tamamsa Write butonuna basın.
- Şimdi telefonunuzu yeniden başlatın.Kapanırken "Warning TCK Flag Set" yazısı telefonunuza görünecektir.Endişelenmeyin
- Telefonunuz açıldığında "Test in RNDIS USB mode?" "Yes or No" yazısı çıkacak. "No"'yu seçin
- İlk aşama tamamlandı. Şimdi uygulamaları minimize edebiliriz.
Nokia s40 Arkaplanda Uygulama Çalıştırma
Gereksinimler: Hackli Cihaz
Bu sayede opera mini'de surf yaparken e-buddy'ye göz atabilir,müzik çalardaki playlistinizi değiştirebilirsiniz. Daha fazlasını da yapabilirsiniz,size kalmış
- Seçtiğiniz .jar dosyasını sağ tıklayıp winrar ile açın.
- META-INF klasörü içinde MANIFEST.MF dosyasını açın.
- En alt kısma aşağıdaki kodu ekleyin:
Kod:Nokia-MIDlet-no-exit: true
Şöyle bir görünüm olmalı:
- Dosya > kaydet'e tıklayarak kaydedin.
- Bu kadar. .jar dosyasını telefonunuza atın.Uygulamayı çalıştırın.Kırmızı güç tuşuna bastığınız uygulama minimize edilir.Kapatmak istediğinizde yine kırmızı güç tuşuna bir kaç sn kadar basılı tutun.Ya da elle uygulama çalışırken çıkış yapabilirsiniz.
Sorularınızı & sorunlarınızı konu altında çekinmeden paylaşabilirsiniz.
İyi forumlar..
x2 için bu program varmı kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?