Nokia s40 Multitasking - Uygulamaları Minimize Etmek

Archonn

Üye
    Konu Sahibi

Opera Mini'nin internete girmemesiyle telefonu hacklemenizin bir alakası olmayabilir. Başka bi uygulamayla internete girip giremiyor musunuz bi öğrenin. Girebiliyorsanız opera mini'ni seçeneklerinden Uygulama Erişimi>İletişim>Şebeke erişimi ve aynı menüde olan bağlantıya girip her zaman izinli'yi seçin. Yok diğer uygulamalarla da giremiyorsanız operatörünüzden internet ayarlarınızı alın (vodafone için: *3636#'yi arayıp 5)Cihaz Ayarı Alma > 1)Onayla'yı seçin)

zengino

Üye
her zaman izinliyi seçtim halen girmiyor. ayarları da aldım yine girmedi. nokia tarayıcı ile de girmiyor. sedece opera 3 ve telefonun web inden giriyor. opera 3 de de çoğu özellik yok

Archonn

Üye
    Konu Sahibi
her zaman izinliyi seçtim halen girmiyor. ayarları da aldım yine girmedi. nokia tarayıcı ile de girmiyor. sedece opera 3 ve telefonun web inden giriyor. opera 3 de de çoğu özellik yok

ppu dosyasında sadece Java TCK desteğinin karşısındaki seçeneği değiştirdiniz di mi?

zengino

Üye
evet onu değiştirdim. Ama artık boşver. Telefona yeni yazılım yükledim düzeldi. Hack işlemini de boş ver artık bugüne kadar böyle kullandık bundan sonra da kullanırız artık. Yine de sağol yardımların için

Archonn

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim, siz nasıl isterseniz..

mrtcn307

Üye
linkte sorun mu var phoenix programını indiremiyorum

arda574

Üye
bu ppu dosyası ile başka ne özellikler eklenebilir ?​

Heroata

Üye
Süper ama uğraşamam

arkadasım ben c3 kullanıcısım fakakt ppu dosyasyını bulamadım c3 ün bana ayrdımcı olabılrımısın?

Denemek istiyorum.Bu yorumları okuduktan sonra çok tırstım

by nhtk

Üye
kardeş x3-02 kullanıcısıyım ppu dosyasını bulamadım yardımcı olsan..

Gereksinimlerde Hacklı Telefon İstemişsin Birde Hacklemeyi Anlatırmısın Nokia C3-00 Hacklicemde

telefon uygulamaları kapatırken kendini resetliyor mu?

Aykty

Üye
Ben nokia c2 kullanıcısıyım. söylenenleri harfiyen yerine getirdim ve şu anda hiç bir uygulama izin istemiyor. Peki; bu 'warning tck flag set' uyarısından kurtulmanın bir yolu varmı ?

sane31

Üye

x2 için bu program varmı kardeş