Arkadaşlar aynı işlemi C7, telefonumda deniyorum Fakat
şöle bi hata alıyorum,Bilgisi olan var mı...
Ayrıca C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 klasörüde mevcut...
Cihazı Algılayamıyor Sanırım.Phoenix,in yeni bir sürümü var mı nasıl temin edebiliriz...
v2010 sürümü en son sürüm, Ama Phoenix'in derdi klasörü göremiyor olması... Cihazı görüyordur muhtemelen (Ovi Suite Modunda bağlıyorsan), ama Klasörü göremiyor, ya da klasörün içini... Pc'ni kapatıp aç, olmazsa sil tekrar yükle...
--------------- Ekleme ---------------
Bütün herşeyi eksiksiz yaptım ve yükledim fakat succeded ten sonra yani bittikten sonra siyah ekranda test modemi local mode mi ne yazıyordu . Bitti . Ve sonra beyaz Ekranda NOKIA Yazdı ve öyle kaldı . Bekliyorum . Böyle olması normal mi ? . Açılmadı da . Kapatıp açmam mı gerekiyor ?
Succeeded yazdıysa en sonunda, bir problem olmaması lazım... Kapatıp aç telefonu, yine takılırsa tekrar hard format at, tekrar yükle...(Ve yüklerken mümkünse ismi ismine kontrol et RM-596 klasörü içindekileri...
Hard Format sonrası da aynı şekilde donup kalırsa, en son ama kesin sorun Mass Memory'dedir. Virüs vardır... 5800'dan bilirsin belki hafıza kartında virüs olunca açılmazdı, kartı çıkarıp açar sonra kartı biçimlendirirdin... Fakat Mass Memory'i nasıl biçimlendirirsin bilemiyorum, bir araştırayım...