Baştan sona bütün yorumları okudum bende c7 me flash atıcam dil sorunu yüzünden ve az çok anladıklarımın ve dikkat etmem gerekenlerin doğruluğunu sormak istiyorum.
1-Dille birlikte product kodu değiştiğinden yeni güncelleme geldiğinde türkçe olarak devam edebiliyoruz.
2-Son sürüm Anna 25.007 yükledim bu yöntemle navifirmden aynı sürümü yükleyip flashladığımızda aynı yöntemle sorunsuz çalışabiliyo sanırım
3-Laptop u sadece elektrik kesintisi riski yüzünden kullanın diyorsunuz yanlış anlamadıysam
4-Bir arkadaş 64 bitte sorun yaşadığını söylemiş 32 bitte düzelmiş diğerler arkadaşlarda da böyle mi oldu?
5-Şu an en baştaki navifirm ve phonex güncellendi başka bi yerden farklı bi sürüme gerek yok galiba
6-Nokia ile ilgili program vs olmaması lazım phonex yüklenmeden önce Dizüstüne format atamıyorum program ekle kaldırdan kaldırdığımda başka nasıl kalan dosyaları silebilirim?
Şu an için aklımda olanlar bunlar. Bunlara uyarsam sorun yaşamam yanılmıyorsam sorularımada yanıt bulabilirsem ilk denemede bu işi hallederim hatta halletmek zorundayım.Dilinin değişmesine çözüm şart kullanılabilir ama msj yazmak sorun