Nokia Pro Cam, Nokia Video Trimmer ve Nokia Video upload

tgoksen1

Üye
skynet kullanıcaya mesaj at o yapıyor kardeşim banada o yaptı

yaaa kardeşim notepadı actıgımda boş bi sayfa var nerde neyi arıyoruz adam gibi acıklasanıza notepadı actım ctrl f yaptım arama yeri geldi dediginiz yazıyı kopyaladım bulmuyor sen ara bul diyorsun ama notepadı actıgımda boş bi sayfa cıkıyor nerde bu metin biraz detaylı anlatında yapayım dünden beri ugrasıyorum fiddler web brugger acık olucakmı notepadı acarken bunları biraz detaylı anlatında yapayım

dücane

Üye
    Konu Sahibi

Bak kardes, önce Fiddler´i kurup calistiriyoruz.

tools -> fiddler options -> connection -> allow remote connection´i isaretliyoruz

ok´e tiklayip uygulamayi yeniden baslatiyoruz

uygulamayi baslatinca Ctrl ve r´e ayni anda basinca Notepad aciliyor, ama Notepad´in ici bos degil.Eger bos ise, bir hata var demek...Cünkü icinde baya yazilar var

hemen sonra Ctrl ve f´ya basip arama butonunu aciyoruz, arama butonu acilmassa kendin arayacaksin

rayacagin metin su: static function OnBeforeRequest (oSession: Session) {

Sonrasi bahsettigim gibi

bende diyorumki ctrl r ye bastıgımda notepad acılmıyor ki yaa

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Ducane Bunun telefona zararı var mı ?

Ne gibi zarari olabilir ki? Ben kullaniyorum ve gayet stabil calisiyor, diger kullanicilardan da sikayet gelmedi, demek ki sorun yok

- - - Eklendi - - -

bende diyorumki ctrl r ye bastıgımda notepad acılmıyor ki yaa

Kardesim böyle bir sorun bende ve diger üyelerde yok. Nasil olurda acilmaz, bende anlam veremiyorum... Ctrl ve r´e basinca hemen notepad aciliyor bende, simdi denedim bir daha, oluyor.

Fiddler uygulamasi acilinca, fiddler uygulamasinin acilan penceresine bir kere mouse ile tikla sonra hemen Ctrl ve r´ye bas

benim bilgisayar xp işletim sistemli ondan olabilirmi yada sana zahmet notepadı actıgında içerisindeki yazanları kopyalayıp buraya yapıstırsan bende notepadı kendim acıp yapıstırsam sonra düzenlemeyi yapıp kaydetsem öyle olmazmı

dücane

Üye
    Konu Sahibi

Bu tabiki olabilir, benim bilgisayar Win 8, sana özelden icerigini yollarim birazdan

tgoksen1

Üye
bende kurabılırım skynet den oğrendım teamden yaparım

Tepkiler: skynet
yükledim zaaaaa xd

- - - Eklendi - - -

ayrıca teşekkürler

Tepkiler: tgoksen1

Lumia820

Üye
her şeyi yaptım ama kullanılamıyor diyor team yada anlatacak var mı

Tepkiler: tgoksen1