• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia Ovi Store

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Store

Size daha önce Nokia’nın bir çevrim içi mağaza için kollarını sıvadığını söylemiştik. Ancak bu çevrim içi mağaza henüz tanıtılmamıştı. Nokia bunu bugün Barselona’da Mobil Dünya Kongresinde tanıttı.

Nokia yaptığı açıklama ile çevrim içi mağazasında Symbian S60 ve Symbian S40 işletim sistemi ile ilgili oyun, widget, video ve uygulamalar yayımlayacağını söyledi. Tabiki bu uygulamaların hepsi ücretli olmayacak, aralarda ücretsiz uygulamalarda olacak. Nokia Ovi Store Mayıs ayında resmen devreye girecek ve publish.ovi.com domain’i altında toplanacak.

Şirket yaptığı açıklama ile Nokia Ovi Store’de 2012 yılına kadar 300 milyon müşteri toplamayı planlıyor.

hasanongun

Üye
ovi mağazadan içerik indirmek yani telefona göndermek ücretlimidir. kontör karşılığında mı gönderiyorlar biliniz varmı:bye2:

berrakkk

berrakkk

Üye
bende nokıa oviden vtap indirmek istiyorum ama ücretlimi değilmi bilmediğim için indiremiyorum bilen varsa cvp yazabilirmi.......

Bosnalı86

Üye
Ücretsiz arkadaşlar,rahat rahat indirebilirsiniz :oke: Tabii ki wireless ile bağlandığınızda,yani kendi hattınız üzerinden bağlanırsanız kontorunuz düşer :bye2:

eQooo

eQooo

Üye
ayrıcalıklı olmak güüzel olacak...

berrakkk

berrakkk

Üye
Ücretsiz arkadaşlar,rahat rahat indirebilirsiniz :oke: Tabii ki wireless ile bağlandığınızda,yani kendi hattınız üzerinden bağlanırsanız kontorunuz düşer :bye2:
cevabın içinteşekkürler fakat bazı programların ücretli olduğunu duymuştum açıklamalarıda ingilizce olduğu için pek anlamıyorum vtap ücretli deildir umarım

ÖmüR

Üye
İndireceğiniz Programların Üzerinde "Ücretli" Yada "Ücretsiz" Olduğu Yazıyor.

kosavalı87

Üye
nokıa e66 temaları arıyorum

karakan_05

Üye
ii güzelde

yeterrbee

yeterrbee

Üye
Yav o mağazaya nasıl gidiliyoooooooooooo

Serkan``

Üye
Telefonunda Ovi Mağaza uygulaması olması lazım oradan.

manyak70

Üye
gibi bşey yaaaaaaaaaaaa

adiguzel1978

Üye
Arkadaşlar ovi mağazasında uygulamalar bölümünden birkaç program yükledim uygulamalar bölümüne geri döndüm ve programları düzenliyodum. Aynı zamanda nokianın kendi web tarayıcısında facebook açıktı. Programları denerken ovi mağazası kendini kapattı ve birdaha açılmadı ondan sonra nokia nın web tarayıcısıda kapandı ve şuan açılıyor gibi yapıp kendi kendini kapatıp İnternet sekmesinin içine yani menüye geri dönüyor. Ovi mağaza açılışı esnasındada nokia ovi yazısı çıkıyor ancak açılmıyor. Son yüklediğim programların hepsini sildim ve tekrar denedim sorun çözülmedi. Daha önce yükeldiğim milliyet uygulamasınında açılmadığını farkettim. Ancak opera messenger gibi diğer uygulamalardan internete girebiliyorum.
Bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ovi mağazasında uygulamalar bölümünden birkaç program yükledim uygulamalar bölümüne geri döndüm ve programları düzenliyodum. Aynı zamanda nokianın kendi web tarayıcısında facebook açıktı. Programları denerken ovi mağazası kendini kapattı ve birdaha açılmadı ondan sonra nokia nın web tarayıcısıda kapandı ve şuan açılıyor gibi yapıp kendi kendini kapatıp İnternet sekmesinin içine yani menüye geri dönüyor. Ovi mağaza açılışı esnasındada nokia ovi yazısı çıkıyor ancak açılmıyor. Son yüklediğim programların hepsini sildim ve tekrar denedim sorun çözülmedi. Daha önce yükeldiğim milliyet uygulamasınında açılmadığını farkettim. Ancak opera messenger gibi diğer uygulamalardan internete girebiliyorum.
Bu problemi yaşayan ve çözümünü bulan arkadaşlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Tmacgrady

Üye
ovi mağaza programına basıyorum telefon olduğu yerde sayıyor. yardım?

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorun halloldu

rambo981

Üye
bilgisayarda cooklesi silince parolalar siliniyor ya ceptende gecmişi varsa cooklesi sil

nbaykara

Üye
google de arama yapsan bulmustun simdiye kadar....

aziztpz

Üye
Merhaba siz bir sorum olucak ben pc ye bu ovi magazayı indirip telefona kurabilirmiyim.Telefonda güncelleme cıkıoyor telefon donuyor.ayrıca bunu güncellemek istememin sebebi de oviden indirirken indirme hatası veriyordu teli fab. ayarlarına geri döndüm düzelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt