Nokia Store v3.30(12) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Store v3.30(12) Symbian^3 Signed (Resmi Türkçe)
Yeni uygulamaları, oyunları ve çok daha fazlasını keşfedin! Nokia Mağaza, Nokia cihazınız için özel olarak geliştirilmiş en son uygulamaları, oyunları ve çok daha fazlasını bulmanın en kolay yoludur. Kolay bulabilmeniz için içeriği sıralandırın (En Sevilenler, En Çok Satanlar, En yeni içerik, vb). Mobil operatör ve kredi kartı ile kolayca indirin ve ödeme yapın. Nokia Mağaza'yı ziyaret edin ve Nokia'nıza eğlence katın!

Artık tüm Symbian^3 cihazlarıyla uyumlu!
Desteklediği telefonlar:
Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia E7, Nokia C7 Astound, Nokia X7, Nokia E6, Nokia Oro, Nokia T7, Nokia 702T, Nokia 500, Nokia 603, Nokia 700, Nokia 701, Nokia 808
Desteklediği sürümler:
Symbian^3/Anna/Belle/Belle FP1

Yenilikler:
- Fixed: sign-in may fail after opening the client for more than 4 hours
- Fixed: on the old S^3 release, both the QML client and cWRT client can be launched by clicking the store icon
- Fixed: some translation issues

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs, genciletisimci ve veliahht

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk:

tempestshine

tempestshine

Üye

'Sefer

'Sefer

Üye

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

burakkk97

Üye
:tşk: de
Mobil operatör ve kredi kartı ile kolayca indirin ve ödeme yapın.
Mobil ödeme var mıydı yav ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

arslanla

arslanla

Üye
Mobil operatör derken indirmeyi kastediyor...

ersinbakar

ersinbakar

Üye
emeğine sağlık.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hocam bende üst barı indirdiğimde atma sorunu var bu sürümü kursam düzelirmi flaş at falan diyorlar uğraşmak istemiyorum bir sürü şey var telefonda bunu yüklesem sorunum çözülmezmi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bende üst barı indirdiğimde atma sorunu var bu sürümü kursam düzelirmi flaş at falan diyorlar uğraşmak istemiyorum bir sürü şey var telefonda bunu yüklesem sorunum çözülmezmi ?
Bu sorun bi ara bende de olmuştu flash atarak çözmüştüm. Şimdi ise yatayda üst bar arada iniyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
herkes flaş diyor zaten şu güncellemeler bir belli olsunda zaten cfw atacam en sonunda tak etti.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herkes flaş diyor zaten şu güncellemeler bir belli olsunda zaten cfw atacam en sonunda tak etti.

​cfw atmanı şiddetle tavsiye ederim orjinal belle de neymiş dersin kullanmaya başlayınca

PriveT

PriveT

Üye
Tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar cahilligimi hos gorun, qt nedir?

- - - Eklendi - - -

Tarih hatasi veriyor :(

hakan_710

hakan_710

Üye
flash atmana gerek yok al sana çözüm.ekte verdiğim programı kur sonra içerisinden uygulama yöneticisine gir ve boyutu yaklaşık 2mb olan qtcomponent v1.1 olan dosyayı bulup sil daha sonra mağazanın güncel sürümünü tekrar yükle. sorunun çözülmediyse bana ulaş çözüldüyse de burdan belirt.belki başkalarının da işine yarar. formata gerek yok.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
flash atmana gerek yok al sana çözüm.ekte verdiğim programı kur sonra içerisinden uygulama yöneticisine gir ve boyutu yaklaşık 2mb olan qtcomponent v1.1 olan dosyayı bulup sil daha sonra mağazanın güncel sürümünü tekrar yükle. sorunun çözülmediyse bana ulaş çözüldüyse de burdan belirt.belki başkalarının da işine yarar. formata gerek yok.
sonuç başarılı teşekkürler mağazadan atma sorunu yaşayanlar bu yöntemle flaşsız kurtulabilirler hakan kardeşimize bir teşekkürü çok görmeyin :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler bende 3.22(54) versiyonu yüklü ve hiç bir sorunu yok bu konudaki 3.30(12) sürümü yükleyince kara ekran hatası almıştım Qt components 1.1 yükleyip mağazadanda 3.22(54) sürümünü yükleyip düzeltmiştim. Şimdi bende Qt versiyonu 4.8.0 mevcut yüklesem yine kara ekran hatası alırmıyım ne dersiniz? 4.7.4 yüklü olanlarımı yüklü olmayanlarımı indirip kurmam gerek?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler bende 3.22(54) versiyonu yüklü ve hiç bir sorunu yok bu konudaki 3.30(12) sürümü yükleyince kara ekran hatası almıştım Qt components 1.1 yükleyip mağazadanda 3.22(54) sürümünü yükleyip düzeltmiştim. Şimdi bende Qt versiyonu 4.8.0 mevcut yüklesem yine kara ekran hatası alırmıyım ne dersiniz? 4.7.4 yüklü olanlarımı yüklü olmayanlarımı indirip kurmam gerek?
700'e bunu kurdum:

Üst Alt