nokia otg kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
birisi araştırsın bir toptancıyla anlaşsın bizde ondan alalım

serinaga

serinaga

Üye
Cep tel aksesuar satan çoğu toptancıda var bu kablo ama ne işe yaradığını, adının ne olduğunu bilen yok. Nokia N8 kablolarını hele bi döküver kardeşim diyin, aralarda bi yerde kesin vardır heaaa :aha:

----------Eklendi @ 00:57:37 ---------- Yazıldı @ 00:56:49 ----------

Ben böyle buldum ...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bi bakem yarın ya toptancıya

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
Cep tel aksesuar satan çoğu toptancıda var bu kablo ama ne işe yaradığını, adının ne olduğunu bilen yok. Nokia N8 kablolarını hele bi döküver kardeşim diyin, aralarda bi yerde kesin vardır heaaa :aha:

----------Eklendi @ 00:57:37 ---------- Yazıldı @ 00:56:49 ----------

Ben böyle buldum ...

ne kadara aldın

legend5858

legend5858

Üye
Bugün buldum para yoktu yanımda alamadım yarın alacam sivasta 2 adet buldum :D :D fiyatı da 20 tl dedi 15 e alırım :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 e fare bağlayabilir miyim ?

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nokia shoplarda nekadar aceba bilgsi olan varmı?

benighted

benighted

Üye
Evet hiçbir satıcı bilmiyor kablonun adını n8 kutusundan çıkan diyince bazıları anlıyor.ikinci el tel satan yerlerde bulursunuz.ben en ucuz 20 ye aldım zaten zor buldum bulduklarım 30 lira biçti hep ancak 20 e indirdim.nokiada da yaklaşık 25–30 liradır diye düşünüyorum.

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
bende yarın bir bakayım tekrar

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
dealextreme.com alanlar geliyor mu?

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
ben şu otg kablosunu bulamadım gitti ya

Exorcist33

Üye
Arkadaşlar ben OTG kablosunu sahibinden.com'da buldum. Bulamadım diyen arkadaşları anlayamıyorum. sahibinden.com'a NOKIA OTG yazdınızmı 22 tane sonuç çıkıyor. 5 - 25 tl arası fiyat verilmiş. isteyen alabilir. ben ürünü aldım ancak mouse için alanlar boşuna almasın. mouse kullanımı pek verimli değil ancak flash bellek filan için çok kullanışlı. Ben E6 da kullandım. o nedenle klavye de benim için sorun değil...

Buğra60

Buğra60

Üye
Bugün bikaç telefoncuya girdim yoktu. 2 ayrı nokia mağazasına sordum biri çıkardı, elimdeki son kablo dedi. Fiyatı 55 TL'miş. Duyunca dudağım uçukladı valla. :blink: Ben de mi Çin'den falan getirsem napsam :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
55 te çok para bea

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kaça aldın

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar ben OTG kablosunu sahibinden.com'da buldum. Bulamadım diyen arkadaşları anlayamıyorum. sahibinden.com'a NOKIA OTG yazdınızmı 22 tane sonuç çıkıyor. 5 - 25 tl arası fiyat verilmiş. isteyen alabilir. ben ürünü aldım ancak mouse için alanlar boşuna almasın. mouse kullanımı pek verimli değil ancak flash bellek filan için çok kullanışlı. Ben E6 da kullandım. o nedenle klavye de benim için sorun değil...

arkadaşa katılıyorum isteyen ürünü bu gibi sitelerden aratıp gayet de uygun fiyatlara alabilir. Ben de E6 da kullanıyorum aslında mouse da güzel çalışıyor tabi ne kadar gerekli o da ayrı konu. Klavyede çalışıyor ayrıca mesajı kolay yazmak isteyenler için :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim klavye mouse kablosuz tek vericiden çalışır mı?

Takipçi Satın Al

Üst Alt