NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

crescentt

crescentt

Üye
sony ericsson en iyisidir arkadaşlar ben yıllardır nokıa kullandım en son w810i kullanıyorum ve neden daha önceden almadım diye düşünüyorum ve şimdide bi türlü bırakamıyorum tek bırakmamın yolu başka bi sony almak heralde onuda yapıcam w910i alarak :D

xtreme25

Üye
varsa sony yoksa sony: müzik,ekran kalitesi, sağlamlık, kamera,ayrıca işlemcileri çok iyi donma yapmıyo nokia nın hafızası biraz dolunca saçmalamaya başlıyo nokia milleti kazıklamadan başka bişe yapmıyo ha bide sony niin joyistiğine laf atanlar o joyistiği bozanlar teli kullanmayı bilmeyenler güç gösterisi yapanlardır. ayrıca se modellere istediğiniz hack işlemlerini yapabiliyosunuz.

adonis86

Üye
her ikisinide kullandım şuan se k530i kullandım daha önce bir ara nokia kullanmıştım tam modelini hatırlamıyorum ondan önce de se w610i kullandım (w610i nin türkiyede normal satışı yok sadece bir firmanın promosyonu olarak sınırlı sayıda var )
sonyericsson un en hoşuma giden tarafı ne kadar dosya atarsan at sorun olmaması ve java olduğu için virüsten etkilenmemesi w serisinde ses çıkışı çok iyi bir arkadaşımızda demiş 4gb ta kadar sorunsuz hafıza kartı desteği ( hatta bazı modellerde -özellikle son çıkan- 8 gb ta kadar hafıza kartı destekliyor ) birde bilgisayara kolay bağlanması ve değişik seridede olsa bataryalarının birbirine olması ( ben şuan k530i kullanıyorum w610i nin bataryası sorunsuz oluyor )
kötü yanlarına gelirsek bir çok modelin türkiyede satışı yok yedek parça sorunu olabiliyor

adadesigner

Üye
Başlık herşeyi anlatıyor. Yorum yazmaya ne gerek.
Saygılarla.

xtreme25

Üye
n gace nin oyunlarını jar formatına getir sony at bakalım açıyomu açmıyomu oyunun açmak değil anasını bile ağlatır sony nin işlemcisi nokia gibi dandik değil telde kasılma diye bişe yok

Marchegiani

Marchegiani

Üye
6300 kullandım sonra SE ye gectım artık bırakamıyorum 3 tane birden aldım sony ericsson un cok farklı ozellıkleri var.

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir dergide okumuştum nokıa telefonlarına taktığı kamerayı adı duyulmayan bir şirketten aldığını sony ericsson un ise dünyanın en büyük elektronik japon devi sony şirketinden alığın okumuştum
kamerada hangisi daha iyi diye tartışmaya gerek yok
tabiki SONY ERİCSSON SADECE YAŞAYAN VE BİLEN FARKI ANLAR

jimilrose

jimilrose

Üye
sony ericsson k790i kullanıyorum ve harika bir kamerası var arkadaşın n95 iyle kameraları karşılasrırdık benimkinin çönürlüğü daha iyi boyutu da daha fazla bence sony ericsson

crescentt

crescentt

Üye
tek kamerada iyi olamsı değil hem ztn sony daha iyi olması normal arkasında kos koçaman bi sony şirketi var her alanda en iyi oln kamerada tv de pc de her alada en iyi oln bi şirket telefondada en iyi olması çok normal ki bence bi sony kamerası nakıa nın kinin çok daha fazla üstünde kaliteli çekiyor bende w810i var ve benim çektiğim fotolarla 5700 ın çekitiği fotoları karşılaştırdığımda arada çok fark var sony çok daha kaliteli çekiyo ve geceleri flaş bakımından olsun ve gece görüşü olsn çok daha net çekmekte yani kısacası sony nin iyi olması çok normal nokıa eskiden iyidi artık yeni nesil telefonlara bırakmalı gençlerin önünü açsında kimin iyi olduğu tam gözüküsün:D(ben bu söylediklerimi w810i ve 5700 karşılaştırarak söyledim sonra nokianın şu teli daha iyi gibi yorumlar olmasın )

motorcuali38

Üye
evet sana aynen katılıyorum arkadasım en kalıtelı telefon uıq sonyerıcsson

Salihyet

Salihyet

Üye
Sony ve nokia ikiside çok yeterli telefonlar üretiyor, samsung da fiyat konusunda fena değil, fakat Sony kullandığım dönemde malzemesi daha kaliteliydi gerçekten, bu konuda katılıyorum, ama nokia nın da standartları gayet iyi..

Doğan

Üye
yaa ben sony ericson sevmiyorum yaa ama yinede camerası süper ona sözüm yok ses olarak pek tatmin etmedi bni

Salihyet

Salihyet

Üye
Ses konusunda da katılıyorum ;)

ash54

ash54

Üye
ya bırak kardeşim ya telefondan anladığınız yok hadi bi tane söyleyin şu şu program oluyo diye yok kamerası iyiymişte yok neymişti peaaah..:@

--------------- Ekleme ---------------

sony ericson kullananlar size sesleniyorum n-gage ve symbian adlı uygulamalardan haberiniz yok heralde.:pro:

Salihyet

Salihyet

Üye
ya bırak kardeşim ya telefondan anladığınız yok hadi bi tane söyleyin şu şu program oluyo diye yok kamerası iyiymişte yok neymişti peaaah..:@

sony ericson kullananlar size sesleniyorum n-gage ve symbian adlı uygulamalardan haberiniz yok heralde.:pro:

Sakin olursak, ithamlara da dikkat edelim..
Her iki markayı da biliyorum, telefonda ışın sesi çıkaran programlar sony de yok evet ama sony üzerine düşen uygulamaları barındırıyor zaten, telefonculuk çok gelişmiş bir sektördür, hiç bir zaman herşeyi biliyorum diyemezsiniz zaten..

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi

Senin telefonlardan çok anladığın belli sen sony ericsson un symbian uygulamalarını kullanmadığını mı zannediyorsun
sony ericsson symbian uygulamaların dada çok başarılı java uygulamalarındada
Fakat senin övdüğün n-gage in 6600 dan işlemcisinden hiç bir fark yok n-gage sadece oyunları daha rahat oynamak için yatay yapılmış bir telefon o kadar

ash54

ash54

Üye
tamam sen çok iyi anlıyon bu işlerden ,ama dünya geneli senin gibi düşünmüyor.sony ile ericson yollarını ayıracak bu arada onuda söyliyeyim ,bu da ne kadar başarılı olduklarını gösteriyor demi sence.

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
sony ile ericsson bu konuda senin dediğini demiyor ama
sony de ericsson da bu iddayı kesinlikle yalanlıyor hem ayrılsalar bile sony tek başına yeter
mesela walkman olsun cyber shot olsun bunlar sony şirketine ait ayrılmış olsalar ericsson kullanamaz bunları ama sony rahatlıkla kullanır

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sayın arkadaşlar ,yorumu bu kadar tepki yaratacak hale getirmeyin o sadece o üyenin fikri sonuçta..Yoruma açık bir konu,bırakın isteyen yorumunu yapsın..Teşekkür ederim

aliorhan

aliorhan

Üye
Herkes kendi kullandığı malı över.ben 11 yıldır bir nokia kullanıcısı olarak bedavayada verseler ericson kullanmam.bence gerek görüntü gerek menü ve gerekse kullanım açısından bana göre çok kötü.bi zamanlar etrafımda ericson kullananın elinde bu gün nokia var.kim ne derse desin nokianın gerek görüntü gerekse kullanım açısında üstüne telefon çıkaracak bi şirket tanımam kardeşim.sizin bugün sony ericson dediğiniz ve harika diyerek kullandığınız telefonların satış oranları samsung firmasınında satış oranlarınında altında.sony ericson gerçekten bu gün kullanılabilir anlamında gerek görünüm gerekse kullanış açısından güzel telefonlar çıkarsaydı bu gün yerlerde sürünüyor olamazdı.bunu satış grafiklerindende bakarak anlayabilirsiniz.ericson geçmişte sonyle anlaşmasaydı bu gün piyasadan silinmişti.ericsonu bu gün kurtaranda sonydir.bazı arkadaşlar nokianın işletim sistemleriyle ilgili yazılar yazmışlar ben o arkadaşlara soruyorum sanki bilgisayarlarındaki kullandıkları işletim sistemleri çokmu iyi merak ettim ve kullandığınız işletim sistemi hiçmi hata vermiyor veya hiçmi bilgisayarınız kilitlenmiyo. anlıcanız arkadaşlar işletim sistem proğramlarını yazarlar ve herzaman bi önceki yazdıkları yazılımın açıklarını kapatmak için dahada geliştirip bunlarıda bizlere sunarlar.o yüzden işletim sistemleri hakkında fazla bilgiye sahip olmayan arkadaşlar yorumlarını bildikleri şeyler hakkında yaparlarsa daha iyi olur.yok symbian kitleniyor yok şöyle yok böyle.gayet doğaldır.bende 4 ay önce nokia e71 ilk aldığımda bazen donma yapıyordu.ama bu 4 aylık süre zarfında ben telefonumu internetten 2 defa yazılım yükseltmesi yaptım ve donma olayı ortadan kalktı.zaten şu söyliyeyim herkes symbian telefon kullanamaz.buda böyle bilinsin.hatta hayatında symbian işletim sistemine sahip bi telefon kullanmayan kişiler bile gelmişler burda yorum yapmışlar.peki bu yorumları nasıl yapmışlar sağdan soldan duydukları ve hakkında bişey bilmedikleri şey hakkında yorum yapmışlar.neyse.SAYGILAR.

Üst Alt