nokiadan şaşma !!!
neden dersen ...
1en ii oyunlar nokiada
2en dayanaklı teller nokiada
3dizayn nokiada samsung gibi 50 tane kızaklı tel çıkartmıyo çıkartıncada n95 gibiçıkartıp herkezi kapak edio !!!
4 herkezin sevdiği özendiği n series nokiada
5 n95 n96 nokiada !!!
ve bence en EN ii tel n95 çünkü telefon çerçevesinin içinden çıkmayıp tüm yenilikleri barındırıo
AMA...sony ericssonu bir özelliğini severim oda şarj konusu onun içinde nokiayı satmam
NOKİA FOR EVER !!!
1- sen oyun veya program ararken nokia için oyun diye yazıp aradığın için en iyi oyunlar nokia'da diyosun.
2-bir nokia ile sonyericsson'u aynı zamanda alıp dene bakalım.Nokia 10 kere tamir görür ama sonyericsson çok zor bozulur.nokia'nın işletim sistemini çökertmek çok basittir ama sonyericsson'u senin gibi 40 tane bilgisiz bir araya gelse bile çökertemezler.
3-nokia'nın N95 modeli kadar sorunlu bi telefonunu ben görmedim bu piyasada.
alan herkes kesinlikle 2 ay sonra telefonu ellerinden çıkarmanın yollarını arıyolar.
not:NOKİA'NIN SÜRGÜLÜ VE KAPAKLI vesaire TÜM TELEFONLARI HATALI ÜSRETİMDİR VE EN ÇABUK BOZULAN TELEFONLARDIR...
4-o herkes dediğin insanlar türkiye'de ilk nokia'yı telefon olarak gördüler.Nokia'yı saplantı haline getirdikleri için o serîye takıntı yaptılar.
ÖNEMLİ NOT:bir sonyericsson XPERİA X10 telefonu ile dünya çapındaki hangi telefon karşılaştırılabilicek kadar muhteşem olabilir ki?
(bu soru ağzı olduğu için konuşan insanlara değil,piyasayı bilen ve kaliteden anlayan gerçek bilgi sahibi insanlar içindir) ? ? ?
5-N95 VE N96 NOKİA'DAYSA ---- XMERİA X10 ile VİZVAZ da SONYERİCSSON'da

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
NOT: Yazan Microsoft Yazılımcısıdır.Lütfen Algılarınızdaki Problemleri Çözdükten Sonra Bu Mesajı Okuyunuz. . .