NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
programist kardes,sen de bendensin.dediklerin aynen dogru.
fakat,o teqnoloji bombasi patladi bile.adi da sonyericsson siren ve sonyericsson zeus.
google a yazmani ve teknolojinin A Babasini görmeni isterim.
sanada tesekkürler.
NOKYA kullananlarda baqabilir.
ve o tellerin aÇilis sekillerini iyice inceleyin.
sonra birdaha düsünün...

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yolcu taşıma araçlarına bindiğimde nokia ile kulaklıkla müzik dinleyen kişiden daha çok çevresindeki insanlar çalan müziği dinliyor ve rahatsız oluyor
Fakat sony ericsson ile müzik dinleyin çok mükemmel ses kalitesi olmasına rağmen kesinlikle çevresindeki insanlar rahatsız olmuyor
adamlar nokia nın kullandığı kulaklığın 3te 1 kadar küçüklükte bir kulaklık yapmışlar ses kalitesinde de daha iyi kulağa oturma yönündeden de daha iyi çünkü sony ericsson stereo kulak içi kulaklık teknolojisini 2005 yılında kullanmaya başladı ve kulaklığı üreten firma da sony diye duydum

haltie

haltie

Üye
sonuç olarak ikiiside farklı olumlu ve olumsuz özelliklere sahip ama bi fark varki cok onemli nokiada nserieste hiç ama hiç canın sıkılmaz:pro:

500

Üye
g705 kullanıyorm hiçbir telefona değişmem!!

trhon1903

Üye
bence en iyisi sony ericson

--------------- Ekleme ---------------

çünkü daha iyi oyunlar ve daha iyi grafik var müzik kalitesi de daha iyi

kinng

kinng

Üye
Sony Ericssonların öyle bir işlemcisi varki istediğin çözünürlükte java oyunu at açıyo
mesela 176x220 pixel ekranlı telefonlara 240x320 pixel çözünürlükteki bir oyun at açar ama oyunun hepsini göstermez o ayrı ama kaldırıyo
Nokialara ise ancak kendi ekran çözünrlükteki veya daha küçük çözünürlükteki oyun atarsan açıyo
Nokiaların sabit yazılımlı bir çok telefonlarında müzil dinlerken oyun açmıyo
Ama sabit yazılım Sony Ericssonlarda ise müzik dinle bir yandan oyun aç oyunu ve müziği bir arada uygula ikisini de küçült müzik çalarken arama yap mesaj çek resimlerine bak video izle sonra tekrar oyununa kaldığın yerden devam et süüüpeeeeeeeeeeer bişey yaaaaaaa

mesela bn k790 i kullanıyorum 10 tane java uygulamayı aynı anda calıstırabiliyorum bunu bi nokia da denesen kimbilir nolur :D

kinng

kinng

Üye
bnm ilk telefonum k300i ydi bu telefonu 4 seneye yakin kullandim gecen sene 2.el bi k790i aldim suan bu yaziyi da k790i den yaziyorum.K300i asiri sorunlu bi telefon olmasina karsin bi yonunu sevdim kullandigim telefonu yeni aldigim k300i yi bi arkadasim istedi k790i sarj aletiyle takas ettim sonradan ogrendim arkadasim telefonu parcalamis icinde dikdortgen seklinde beyaz bisey oldugunu ve onun icinden su ciktigini soyledi o telefonu bn 2. senesindeyken bi su birikintisine dusurmustum se nin yeni telefonlarinda bu varmi bilmiyorum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
"o zaman geldiği anda sony geçeriz ayrıca sony ericson neden hala java da ısrar etmesini bir türlü anlamıyorum.symbain nokia nın elinde artık tamam ama ne bileyim linux koy windows mobile koy bir işletim sistemi koy ama java değil.son olarakta eğer gerçekten java bir telefon alacaksam kesinlikle sony ericson alırım.ama bana göre 6600 bile w850 den daha iyidir.çünkü takozun öyle bir artısı varki bu takoz-s-y-m-b-i-an fazla söze gerek varmı:)"

kendi mesajımdan alıntı yapıyordum SE nin symbian modelide oldugunu öğrendim ve gittim P1i aldım.Bambaşka dünya diyorlar ya P1i görmeden başka dünyalara yelken açmayın.İncelemeden atıp tutmayın.Alın alınıze inceleyin birde akustik yükleyin ses modu atın P1i oyle kullanın.şuanki kulaklık sesi harika.Gelin bu şekliyle istediğiniz NOKIA telefonlar çarpıştıtırım P1i.Ve NOKIA nın bir kaç modeli hariç hepsini tokatlar.BU iş Tüplü TV de XBOX360 oynamaya benzer HD tv takıncaya kadar idare ediyorsun ve çok güzel görüntü en iyisi bu sanıyorusn ama HD ready TV ye takınca görüntüyü resmi görüp daha tüplü TV e dönmüyorsun dönmek zorunda kalıncada iç geçirip kahroluyorsun.Sadece NOKIA kulladnıgın zaman en iyisi o diyorsun.Ama başka diyarlara yelken açınca iş değişiyor.P1i 2006 da duyrulmuş bir cihaz.256 MB ROM 128 MB RAM VAR VE SYMBIAN UIQ3 sistemli (symbian 9.1) çekirdeğini kullanıyor.Nedir farkı UIQ3?
UIQ Dokunmatik üzerine giydirilmiş en başarılı symbian sistemlerden biridir.Symbian 9.4 bile Dokunmatik konusunda tatminn edici değil bunu 5800 dan görüyoruz.Karılaştıran çok yakın bir arkadaşımın kendi şahsı fikri."Dokunmatik konusunda 5800 dan daha iyi"
yani SE nin 2006 yılında çıkan bir cihazı bile Yeni çıkan 5800 bile tokatlıyor.Ve geçmiş ve günümüzde tüm NOKIA telefonlarla karşılaştırabilirim P1i mi
bir arkadaş şarj süresine değinmiş.Bataryanın mah (yani amper) değeri 1200 mah ama nasıl bir sistem kullanılıyorsa (incelemedim ama muhtemelen çok hücreli pil sistemi var) P1i de bekleme süresi tam 440 saat.Bu bir symbian rekoru.Konusma süresi aralıksız 10 saat.ortalama bir şarj aleti ile 4-5 saate şarj oluyor.Ancak 800 amper değerinde tam kodu sanırım CS60 VE CS75(şarj da iken kulaklık takılan model) şarj aletlerinde 800 amper değerinde gücü var.Bataryayı akü gibi dolduruyor anlıyacagınız.Yaklaşık 2 saatte boş bataryayı dolduruyor.Bende bunlardan birtane alacagım 10 TL gibi bir fiyatı var.Ben bunlar kendi tespitlerim.Ve bu tespitlerim Yıllardır NOKIA kulanmış biri olarak met ediyorum SE yi.Ama SE çok büyük hatası UIQ serisini durdurmakla yaptı

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
NE KONUŞTU AMA ADAM.HELAL OLSUN xD xD xD

anon55

anon55

Üye
Yaw arkadaşlar nokya Daha Taş Devrinde Kalasın Teki İşlemcisi Yavaş Symbian Symbian Deyip Duruyonuz Sanki Sony Ericssonda Yok P Serisine Bakın Onlarda Symbian Ama TLFNların İşlemcisi Daha Hızlı Her Daim Sony Ericsson Adamlar Windows İşletim Sistemi,Symbian,Java,Android Os İşletim Sistemi Seçenekleri Var Nokyada Symbian ve Java İşletim Sistemi Var Bi Aralar Nokya Windows Mobil İşletim Sistemi Çıkarıcaktı Açıklama Yaptılardı Artık İptal Edildi İşlemcileri Hızlı Üretmediği İçin Microsoft Anlaşmadı...

Bide Buraya Bakın \|/ Alıntıdır Alttaki Adreste Devamı Var
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sony Ericsson 100 milyondan fazla sattı
Maxicep.com - Sony Ericsson 100 milyondan fazla sattı ve se modelleri 2007 yılının son çeyreğinde pazara sunulan ürün adedi 30.8 milyona ulaştı.Bu bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 18’lik bir artış anlamına gelmekle birlikte dönemsel ve yıllık pazar payı artışının da bir göstergesi oldu. Son çeyrekteki satışlar ise 3 milyar 771 milyon Euro’ya ulaştı. Bir önceki yılın aynı dönemindeki satışlarla karşılaştırıldığında düşük fiyatlı ürünlerin oranının daha da arttığı dikkati çekmekte. Vergi öncesi kar bir önceki yılın aynı dönemine oranla önemli bir değişikliğe uğramayarak 501 milyon Euro olarak gerçekleşti. 2007 yılının son çeyreğindeki net kar ise 373 milyon Euro’ya ulaştı.

Devamı Burda Okuyun
http://www.maxicep.com/sony-ericsson/sony-ericsson-100-milyondan-fazla-satti-ve-se-modelleri-94562.html

bluelove09

Üye
arkadaşlar fazla söze gerek yok ben 3,5 yıldır sony ericsson w810i kullanıyorum belki 50 kere düştü yüksekten ama taş gibi bişey olmadı maşallah :) ayrıca tüm özellikler var,sesle arama sesle cevaplama,arayanın adını söyleme... bu kadar özellik bir arada sonyden başka marka koymaz herhalde. çok memnunum kamera da 2mp ama aynen dediğiniz gibi 5mp gibi çekiyo :))

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
KONU BURADA KAPANMIŞTIR BENCE .YİTER YAAAAA.
KAVGA EDE EDE Bİ HAL OLJAZZZZZ...xDxDxD

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
Arkadaşlar nokianın en büyük eksiklerinden biriside 10 tane girişi var bu ne ya:D bide üst tarafta mesela 5800 da telefounun karizmasına gölge düşürmüş.alta yada yana koysana girişleri.sony eiccsonlarda 1 giriş var hepsini oradan hallediyorsun.he hem şarz edip hem muzikmi dinliceksin şarzın üzerinden 2.giriş var (c905 gibi) .sony yapıyor kardeş

by_sensei

Üye
nokiadan şaşma !!!
neden dersen ...

1en ii oyunlar nokiada
2en dayanaklı teller nokiada
3dizayn nokiada samsung gibi 50 tane kızaklı tel çıkartmıyo çıkartıncada n95 gibiçıkartıp herkezi kapak edio !!!
4 herkezin sevdiği özendiği n series nokiada
5 n95 n96 nokiada !!!
ve bence en EN ii tel n95 çünkü telefon çerçevesinin içinden çıkmayıp tüm yenilikleri barındırıo

AMA...sony ericssonu bir özelliğini severim oda şarj konusu onun içinde nokiayı satmam

NOKİA FOR EVER !!!

1- sen oyun veya program ararken nokia için oyun diye yazıp aradığın için en iyi oyunlar nokia'da diyosun.
2-bir nokia ile sonyericsson'u aynı zamanda alıp dene bakalım.Nokia 10 kere tamir görür ama sonyericsson çok zor bozulur.nokia'nın işletim sistemini çökertmek çok basittir ama sonyericsson'u senin gibi 40 tane bilgisiz bir araya gelse bile çökertemezler.
3-nokia'nın N95 modeli kadar sorunlu bi telefonunu ben görmedim bu piyasada.
alan herkes kesinlikle 2 ay sonra telefonu ellerinden çıkarmanın yollarını arıyolar.
not:NOKİA'NIN SÜRGÜLÜ VE KAPAKLI vesaire TÜM TELEFONLARI HATALI ÜSRETİMDİR VE EN ÇABUK BOZULAN TELEFONLARDIR...
4-o herkes dediğin insanlar türkiye'de ilk nokia'yı telefon olarak gördüler.Nokia'yı saplantı haline getirdikleri için o serîye takıntı yaptılar.
ÖNEMLİ NOT:bir sonyericsson XPERİA X10 telefonu ile dünya çapındaki hangi telefon karşılaştırılabilicek kadar muhteşem olabilir ki?
(bu soru ağzı olduğu için konuşan insanlara değil,piyasayı bilen ve kaliteden anlayan gerçek bilgi sahibi insanlar içindir) ? ? ?
5-N95 VE N96 NOKİA'DAYSA ---- XMERİA X10 ile VİZVAZ da SONYERİCSSON'da:oke: ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

NOT: Yazan Microsoft Yazılımcısıdır.Lütfen Algılarınızdaki Problemleri Çözdükten Sonra Bu Mesajı Okuyunuz. . .:bann:

ceset

ceset

Üye
Arkadaslar guzel karsilastirma yapmislar fakat modifikasyonla ugrastigim icini,

Sony Ericsson en idealidir benim icin.. Diger marka telefon kullananlarada saygimiz var tabiki..

Java tabanli oldugu icin kesinlikle agirlasmaz

Cyber-Shot | Walkman Series = Tartisalamaz

Gfx Modding cok kolay dir.. Yani telefonda kullanilan iconlari degistirmek yerine istediginiz ikonu koymak vs vs

Layout olayi, media center layoutu ile medya menusunu istediginiz hale getirmek 5 dk
Bekleme ekraninda sinyal batarya op. ismi vs vs ekranin istediginiz yerine almak 5 dk

Modding konusunda dunyada en cok modifikasyona sahip bir marka olmasi

vs vs vs vs vs vs vs vs vs...

AYNA

AYNA

Üye
se de kullanıyrum nokia'da nokia program desteğinde işletim sisteminde iyi se ise dizaynda iyi.se nin sevmediğim yönü bütün özellikleri tek bir telefonakoymuyorlar illaki bir eksiği olacak..örnek satio12 mp de hd video kaydı yok ama vivaz 8mp'de hd video kaydı var ikiside symbian işletim sistemli telefon.biri flashı duvar kağıdı yapabilirken diğeri yapamıyor malesef..
ama nokia öylemi tüm özellikleri tek telefonda topluyor bu yüzdende tutuluyor örnek vereyim N8..

erergun

erergun

Üye
lan ana gibi yar sony ericsson gibi tel olmaz

ceset

ceset

Üye
se de kullanıyrum nokia'da nokia program desteğinde işletim sisteminde iyi se ise dizaynda iyi.se nin sevmediğim yönü bütün özellikleri tek bir telefonakoymuyorlar illaki bir eksiği olacak..örnek satio12 mp de hd video kaydı yok ama vivaz 8mp'de hd video kaydı var ikiside symbian işletim sistemli telefon.biri flashı duvar kağıdı yapabilirken diğeri yapamıyor malesef..
ama nokia öylemi tüm özellikleri tek telefonda topluyor bu yüzdende tutuluyor örnek vereyim N8..

Satio dada flash oluyor hocam anlatimi var forumda da Nokia da flash wallpaper olayi varmi ki ?

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
Sony tarafından üretilen ve Sony Ericsson telefonlarda kullanılan 16.2 MegaPixel kamera sensörü devrim yaratacak
artık cep telefonu + fotoğraf makinası değil
fotoğraf makinası + cep telefonu olarak üretilecek

Üst Alt