NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

tanimazsinki

tanimazsinki

Üye
bence sonynın tek bır eksıgı var oda sarj yerı cabuk bozuluyor hele bırde kulaklıkla muzık dınlıyorsan tak cıkar yapmakdan. ama jaklı bır sıstem olsaydı daha ıyı olurdu

etufan_cetin

Üye
Sony Ericsson kullanmamış Sony Ericsson hakkında, Nokia kullanmamış Nokia hakkında yorum yapmasın ama her türlü fikre açığız. Ben; kişisel ve aile bütçemin yettiği ideal telefonlarda her ikisini de kullandığım için her zaman Sony Ericsson bir ayrıcalıktır diyorum!

kenan1944

Üye
nokia vs sony?
tabi ki sony...
nokianın seceresi ne?
daha kaç senelik teknoloji yatırımı var?
herkes bir öğrenmiş nokia kullanması kolay diye! oda ilk odun telefonlarından kaynaklanıyor...
evet nokia bir zamanlar üstün idi! ki o zamanlar T ler dönemi ve ya nokia 5110 dönemleri:) !
bu nokia alışkanlığı tofaş olsun da çamurdan olsun mantığı gibi bir şey... dandik telefonları olmayacak fiyatlara satıyorlar...nokia n series alcağına palm al kardeşim :)
hem fiyatı, hem malzeme kalitesi, hem de vadettiklerini gerçekten sunma anlamında tabi ki sony...
insanların ağzında bir nokia dır kalmış gidiyor...gerçi o bitti artık...o kadar çok telefon markası var ki...
artık telefon alırken markadan ziyade özelliklerine bakıyorsun...
:sopa:

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
sony kullananlar sony'den şaşmasınlar.nokia kullananlarda sony'e geçsnler birdaha bırakamazlar şahsen bn öyle oldum xD

grandemaster

Üye
ѕσηу єяι¢ѕѕση gιвιѕι ωαямı вєєє

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
Ben çok telefon kullandım acayip (etrafımdakiler bıkacak kadar:D )ama dönüp dolaşıp nokia duruyorum şuan n79 var ve bence piyasadaki en ii tellefon.

--------------- Ekleme ---------------

sony kullananlar sony'den şaşmasınlar.nokia kullananlarda sony'e geçsnler birdaha bırakamazlar şahsen bn öyle oldum xD

oluuumuu canım sende.

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk önce SE T100 ile başladım telefon kullanmaya sonra SE T230i sonra Nokia 6600 sonra Siemen SX1 daha sonra SE W550i kullandım ve şimdide Sony Ericsson P990i ve K750i kullanıyorum bir ara 6630i kullanmıştım 6600 dan hiçbir farkı yoktu zaten
bu telefonlar arasında en güzel özelliklere sahip daha önemlisi en iyi kullanış ve tad olarak Sony Ericsson 10 numara kim ne derse desin

kaloh

Üye
sony ericsson kullananlar baska tel kullanmak istemezler :)en büyük sony ericsson bbaska tel tanımammmmmm

murax

murax

Üye
bende w810i vardı berbat bi telefon hem şarj yönünden hemmüzik yönünden sesi çıkmıyo ki telefonun.w810ideki kamera acayip dandik.sonra baktım olmıcak gittim n73 me aldım canavar gibi ne kasma var ne bişi.müzik kalitesi şahane ve yüksek. kamera sonyye bin basıyo.n-gage oynlarıda destekliyo.symbian olması ayrı bi güzellik nokia nın adıda var tadıda kullanmayan bilmez. niyetim n 97 almak.nokia bir numara her yönüyle

yenihacker

yenihacker

Üye
ben burdan hakancoba na seslen mek isti orum sonyericsson şarş tam tamına 30 dk şarj edior ama noki en az 1 saatte ancak şarj edioooo ikisişnede kullanı yorum w800i de müzik.video.ve kamera.ve dosya gonderme ve almada kullanıyorum 6300 ise oyun oynamada kulanıyorum birinin adı digerinin tadı var katılıorum:)

Laz¥

Laz¥

Üye
En büyük nokia :pro:

drtx10

Üye
SonyEricsson diyorum tek geçerim W810İ - W900i süper ikili kulanıcısıyım ikisndende memnunum ;)

zx6r

zx6r

Üye
Sony Ericsson tartışılmaz bir kalitedir.
ben w810i kullanıyorum bir çok telefondan daha iyi tek eksiği wi-fi oda telefonun ilk çıktığı zamanda
tellerde wi-fi hiç yaygın değildi sadece pda larda vardı.

SE ile Nokia nın tartışmasını yapılamaz
kimine göre SE dir kimine göre Nokia dır
ama ben bir telefoncu olarak SE Nokia dan daha iyidir diyorum
benim teknik servise en çok nokia geliyor telefon ağırlaştı format atın şikayeti

se den vazgeçmeyenlerdenim...

dj_Selo_x

dj_Selo_x

Üye
yazıldımı bışlmıyorum ama sony erıcsson ekranları renk goruntu gercekclık bakımından fark atıyor benım telım suan w910i ekranı n95 ekranında daha ıyı bunu gordum adamlar yapıtyor nokıa sadace ısım yapmıs ne oo 3310 cıkardı nokıa havaya fırladı varmı boyle bıse saglam dıyorlar alakası yok butun telefonları hatalı hatalı bı telefon yok dıyenı doverım o derece:d nokıa bılgısayar sıstemı yapıyorum dıor ama beceremıyor bırıncısı sırada yer alması gereken sey tasarımmmmmmmmmmm dıyorum benım w910i kızlara gosterıyorum kızlar bana bakısı degısıo resmen bu nasıl bır tel dıolar nokıa cebıme sıgmıyordu:D takoz gıbı telefon allah herkese sony erıcsson nasıb etsın dıyorum arkadaslar esen kalın

okanesen26

Üye
Ben hem nokia yı hemde sonyerıcsonu kullandım bundan 3 sene önce nokia kullanıyordum ve sıfır almışdım. Yaklaşık 1 sene kullandım sadece virüs yüzünden ayda en az 2 kez bakıma giderdi bi gün kullanırdım 2 hafta bakımda olurdu. Yaklaşık 2 senedir sonyerıcson k750i kullanıyorum şu ana kadar bi kere bakıma gitmedi bi kere bozulmadı bi kere bile beni yarı yolda bırakmadı. Anlayacağınız kısacası ben bana faydalı olanı kullanırım isim önemli değil işimi görsün yeter ve ben sonyerıcsonda bir telefondan fazlasını aldım. iyi forumlar.

cemil0707

Üye
nokia nın telefonları kötü değil sony gibisi yok :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
içimde kalmasın..ne olursa olsun sölicem,isteyen gitsin moderatörlere şikayet etsın.benim üyelıımı ıptal etsin.
bu konuda nokya kadar iyi telefon yoktur dıenlere seslenıorum.
HEPİNİZ S-A-L-A-K-S-I-N-I-Z-
,
Z-E-V-K-S-İ-Z-L-E-R-

aliorhan

aliorhan

Üye
içimde kalmasın..ne olursa olsun sölicem,isteyen gitsin moderatörlere şikayet etsın.benim üyelıımı ıptal etsin.
Bu konuda nokya kadar iyi telefon yoktur dıenlere seslenıorum.
Hepiniz s-a-l-a-k-s-ı-n-ı-z-
,
z-e-v-k-s-i-z-l-e-r-

evet biz nokia kullanıcıları s-a-l-a-k olabiliriz ama senin gibi geri zekalı olamayız.neden biliyormusun geri zekalılık marifet isteyen bişeydir.oda sende mevcut göründüğü kadarıyla yaptığın yorumlar öyle gösteriyor.

g-e-r-i z-e-k-a-l-ı

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
arqadaşım,siz nokya cılar daha SE nin tuş kilidini dahi açamıosunuz.kime gerızekalı diosun.
geri gelme die C tusuna basıosunuz.
müziq dinlerken ses arttrmak ıçın ,tusa basılı tutuosunuz.
bu sizin çagdaş olmadıgınızı gösterir.yenilige açık olmadgnızı gösterir.
çewremdeki nokia kullanıcıları hep böyle yapıo.
gö-tüm gibi ses verıo o kalas tlfnlarınız,bizim SE lerinki çok az çıkıo dionuz.

SPİNDALAY KURVA MUCH

--------------- Ekleme ---------------

birader, ses kayıt programını bile arıyosun.
böyle dengesizlik olur mu?
neden silinio,veya olmuo?
mp3 çalar silinio,
ömrünüzün sonuna kadar telefona yoq,mp3 çalar,ses kayıt,kamera programı,mp3 skin,...
arayın durun siz.

Programist

Üye
Merhaba! Ben de bir Sony Ericsson kullanıcısıyım. w810 ve w910 kullandım. Ve ikisindende çok memnunum. Etrafımdaki her kes Nokia kullanıyor (Bu arada Azerbaycan`dan yazıyorum) ama hepsinin s.a.l.a.k ve zevksiz olduğunu düşünüyorum. Piyasası çok geniş bir telefon ama (ya aslında ben o donan ve içi boş dandik şeylere tel bile demem) aslında insanların kazıklandıklarından haberleri yok. Kiminse ne zamansa ürettiği bir şeyin üstüne bin tane "süs" ekleyerek insanlara yediriyorlar.
Sony Ericsson kalite ve yeniliğin tek adresi diyorum ve başka bir şey de demiyorum. Bunu her kes görücek. Çünkü er-geç Sony patlatacak teknoloji bombasını. Hiç kimse de benzerini yapamayacak. Göremeyenlere de zaten Allah yardımcı olsun diyorum. (Cümlemize .. O Ayrı Tabi .. Amin... )

S and E Vurgunu

Üst Alt