tecnotor
Üye
NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var
sony Ericsson kullanan arkadaşlar buraya Sony Ericsonun tadının nasıl olduğunu yazsın
Nokia isim yaparak tutluyor ama sony ericsson kullanımı ve özellikleriyle ve tadıyla tutuluyor
Bir başka markadan Sony Ericsson a geçenler birdaha bırakamıyo
Ama Nokia kullananlar rahatlıkla başka markaya geçebiliyorlar
sony ericssonun farkı ve tadı
1)Sony Ericsson müzikte çok iyi çünkü SONY WALKMAN yazılım destekli olduğu için bir MP3-MP4 ten farkı yok
2)Sony Ericsson kamerada çok iyi çünkü CYBER-SHOT destekli üstelik cepte kullandığı kameralar SONY şirketinden alınıyor bu yüzden fotoğraf makinası gibi kullanılabiliyor
3)Oyunlar çok zevkli oynanılıyor birde yatay oyunlar bulursanız PSP den farkı yok
Nokia isim yaparak tutluyor ama sony ericsson kullanımı ve özellikleriyle ve tadıyla tutuluyor
Bir başka markadan Sony Ericsson a geçenler birdaha bırakamıyo
Ama Nokia kullananlar rahatlıkla başka markaya geçebiliyorlar
sony ericssonun farkı ve tadı
1)Sony Ericsson müzikte çok iyi çünkü SONY WALKMAN yazılım destekli olduğu için bir MP3-MP4 ten farkı yok
2)Sony Ericsson kamerada çok iyi çünkü CYBER-SHOT destekli üstelik cepte kullandığı kameralar SONY şirketinden alınıyor bu yüzden fotoğraf makinası gibi kullanılabiliyor
3)Oyunlar çok zevkli oynanılıyor birde yatay oyunlar bulursanız PSP den farkı yok

yeni öğrendim neden nokia hiç birinci çıkaramıo diede düşünmek istiyorum sony her sene bir bomba patlatıyor dünya çapnda ama nokia sadece türkiyede bomba patlatabilio pazarı sayesinde 
ben çözümü buldm en iisi bir anket açalım hangi tel daha ii öğrenilsin