NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Tecnotor nerdsin kanka yaw.özledik seni .kanka 16 mp foto makinası blır gibi alcaksın artık o telfonu.bu arada XPERİA X1 in hayırlı olsun.p1 i naptın ?
Bende x10 mini düşünüorum.ama daha yeni telefon aldım.bıraz beqlemede durcaq x10 mini.
:-)

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi

valla kanki ben buralardayım devamlı takip ediyorum gelişmeleride konu yok fazla
Xperia X1 aldım gayet güzel bir makina biraz daha geçsin Polat Alemdar ın telefonu olan Xprıa X10 alacağım inşallah
P1i duruyor amcaoğlu kullanıyo
sen ne yapıyorsun nerelerdesin

Ben de burlardayım.w705,w715,w995 fun club e takılıom.dedgn gbi konu yoq.polat da se kullanıo bea.ışe bak arkadaş.
Xperia x10 mıni düşünüom.ne
Dersin tecnotor?

--------------- Ekleme ---------------

Benim avatar tanıdık gelio mu tecnotor :-)
X1 in orjinal resmlerinden.

yamato

Üye
merhaba arkadaşlar güzel karşılaştırmalar yapmışsınız.ben sony e yarı japon olaral nokıa rakip olarak görmüyorum nokı türkiye piyassına erken girmiş olmanın avantajını yaşıyor .nokıa çoktan sınıfta klmaıştır kamera ve işletim sitemi olarak sony ve samsung 12 mp çıkaralı 1 yıl oldu nokıa n8 yeni çıkardı +görüntü kalitesini kesinlikle satıo nun yanından geçmiyor.sony x10 aldım ilk defa başka telefonu sony den üstün olduğunu gördüm kamera olarak olmasada görünüm kullanım olarak samsung galax s süper amoled ekran harika androıd iletim sitemi +görüntülü konuşma var sony x da görüntülü konuşma yok.ıphone sadece reklam yapıyor insanlarımız bilinçsizce alıyorlar.ıpohe 4 sony x10 ve samsung galax s altında bir telefon.karşılaştırmalarda görebilirsiniz.ben sony x10 kullanıcısı olrak samsung galax s tavsiye ediyorum .samsung wave güzel telefon ancak bada işletim sitemine uygun program bulmanız sıkıntı.NOKIA dan söz etmek isterdim ancak bu telefonların yanından geçen bir telefonu yok çok çalışması lazım nokıa nın

s.a kardeş samsung galaxi s al diyorum x10 da dışarı ses çok düşük ve konuşurken ses çok az geliyor.+ görüntülü konuşma yok.sormak istediğin birşey varsa cevaplarım . x10 kullanıyorum.şarz 1 gün gitmiyor .galaxi s de durum farklı değil bilgin olsun

iphone daha iyi bi telfon yinede performans acısından degil işletim sisteminden oyun oyarnekn pc de hissediyorum kendimi aynen nokianon adı sony nin tadı XD bu arada bnm c510 uctu XD bozdum adamlara goturdum yapamaldılar c902 yolladılar XD bu arada bu sony lerin net destegi super net ten oyun fln oynuyodum a
oyun derken şu tarayıcı oyunları han savaşları fln XD

ramp

Üye
işte Sony Ericsson un Tadı Burada Arkadaş daha ne olsun

yeni ogrendim microsoft cıkarıyo demek sony e yazılım ztn eskiden sadece ericson ken bu marka nokiaya fark koyuyodu şimdi akalas dediginiz a1018 ilk cıktıgından nasıl satılıyordu biliyomusunuz siz sonradan slk adamları kazıklama teknikleri geliştirip kullanıcıları nokia ya yonelti şimdi ericson+sony+microsoft:nokiaya hatta tum tel lere koyar ilk simbiyan ı kim buldu he nokia mı bolduk bk sony buldu nokiaya sattı ilk su gecirmez telefonu kim buldu sony kim caldı nokia say say bitmez nokianın ozentilikleri hep calıyo nokia o dandik menusu ile o takozlardan ne zevk alıyolarsa abimin nokiasıyla bnm se ile oyunları karşılaştık aynı oyunu actık bende daha renkli ve hızlı onda daha yavaş ve mat renk se kalitesi tatışılmaz arkdaşlar pc den anlayanllar varsa dedigimden anlar msi vs inno3D
inno3d nokia msi se msi super kaliteli parcalar yapar oc kabiliyeti cok iyidir ve asla ısınmaz inno 3d İSE COK KALİTESİZDİR GRAFİKLER KOTUDUR ISINMA SORUNU COKTUR OC KAPASİTESİ AZDIR yada
asus alienware monster dell e exper casper acer:nokia

paix1984

Üye
abiler kim nederse desin sony ericsson bu işi profosyönel yapıyor ben satio kullanıyorum n8 yanına bile yaklaşamıyor nokia hezaman mp li yazılımla destekliyor mercek denen bir olay yoksaygılarımla...

abiler kim nederse desin sony ericsson bu işi profosyönel yapıyor ben satio kullanıyorum n8 yanına bile yaklaşamıyor nokia hezaman mp li yazılımla destekliyor mercek denen bir olay yoksaygılarımla...

aynen katılıyom carl zeiss optik mdr neyse onun arkasına sığınıyo fakat Lens denen bişey yok nokta kadar lens kullanıyo SE her zaman pro

yaw bu adamlar warken nokia cılar bu konuya yorum bıle yazamaz yaaaaa

Qualass

Üye
Sunu bilir sunu söylerim SE dan ii bir telefon KULLANMADIM ... 1 Kere suanda kullandığım telefon Samsung Corby S3653 ve emin olun samsung dkka bası telefon cıkartıyo 1 kere adam gibi telefon aylar sora... Bu kadar Model Olcaına Adam Gibi telefon üret kardeşim...2 Nokia Böyle Devam Ederse Hiçbiyere Varamaz Telefon Kullanamıyorsun Donmaktan... Nokiada Kullandım Bu kdar Hantal Ve Donan Bir Telefon Görmedim... 3 Sony Ericsson kullandım... Bir Kere Kullanın Tlefon Bu dersiniz... Cok modeli Yok Ama Cıkarttımı Tam Cıkartıyo... Eski Sony Telefonumu 3 nesil gitti Ben Kullandım Babam Kullandı Smdi Annem kullandı ve emin olun suanda kullandıım telefondan bin kat daha güzel... Kamera Desen Müthiş... Sese zaten laf yok Cok Berrak cıkıo ses... Sağlam Değil Denmiş ama bence cok sağlam... Ve Çok Rhat ne donma nede kasma var... Gercekten Sony Kullanın telefonu görün diyorum...

s500i kullanıyordum 2 mp kamera olduunu arkaya bkınca öğrendm ve şaşırdığımla kaldım

Captain

Üye
Sony Ericsson kardsm boru degil

iyi anlatmış arkadaş.zaten artık karar werdm .se kullanmayan birıyle münakaşaya girmicem.anlatamazsın adama se yi.o yüzden boşuna çenemi yormıcam.

Uruloki

Üye
arkadaşlar eski SE kullanıcısıyım eskiden K810i vardı çok da güzel telefondu eskiler bilri belki ben burda ama neyse şimdi onu bıraklaımda yazmış arkadaş N8 in kamera satio ya yaklaşamaz diye yanlış bi kere mobil olarak(çoğu makinedende) daha büyük bir lensi var N8 in en büyük artısı bu bence ve çoğu internet sitesi teknoloji dergisi en iyi kameraya sahip telefon olarak nitelendiriyolar ha satio 3 mb foto çekiyo sözüm yok ama N8 de gpunun etkisiyle fotoyu sıkıştırıyor 1.5 mb yapıyo modlarla bu ortadan kalkıyor 10 mb foto çekiyor bu sefer de telefon emin olun nokia eski nokia değil hızlanmış ve kamerayı çok düzeltmiş yani sonuç olarak satioyu N8 le karşılaştırmıyoruz bile ve ben açıkca söyliyim ben satio resmi olarak gelseydi türkiyeye hiç düşünmeden alıcaktım fakat gelmedi en iyi seçenekte N8 di ve gayet mutluyum telefonumla birde bazı sitelerde var N8 fotoları çok kötü çıkmış onun nedeni arkadaki jelatini çıkarmamalarıdır ve size örnek olsun diye bir fotoraf ekliyorum kendim çektim

bu fotoğrafta bişey yok aynı ortamda c905 daha iyi çeker iddasına da girerim tam boyut koyarak sayfayı maf etmişsin 2 dk da anca yükleniyo mobilden girenler de olur boyutu 800x600 yaparsan ii olur

Uruloki

Üye
evet c905 ile daha uzaktan çekilen macro modda falşın nasıl görüntüyü berbat ettiğni gördüm merak etme lütfen indirde üzerindeki toz miktarını say pritin tamam

Uruloki

Üye
ya 2 mp kamerayla ne çekiyon yavaş N8 de 12 mp kamera carl zeiss optik 1/83 lens var satio da yok bu özellikler