NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI var

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
böyle yaparak ancak birbirimize düşmam oluruz

--------------- Ekleme ---------------

sybian ı anlatırmısın bana

sana on saat yazamam gir internetten bak bizdeki suan acik kod kaynagina ulasan 3kat eski versiyona nispeten hizlanan sistem maemo gibi ve qt4.7 kullanilarak program yazip ucretsiz sekilde paylasabilcegin yazilima donus ustur , eger sana bilgi ogreticeksem yeri burasi degil daha linuxu bilmeyen adama nasa flan diyen adama yazmam bile ogren oyle gel asik at bizimle.forumunuz gereksiz yere kirlenmesin

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
he he.

daha siyahı bile yeşil gören kameralarınız var.sen ne anlatıyosun

nokia telefonuma virüs bulaştı format.e ne telefon kasıyo format.ne lan bu 2de bi format mı atacam telefona telefon mu kullanacam

tosturbaa gibi telefonlar

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum sen SE kullanmamışsınız diyorsun K810i şu an yanımda ve N8 ile çektiğim pozu onunla çektim aynı çözünürlük aynı yerden flaş patlamasından birşey gözükmüyor ee N8 dede xenon flaş var ve bence linux işine hiç bulaşma çünkü franzliszt de N900 var afallarsın ve Nokia nın kamerası artı siyahı yeşil göstermiyor merak etme tosbaa demişin N8 için al sana tosbaa
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-cok-konusanlara-ozel-cekim-418968.html

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
dostum sen SE kullanmamışsınız diyorsun K810i şu an yanımda ve N8 ile çektiğim pozu onunla çektim aynı çözünürlük aynı yerden flaş patlamasından birşey gözükmüyor ee N8 dede xenon flaş var ve bence linux işine hiç bulaşma çünkü franzliszt de N900 var afallarsın ve Nokia nın kamerası artı siyahı yeşil göstermiyor merak etme

way arkadaş o zaman benim gözler bozuk hea ?6300 ne güzel fotolar çekiyo.yosunlu yosunlu

sen foto çekmesini bilmiyosun

istersen bak fotolarıma ne dersin

MaxiCep.Com - -->SEİDS - Albüm Sayfası : NOKİA 6300i - Resim

siyah mı yeşil mi

MaxiCep.Com - -->SEİDS - Albüm Sayfası : SONYERİCSSON K770İ - Resim

al buda k770 3.2 mp

Uruloki

Uruloki

Üye
eski nokia yok diyorum anlamıyorsun galiba oke bende biliyorum eskiden hatta dalga geçiyodum ben bu forumda sen nediyon ya

franzliszt

franzliszt

Üye
dostum sen SE kullanmamışsınız diyorsun K810i şu an yanımda ve N8 ile çektiğim pozu onunla çektim aynı çözünürlük aynı yerden flaş patlamasından birşey gözükmüyor ee N8 dede xenon flaş var ve bence linux işine hiç bulaşma çünkü franzliszt de N900 var afallarsın ve Nokia nın kamerası artı siyahı yeşil göstermiyor merak etme tosbaa demişin N8 için al sana tosbaa
http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-cok-konusanlara-ozel-cekim-418968.html

bosver anlatma dostum bilmez o anlamak isine gelmez isine gelen kamerali cihazlarla karsilasririr o mutlu olsun oyle :naughty::naughty:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
he rehber takvim müzik çalar o bu su.ne işine yarıyo peki onlar.hepsi açık olsa nolcak ? sorarım sana

boş işler boş

siz 3 ay snra n9 çıkar.koyun gbı koşarsınz.hatda 3 bıle degıl.2 ay.omrvnüzün snuna kadar nokıa yı zengn edin.3 ay da bi yenı tlfn.
Siz pc kontrol edio musunuz,uzaktan kumanda war mı.he.anca kızılötesıyle tw yönetın.adamlar bluetooth la mause u hareket etdırıo.pehhh

siz 3 ay snra n9 çıkar.koyun gbı koşarsınz.hatda 3 bıle degıl.2 ay.omrvnüzün snuna kadar nokıa yı zengn edin.3 ay da bi yenı tlfn.
Siz pc kontrol edio musunuz,uzaktan kumanda war mı.he.anca kızılötesıyle tw yönetın.adamlar bluetooth la mause u hareket etdırıo.pehhh

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
dostumm senin telin bundan mi ? hayir bu telefondan degilll susacaksin ozman :bye2: :kop:

kendi telini savuncaksan savun dostum :nono: sony ericssonu degil :oke:

bu tel sende olsa tmm dicem :box

sende tam hava atacak telefonu bulmuşsun be tabi Nokia da hava atacak başka bir telefon yok
Şu Symbian İşletim sisteminden başka birşey bilmezmisiniz millet Android O.S. olsun Windows Phone 7 olsun Windows Mobil olsun yeni teknoloji işletim sistemlerini kullanıyor
Nokia ise Symbian işletim sistemini fırına sokup ısıtıp ısıtıp hizmete sunuyor
Sony Ericsson Symbian işetim sistemini bıraktı ve yenilikçi işletim sistemleri olan Android ve Windows işletim sistemlerine geçti
benim Xperia X1 telefonumun işletim sistemi Windows Mobile 6.5 ve hiç bir Windows Mobile telefonlarda bulunmayan ve sadece Sony Ericsson lara özel Panel sistemi var açtığın zaman 9 adet masa üstü seçenekleri çıkıyor

hangi Nokia da var böyle bir zevk seçenekleri
biraz xperia x10 videolarını izle de birz görsellik görün
takmışsınız kameraya
Polat Alemdar bile XPERIA X10 kullanıyor
720p hd video çekimini Sony Ericsson Vivaz ile ne zaman cep telefonlaarına koydu biliyormusun bir araştır istersen o zamanlar n8 in adı bile yoktu
Sony Ericsson un arkasında SONY oldukça kimse sırtını yere getiremez sen içini ferah tut devam et N8 kullanmaya ve şunu asla unutma;
NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI TADI VAR

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
sende tam hava atacak telefonu bulmuşsun be tabi Nokia da hava atacak başka bir telefon yok
Şu Symbian İşletim sisteminden başka birşey bilmezmisiniz millet Android O.S. olsun Windows Phone 7 olsun Windows Mobil olsun yeni teknoloji işletim sistemlerini kullanıyor
Nokia ise Symbian işletim sistemini fırına sokup ısıtıp ısıtıp hizmete sunuyor
Sony Ericsson Symbian işetim sistemini bıraktı ve yenilikçi işletim sistemleri olan Android ve Windows işletim sistemlerine geçti
benim Xperia X1 telefonumun işletim sistemi Windows Mobile 6.5 ve hiç bir Windows Mobile telefonlarda bulunmayan ve sadece Sony Ericsson lara özel Panel sistemi var açtığın zaman 9 adet masa üstü seçenekleri çıkıyor

hangi Nokia da var böyle bir zevk seçenekleri
biraz xperia x10 videolarını izle de birz görsellik görün
takmışsınız kameraya
Polat Alemdar bile XPERIA X10 kullanıyor
720p hd video çekimini Sony Ericsson Vivaz ile ne zaman cep telefonlaarına koydu biliyormusun bir araştır istersen o zamanlar n8 in adı bile yoktu
Sony Ericsson un arkasında SONY oldukça kimse sırtını yere getiremez sen içini ferah tut devam et N8 kullanmaya ve şunu asla unutma;
NOKIA nın ADI SONY ERICSSON un TADI TADI VAR

ewt SE bakti symbianla basedemedi basari sagliamadi android flan gecti :ehe sen s6o la karistiorsun galiba 663o , n73 un symbianiyla karistiorsun sanirim : :D::DD:D:D:D bu s6o degil sampiyon symbian^3 bu :ehe

tecnotor

tecnotor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşımda Nokia 5800 music Xpres var kulaklığı arızalandığı için benim kullandığım sony ericsson kulak içi kulaklığımı 1 haftalığına ona verdim kullaklığın ses kalitesinden o kadar hoşlandıki kendisine sıfır kulaklık gelmesine rağmen gitti sıfır orjinal sony ericsson HPM-70 kulak içi kulaklık aldı
sony ericsson un tadını tadan bilir

Uruloki

Uruloki

Üye
-->SEİDS canım BİZ FAREYİ TELEFONA BAĞLIYORUZ HEMDE USB İLE oke tamam ve polat alemdar değil dizideki tüm teller SE onun nedeni ise SE sponsor ondandır he

Captain

Üye
-->SEİDS canım BİZ FAREYİ TELEFONA BAĞLIYORUZ HEMDE USB İLE oke tamam ve polat alemdar değil dizideki tüm teller SE onun nedeni ise SE sponsor ondandır he

ha evet telefonun yanında diğer cebinde de fare gezdirrsin artık :d:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum adam demişki bluetooth ile fare filan ya sonuçta yanında o da gezdirmicek hem o teknoloji çoğu usb aleti ile çalışıyor ben klavyede bağlarım usb bellekte bağlarım usb fan bile bağlarım sonuçta ben ona bunu söyledim ki usb bellek bağlamak çok iyi olabiliyor bazen

Captain

Üye
dostum adam demişki bluetooth ile fare filan ya sonuçta yanında o da gezdirmicek hem o teknoloji çoğu usb aleti ile çalışıyor ben klavyede bağlarım usb bellekte bağlarım usb fan bile bağlarım sonuçta ben ona bunu söyledim ki usb bellek bağlamak çok iyi olabiliyor bazen

tamm kards iyi bi ozellk ama o kdar da iyi bi ozellk degl goz boyamak icin gbi :)

Uruloki

Uruloki

Üye
emin ol kullanmadığın için sana öyle geliyor bir kullan yuh diyosun adamdan usb alıyorum direk telefona takıyorum ve çalıştırıyorum ve çokta yararlı birşey

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
arkadaşlar bize bilgısayar tanıtıyo sanırım.tamam kardeş.n8 bi bilgisayar.bize karsılastırma ıçın bı TELEFON göster.lütfen.tamam mı dır

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya hala konusuonuz ya anlamiorum :kop: bi elinze alin n8i ole konusun :bye2: :kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
hakket ya soc-doom adam demiş ki bilgisayar tanıtıyon doğru bilgisayar ama sen cep telefonu özelliklerinide ekle tam olsun

Captain

Üye
ya hala konusuonuz ya anlamiorum :kop: bi elinze alin n8i ole konusun :bye2: :kop:

kardeş bence sen git bi Sony Ericsson al eline öyle konuş bak dikkat et Xperia X1 Satio felan demiyorum sadece Sony Ericsson marka bi cep telefonu al diyorum aklın gitsin telefona da bi gör bakalım ;) :D

yunuss.10

yunuss.10

Üye
ya bunlar anlamazlar boşver arkadaşlar boşuna dil dökmeyin :aha: teknolojiyi 2 yıl geriden takip eden bi markayı savunuyolar haberleri yok hala :box

Üst Alt