Cihanî Sultan
Üye
slm,arkadaslar kuskulanmayin nokia ilerleyen yillarda wp ile müthis yükselise gececek buna inanin hele bir 2012 yilini bekleyin neler cikacak nokiadan, wp8 cok umut vaad ediyor birkac 1-2sene icinde android ve ios viz kalacak nokianin yaninda acikcasi ben önümüzdeki zamanda nokua ve microsoftun calismasindan cok beklentilerim var piyasa baya degisecek.
evet gerçekten iyi bir işletim sistemiydi,nokia kendii eliyle symbianı öldürüyor..ben açıkcası nokianın symbian işletim sistemiyle devam etmesini isterdim biz ilk akıllı telefonları bu sistemle tanıdık ve düşük işlemciyle büyük işler yapabilen bir sistem
muhtemelen değişir,n9 gibi bir bomba beleniyor..
ben açıkcası nokianın symbian işletim sistemiyle devam etmesini isterdim biz ilk akıllı telefonları bu sistemle tanıdık ve düşük işlemciyle büyük işler yapabilen bir sistem
ben açıkcası nokianın symbian işletim sistemiyle devam etmesini isterdim biz ilk akıllı telefonları bu sistemle tanıdık ve düşük işlemciyle büyük işler yapabilen bir sistem
biz sybiancılar olarak hep beraber mail atalım nokia ya biz symbianın geliştirilmesini istiyoruz nokia wp ye geçmesin yoksa kimse almaz bu telefonları türkiyede diyelim belki sesimizi duyup bir kararla sybiana geri dönüş yapılır ne dersiniz
Keşke bu işler maile baksa.
türkiyede satamayınca pişman olacak ama ben şahsen almam wp li nokia ben alışmıştım saymbiana diyer markalarda itici geliyor bu son telefonum olacak galba
biz sybiancılar olarak hep beraber mail atalım nokia ya biz symbianın geliştirilmesini istiyoruz nokia wp ye geçmesin yoksa kimse almaz bu telefonları türkiyede diyelim belki sesimizi duyup bir kararla sybiana geri dönüş yapılır ne dersiniz
Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm zaten microsoft nokia ya çok fazla izin tanıdı wp üzerinde oynama yapılabilmesi için nokia yavaşdan wp ye kimliğini katmaya başlarslm,arkadaslar kuskulanmayin nokia ilerleyen yillarda wp ile müthis yükselise gececek buna inanin hele bir 2012 yilini bekleyin neler cikacak nokiadan, wp8 cok umut vaad ediyor birkac 1-2sene icinde android ve ios viz kalacak nokianin yaninda acikcasi ben önümüzdeki zamanda nokua ve microsoftun calismasindan cok beklentilerim var piyasa baya degisecek.
Aynen katılıyorum.Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm
Ben n8 in,lumia vede n9 un görünümlerine hasta oluyorum.slm,hele seneye bu zamanlar bir gelsin ozaman bi görün windowslu nokiayi wp8 baya bir umutlandiriyor insani görünüsüde güzel
Ben n8 in,lumia vede n9 un görünümlerine hasta oluyorum.
2016 ya kadar symbian. Tabi bu süre içersinde wpyi gelişecek. Hoop sonra direk symbian dan wp a geçicek nokia. Sanırsam olay bu.
Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm zaten microsoft nokia ya çok fazla izin tanıdı wp üzerinde oynama yapılabilmesi için nokia yavaşdan wp ye kimliğini katmaya başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?