musty522
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...
çağımıza bakarsak genel olarak arkasına bir devi almış oldu... rahat olunarkadaslar nokıa en buyuk hatayı mıcrosoft ıle anlasarak yaptı bence.. pıyasaya yenı gırmıs ve alt yapısı olmayan bır ısletım sıstemı ıle nasıl bu yapılır anlamıyrum.. androıd e gecmeye hıc nıyetı yok.. nokıa dan bu gıbı gırısımler beklemıyorum artık.. nokıa daha cok saglamlıga onem vermeye devam edıyor edecek gıbı de gorunuyor...
tek çözüm android......... braksına artık symbian belle melle zırt bırt. android yüklesin almıyan namerttir bende samsung galaxy s var bende zamanında nokıa cydım ama canıma tak etti 5800 n97 beni hem dokunmatikten hem nıkıadan soğuttu işlemci 0 ulan operada iki sayfa açınca donmalar bunalttı kapat aç kapat aç res at. sattım kurtulum ve androidle tanıştım samsung sevmezdim ama androide alıştım bidaha bırakamadım..HD OYUNlar olsun uygulamalar olsun yani adobe flas ı nokıada 2 sene bekledim ama gelmedi şimid adobe flash android te sadce basit bi uygulama.. her nyse nokıa androde geçsin almazsam ne oliyim
adam haklı iki ay sonra sattım destek bile vermedi..akıllı telefonlarını iyi değerlendiremedi bnce... okadar reklam yaptı n97e 32 gb hafıza die ulan aldım telefonuna 32gb hafıza koymuş telefonun kendi hafızası 70 mb miydi nydi zaten onuda ovi haritalar doldurdu geriye hiç bişe kalmadı iki sayfa nette gezince hafıza doluo dolduğu gibi donuo uln mühendis 32 gb koydun bari 5 gb tnı telefona koy..
adam haklı iki ay sonra sattım destek bile vermedi..
----------Eklendi @ 18:45:25 ---------- Yazıldı @ 18:44:03 ----------
sunu bekliyordur belkide rakipleri ne yapabilcek en fazla? zaten görüyoruz ara ara konsept tasarımlarını.. belkide bunu bekliyordur... küçük bi ihtimal ama inşallah onu bekliyordur
eger mıcrosoft bu kadar desteklı bır yazılım yapabılecek olsaydı lumıa 800 dekı gıbı berbat bır surumle neden cıktı kı? gorsellıgı bıle ıgrenc otesı..
bnce beklio herkes çıkarsın ordan burdan malzeme çalıp yeni bişe çıkartym mesela super amoled ekrnı samsung önce çıkardı die düşünrm ya cidden n97 sattım arkadaşım dedi nie sattın dedm hafıza doluo die dedi 32 gb a ne doldurdun olum gelde anlat şidmi n97 sattım arkadaşlar ilk önce galaxy mini aldım dokunmatiği süper ve inanın kendi çözünürlüğü 340.400 müydü nydi buna rağmen facedeki tüm videoları oynatıodu kedni çözünürlüğünün üstündeki mp4 leri oynatıodu nokıa ya 640.480 oynatıo ama 640.481 oynatmıo işin yoksa dönüştür şidmi galaxy s kral diyorum başka bide demiyorum youtubeden indir hd clip 800.1200 oynat uğurcum dönüştür bilemm ne yok daha sayardım verdiği kolayıkları ama sayfa ytmez saygılar
----------Eklendi @ 18:55:02 ---------- Yazıldı @ 18:52:59 ----------
ve samsung htc iphoneyi beklerse haritadan silinir çünkü durmadan telefon çıkarıolar yeni galaxy notu denedinizmibakın nsl nokıa anca bu telefona 2030 yetişir telefonun ekranı süper amoled ekran sadece parmak iziyle çalışıo bu telefona kalem yapmışlar umarım anlamsıınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?