Nokia N99i hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurmen

ozgurmen

Üye
selam arkadaşlar n99'u bilemem ama n99i çakma bir telefon aldım pişmanim :(

novasiska

Üye
ARKADAŞLAR BEN DAHA BUGÜN N99i ALDIM TELEFON SIFIR VE 240 YTL YE ALDIM..İÇİNDEDE 2 GB HAFIZA KARTI WAR...GERÇEKTEN ÇOK MANYAK TELEFON ÇİN MALI OLABİLİR AMA SÜPER...ÜCRETSİZ TV VAR HEMEN HEMEN HER ÜLKEDEN 20-30 TANE KANAL WAR..DOKUNMATİK ÖZELLİKLİ...RADYOSU WAR VE KULAKLIK OLMADAN DİNLEYEBİLİYOSUNUZ....SESİ ZATEN ÇOK SÜPER TV'NİN SESİNİ BASTIRIYOR....ZATEN PİYASADAKİ EN ÇOK SESİ ÇIKAN TEL N99i...HERKESE TAVSİYE EDERİM ŞAHANE TELEFON...YOK SPOT YOK KAÇAK FALAN FİLAN SÖZLERE ALDANMAYIN.....

divani

divani

Üye
Arkadaşlar Bu Telefon Hakkında Bazıları çok Bilmişlik, Bazılarıda Ilk Günün Hevesi Ile Yorum Yapıyor. Hangi Telefonu Getirirseniz Getirin Size Işletim Sistemini Anlatayım Yani Bugüne Kadar Kaç Telefon Değiştirdiğimi Ben Bilirim. Bu Telefonu Alan Arkadaşların Içi Rahat Olsun. şimdi Gelelim Telefonun Gerçeklerine Herşey Mükemmel Ama Eksiklik şunlar Ki Bazlıarı Telefon Kullandığını Sanıyor Ama Temanın Ne Olduğunu Bile Bilmez, Bu Telefonda Tema Değiştirme özelliği Yok, Kamera çaok Düşük Yani 6600 Bunun Yanında Canon Gibi. Mesela Nokianın Son çıkardığı ürünlere Bi Bakalım örn. 6300 Veya E65 Veya N73 N95 Gb. Bu Telefonları Pc Suite Ile Usb Ile Bağladığınızda Size Sadece Tek Sürücü Olarak Gösterir Oda Hafıza Kartıdır Ama Bu Telefonu Usb Ile Bilgisayara Bağlayınca Hem şarj Etmeye Başlıyor Hemde Telefon Ve Hafıza Kartı Olarak Iki Ayrı Sürücü Sunuyor. Nokialarda Pc Suite Olmadan Tlfn. Hafızasına Müdehale Edemiyorsunuz... Bu Bana Göre Profesyonel Bir Kullanıcı Için önemli Bir özellik! Ayrıca Telefonun Ayarlar Menüsünden Arama Ayarlarına Geldiğinizde çok Güzel Bir Uygulama Var. çeşitli Modlar Sunmuş; Erkek Sesi, Bayan Sesi, çocuk Sesi, Gibi. Bunlardan Herhangi Birini Seçmeniz Itibarı Ile Her Görüşmenizde Sesiniz Karşı Tarafa Seçtiğiniz Gibi Gidiyor. Ayrıca Nokia Ve Lg Veya Sony-ericsson Gibi Markaların 1.500 Ytl Lere Varan Cihazlarında Olmayan özellikler Var Bu Cihazda! Daha Ilk Defa Görüyorum Bir Telefonun Müzik Sesini Açtığında Iki Kişinin Birbirini Duymamasını!
Arkadaşlar Lütfen Cihazı Almış Olan Kişilerin Hevesinide Kırmayalım Cihaz Gerçekten çok Mükemmel Ve Bir Arkadaşımız Diğer Arkadaşların Telefon Bilgileri Ne Kadarda Gidip Bu Cihaza Para Veriyorlar Demiş. Peki Ben Soruyorum Senin Tlf Bilgin Ne Kadar! şimdiye Kadar Aldığın Hangi Tlf. Bozuk çıktıda Götürüp Garanti Kapsamında Yaptırdın Veya Değiştirdin? Cihazı Alırken Açarsın Kullanırsın çalıştımı Okey. Bu Heryerde Böyledir. çok Istisnai Durumlardır Fabrika Hataları. Siz Aldığınız Cihaza Iyi Bakın Kullanmayı Bilin Gerisi önemli Değil.
Tekrar Söylüyorum Arkadaşlar Piyasadaki çok Pahalı Markaların Iki Milyarlara Varan Cihazlarının Birçoğunda Bu özellikler Yok.
Alan Arkadaşlara Hayırlı Olsun Diyorum Sadece Kayıt Olayına çok Dikkat Etmeliyiz..

orkun1433

orkun1433

Üye
Arkadaşlar Benim Alalı 3 Gün Oldu Höporlör Patladı Almayın Yazık Paranıza Teknik Servisi Yok Hurda Kesinlikle Almayın Alırsanızda 200 Den Fazla Vermeyin Gezip Bulun.. Ama Son Kez Almayın

--------------- Ekleme ---------------

Bekleyin Görün Suyu çıkacak Eminim 2 Aya Kadar Dolar Buralar Almayın Muhabbetiyle

last_shout

last_shout

Üye
muazzam bir telefon

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

caske

Üye
ya arkadaşlar ben n99 i yi 330 milyona aldım iyimidir sizce?

mardinlix47

Üye
herkes birşey söylüyor ama bir kullanıcı olarak söylüyorum n99i mükemel tasarlanmış aynı özeliklere sahip orj. nokia 2 bin ytl civarıdır çin malına gelince sahte çakma vs. olabilir ama orj.'dede çıkıyor herkese tşk

kaynana

Üye
arkadaşlar ben kiliste öğretmenlik yapıyorum bende n99i aldım tel süper fiyatta 250 ytl verdiğin parayı fazlasıyla hakediyo her türlü modeli var kiliste sorusu olan arkadaşlar için telefonum 05052294195 mail adresim [email protected]

hakanic_39

Üye
selam arkadaslar.ben mersindeyim.elimde n99i var.350 ytl fiyatı var.telefonla ilgilenenler benı arasın.
tel=0544 664 92 43
[email protected]
telefon sıfırdır.çin malıdır.türkiyede kayıtlıdır.diğer özellıklernı biliyosunuz zaten memnun olcagınız bı telefon.

bermudaber

bermudaber

Üye
ARKADAŞLAR N99İ DİYE DOLAŞAN TELEFON KESİNLİKLE NOKIA MALI DEĞİLDİR. BİZZAT İNCELEDİM. TELEFON FENA DEĞİL. ANCAK 16GB 8MP GİBİ ÖZELLİKLERİ OLDUĞU KESİNLİKLE YANLIŞTIR. FİYATI DA 260-300 YTL ARASINDA DEĞİŞİYOR.
TABİ Kİ KİMSE SYMBIAN FALAN ARAMASIN TELEFONDA. NOKIA nın KULLANDIĞI İŞLETİM SİSTEMLOERİNDEN ÇOK FARKLI BU ARADA. DOKUNMATİK EKRANI VAR. TELEFODAN Bİ ANTEN ÇIKARARAK TV OLARAK DA KULLANABİLİYOSUNUZ. BLUETOOTH VAR. GENİŞLETİLEBİLİR HAFIZA VAR.
ALMAK İSTEYEN VARSA ALSIN. ANCAK NOKIA nın ÜRÜNÜ OLMADIĞINI BİLSİN.

esqi____

Üye
telefon gercek nokia değil ama nokia nın yapamadığı birçok özellik var mesela tv ve kulaklıksız radyo özelliği.WLAN özelliği dışında hersey var ve cok kullanıslı bir telefon bna göre tavsiye ederim hem ucuz hemde çok fonksiyonlu :oke:telefonu kullanıorum bi sorunuz olursa cevaplayabilim:yuru

karizmaostik

Üye
Walla Arkadaşlar N99i Manyak Telefon Tavsiye Ederim.sesi De Manyak çıkıyo Tv Izliye Biliyosun Radyosu Klaksızsız çalışıyo.dokumatik Ekran.bence Kimsenin Sözüne Bakmayın Güzel Telefon Olmasaydı Bu Kadar Tutulmazdı.kısaca Mükemmel Bir Telefon.

ilhami07

Üye
herkese burdan slm beyler yav biri iyi diyor biri yaramazz diyor nasıl olacak bu iş neyse bekliyelim bakalım neolcak

coolbreeze

Üye
arkadaşlar bişi sorcam ya bu telefonların tv siz olanlarından gördüm Nokia N99i yazıyo gayet güzel görünüşlüydü. Bunların net bir fiyatı var mı yada aranızda bu işle uğraşan biri?

TuuCaN

TuuCaN

Üye
süperrr

safakk

safakk

Üye
ya çinliler yine yapmış takılmacasını :ehe

ahmad85

ahmad85

Üye
kardeşlerim tamamen fake. nokia ya kayıtlı böyle bi cihaz yok. ama fiyatı itibariyle alınmaz demiyorum. ama gerçek nokia sanmayın. yaklaşık fiyatı 400 falan diyorlardı.

safakk

safakk

Üye
kardeşlerim tamamen fake. nokia ya kayıtlı böyle bi cihaz yok. ama fiyatı itibariyle alınmaz demiyorum. ama gerçek nokia sanmayın. yaklaşık fiyatı 400 falan diyorlardı.
valla yarı yıl tatilinde ankaradaydım ve kızılayda gezerken ilk bi telefoncuda görmüştüm ne kadar dedim adamda 350 dedi pazarlıkla da yaparız bişiler dedi;)

uniqe

uniqe

Üye
çin malı çakma olduğunu duydum ama

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=9ncaNAGmFs0[/YT]

braya bakın bi

Üst Alt