Nokia N99i hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

burak9400

burak9400

Üye
süper telefon tavsiye ederim yalnız kamera 1.3 digital en güzel özelliği televizyon süper bişey
:oke::oke::oke::oke::oke:
ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ykarıda yazdığım özellikler mevcut mu? nerede oturuyorsun istanbulsa avrupamı anadolu mu ???
bide bişi daha duydum bu telle ilgili senin sesini karsı tarafa deişik iletiomuş karı sesi adam sesi falan gibiimiş:box:aman2::allalla::sn:

LifeOrDead

LifeOrDead

Üye
Ben Bu telefonu 1 Hafta Kullandım ... ilk olarak Güzel yanlarını sayayım ....

1. Telefonun Bedava Televizyon gibi Olması Anteni Düzgün Oturttunmu Uydu gibi Çekiyor :)
2. Sesi Müthiş Ben Şahsen Beyendim...
3. Dokunmatik ekran
4.2.5'' ekran
5.Fiyatıda Çok uygun 215 YTL ye kadar Bulabiliyorsunuz ...

Kötü yanları ....

1.1.3mp kamera :/
2.Çin Malı
3.Ekran Netliği Düşük
4.Menüsü Karışık ...

Ama Size Birşey Söyleyeyim 215 YTL'ye Bence Bu Telefon Kral gibi Çünkü O fiyata Aynı Özellikli Bir Telefon Yırtınsanız Alamazsınız ... :/

burak9400

burak9400

Üye
Ben Bu telefonu 1 Hafta Kullandım ... ilk olarak Güzel yanlarını sayayım ....

1. Telefonun Bedava Televizyon gibi Olması Anteni Düzgün Oturttunmu Uydu gibi Çekiyor :)
2. Sesi Müthiş Ben Şahsen Beyendim...
3. Dokunmatik ekran
4.2.5'' ekran
5.Fiyatıda Çok uygun 215 YTL ye kadar Bulabiliyorsunuz ...

Kötü yanları ....

1.1.3mp kamera :/
2.Çin Malı
3.Ekran Netliği Düşük
4.Menüsü Karışık ...

Ama Size Birşey Söyleyeyim 215 YTL'ye Bence Bu Telefon Kral gibi Çünkü O fiyata Aynı Özellikli Bir Telefon Yırtınsanız Alamazsınız ... :/
ben istanbulda bağcılarda güneşlide 1 telefoncuya sordum daha da sorcam adam bana dedi mp3 ile beraber 360 ytl benim ağzım açık kaldı dedim peki mp3 olmadan ne kadar olur adam sırıtarak dedi 20 ytl az olur niye sırıttıysa anlayamadım bi de göbekliydi çok komik olmuştu yani:bilmem::naughty:ama o telefonu çok merak ediorum ha bir de siz kullanmıssınız telefonu...madem öyle benim bi önceki sayfada merak ettiğim şeyleri de yanıtlarmısınız?:horse:

totensee

Üye
ARKADAŞLAR TELEFON ÖZELLİKLERİNE GÖRE BAYA UCUZ SATILIYOR
200,00 YTL
[email protected]

alemburda

alemburda

Üye
ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir telefon :oke:

burak9400

burak9400

Üye
ARKADAŞLAR TELEFON ÖZELLİKLERİNE GÖRE BAYA UCUZ SATILIYOR
200,00 YTL
[email protected]
arkadaşım ben istanbulda 1 telefoncuya sordum adam aynen şunu söledi:kardeş telefon 365 ytl ama yanında 1gb mp3 hediye dedi ben de dedim ki abi mp3 olmasa ne kadara verirsin?adam dedi 350 ağzım açık kaldı vay baban anan kemüüne ya güneşlide nie böle pahalı?olsun nolcak nasıl olsa haziranda alcam inş. şimdiden araştırlamalarıma başladım

--------------- Ekleme ---------------

bi arkadaş telefonun belgeselini yapmış üşenmeden youtube'a vermiş çok sağolsun ama benim sorularıma cevap verebilecekleri bekliyorum ama sorularıma sadece telefonu 1 haftadan uzun zamandır kullananlar cewap yazsın birde telefoncular cewap yazsın lütfen sorularım şunlar:
telefonun dahili hafızası kaç?
hafıza kartı kaç?
ses kalitesi nasıl?
hoparlor patlama durumu war mı?
telefonu istanbul bağcılarda kaça bulabilirim en ucuz olarak?
kamerası 6600'dan iyi mi kötümü?şuan 6600 kullanıorum memnun sayılırım...
telefon bozulunca yaptırabilirmiyim?
yaptırabilirsem eğer bu bana kaça patlar?
ne kadar sürede şarj olur?
şarjı ne kadar süre dayanır?
telefon kaçaksa eğer en fazla kaç ay kullanabilirim?
telefonu kayıt ettirebilirmiyim?
yaşıma göre telefon bana gidermi bu arada yaşım 14 ma 17 gibi görünüom...
kabı nasıl?
kap bulabilirmiyim?
joystick var mı?
gprs benim için hiç önemli deil sms gönderilio mu?
telefon iyi çekio mu?(bazı telefonlarda hat ne olursa olsun zayıf çeker)
video kalitesi nedir?
kamerasının net çözünürlüğü ne kadar?
ekranı dokunmatikmi?
çift hatlımı?
en önemlisi TELEFONUN DİLİ NE?
mikrofon hoparlör ahize iyi mi?
ses kaydı alıyor mu?
telefona göre tema-oyun-program var mı?ama en önemlisi tema seçiliyormu yada yükleniyor mu?
program olmasa da olur ;)
telefonun kulaklığı war mı?
hafıza kartının boyutu nedir yani 6600'ın ki kadar war mı?
eğer haf. kartı minik bişise hafıza kartı adaptörü war mı?
telefonun sesi 6600'ın kaç katı?
zilsesi olarak mp3 olur mu?
desteklediği video ve ses formatları nelerdir ama lütfen doğru bilgiler verin...
telefonun içinde söylendiği gibi 2 adet batarya varmı?
telefonun parçaları bağcılarda bulunabilir mi?
radyasyon çok mu fazla?
tv ve radyo kanalı kaydediliyormu yoksa bu özellik her açıldığında otomatik arama mı yapıyor?
otomatik tuş kilidi war mı?
anten olayı kafamı karıştırdı=anten telfona mı bağlı kaleme mi?
kaleme bişi olursa aynını bulabilirmiyiz?
alarmı var mı?
saat analog ve digital olarak 2ye ayrılıomu?
ekranda saat gösteriliomu?
telefon türkçeyse eğer baştan sona kadar türkçe mi?
sms yollarken türkçe karakter kullanabilirmiyiz?
karakter bozuklukları yaşanır mı?
telefon sık sık kapanırmı kendiliğinden?
mms yollanıyor mu?
kamerası kac kez zum yapıyor?
video çekimi hangi formatta?
birisi ararken numarası mı çıkar(rehberde kayıtlıysa)adı mı çıkar?
tuş takımı n72'ye benziyor.tuşlarını değiştirebilirmiyiz?
telefonu alırken içinde kullanım kılavuzu var mı?

aradığım özellikler bunlar ama lütfen cevap yazanlar ya bu telefonu kullananlar olsun ya da bu telefonu satanlar olsun lütfen diyorum eğer bu özelliklere sahip olmayan biri dandikce cevap yazarsa kalbini kıracak bi cwp alabilir...yazmadan evvel kullanıcı mı satıcımı olduğunu da yazarsanız çok makbule geçer hepinizi seviorum öpüorum cewabı bekliyorum her gün kontrol edeceğim bu sayfayı...:islik

ha bir de son olarak şunu sormak istedim
telefonun memleketi nere?çin mi japon mu
ayrıca telefon modeliyle internette yayınlanan resimler birbirini tutmuyor bu telefonun n99i olduğunu nasıl anlarız birde üstte sorduğum sorular n99i içindir...:sn:

wallaha bu son :D
telefon ömrü ortalama ne kadardır?
cewap verecek bir yiğit yok mu koskoca forumda?:deal:ha bir de bu telefon da bir özellik varmış sesini karşıya farklı sekillerde iletebiliomuş bu da dogru mu?

murat_83

murat_83

Üye
Arkadaşlar N99i Diye bahsettiğiniz telefon tamemen çin yapımı çift sim kart çalıştıran ve Nokia olmayan sahte bir telefondur.:megafon: Nokia en azından ÇİFT-SİM kart çalıştıran telefon çıkarmadı bu piyasanın içindeyim o yüzden biliyorum.:oke:

sukruon

sukruon

Üye
en iyisi tv özelliği.hem 3.5 G.

burak9400

burak9400

Üye
cewap verecek bir yiğit yok mu koskoca forumda?:deal:ha bir de bu telefon da bir özellik varmış sesini karşıya farklı sekillerde iletebiliomuş bu da dogru mu?[/quote]
yaw abiler ablalar kardeşler hepiniz diosunuz telefon iyi yok işte kötü falan ama neye dayanarak sölionuz?bu soruları biriniz cevaplayın da anlıyalım ne olduğunu yaaa ALLAH ALLAH adamı sinir edionuz yaaa:@

anlaşıldı hepiniz cahilsiniz 7 saat araştırdım üşenmeden...
bu n99i aslında orijinal yani şöyle Türkiye'de çoğu yerde 200 küsür fiyatı olan bu teller sahte ama 300-350 arası olanlar bu telefonun orijinali internette araştırdım baktım nokıanın böle teli yok ama bu tel. orj. orj. olduunu şöle anlarız:2-3-4- ve 5 tusları siyah olur ama bunun taklitlerinde hepsi gridir ve o kamer falan da gerçek sallama deil

akreps_1981

Üye
fiyatı 300 ytl ben yeni aldım çok müthiş bi telefon gerçi telefon demeye bin şahit ister el bilgisayarı gibi süperrrrrrr

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
qüzel telefon

burak9400

burak9400

Üye
arkadaşlar iyi falan diyosunuz ama kac gündür kullanıosunuz bunları?bi de onları yazın bakim

lfp20

lfp20

Üye
arkadaşlar sizi bilgilendirmek istedim ukalalık ettiğsem özür dilerim
nokia n99i sanıldığı gibi nokia nın bir cihazı değil tamamen çin yapımı olan ve satılması için nokia n99i adı verilen kaçak ve garantisi faturası olmayan bir telefon özellik olarak tv seyredilibiliyor olması mukemmel istediğin tum kanallar cekiyor dijital cameraya sahip yanı 1,3 ten daha düşük ama ekran buyuk olduğu için görüntü net mp3 ve 3gp leri görüyor ayrıca zil sesi yapılabiliyor ama sms sesi değişmiyor bir farklı özellikte farklı ses tonu ile karşı tarafla görüşebiliyorsunuz yani sesinizi bayan sesi gibi karşıya verebiliyor tasarım şık kuçuk ebatlarda ve fiyatı uygun ben fatua garanti istemem ayrıcalıklı telefonum olsun diyenlere hitap eden bir telefon

bende bu tellerden mevcut isteyen msn den bana ulaşabilir ayrıca yeni modeli geldi n99i2 bu telde aynı özelliklerde fakat tasarım farklı

ukalalık ettiğsem tekrar özür dilerim

[email protected] mail.adresim

burak9400

burak9400

Üye
arkadaşlar sizi bilgilendirmek istedim ukalalık ettiğsem özür dilerim
nokia n99i sanıldığı gibi nokia nın bir cihazı değil tamamen çin yapımı olan ve satılması için nokia n99i adı verilen kaçak ve garantisi faturası olmayan bir telefon özellik olarak tv seyredilibiliyor olması mukemmel istediğin tum kanallar cekiyor dijital cameraya sahip yanı 1,3 ten daha düşük ama ekran buyuk olduğu için görüntü net mp3 ve 3gp leri görüyor ayrıca zil sesi yapılabiliyor ama sms sesi değişmiyor bir farklı özellikte farklı ses tonu ile karşı tarafla görüşebiliyorsunuz yani sesinizi bayan sesi gibi karşıya verebiliyor tasarım şık kuçuk ebatlarda ve fiyatı uygun ben fatua garanti istemem ayrıcalıklı telefonum olsun diyenlere hitap eden bir telefon

bende bu tellerden mevcut isteyen msn den bana ulaşabilir ayrıca yeni modeli geldi n99i2 bu telde aynı özelliklerde fakat tasarım farklı

ukalalık ettiğsem tekrar özür dilerim

[email protected] mail.adresim
bilgilerin i,çin saol ama hotmailin warsa onu verirmisin?;)

C01aY

C01aY

Üye
ÇİN MALLARI PİYASADAN ÇEKİLSİN !!!!!!!!!!!

ahmett394

ahmett394

Üye
walla bu işler karışık yha temiz orjinalini alıp hayatını yaşayacaksın

aydin45

aydin45

Üye
ben aldım çin malı olarak 270 liradan çok süper televizyon izleyebiliom kamerası süper hemde ucuz

PAPADOC

PAPADOC

Üye
valla güzel tv izleniyor onu biliyorum sadece

emptyy

Üye
acıkcası bende aldım 1 aydır bi sarj olayı biraz tuaf hala anlayamadım orasını ama onuda hallettim suanda hiç bir sorun yok güzel calısıyor birilerini işletmeye bire bir cok ta güzel oluyor cakmıyorda :D:D tv özelligi ve camerada bir telefonda olması gerekenden fazlası var oda yeter fiyatı 300ytl arası degişiyor ben aldım patlarsa patlar dedim kendime güvendim suandada memnunun

callregister

Üye
arkadaşlar ben yeni aldım n99i yi süper birşey ama kamera acısından kötü 5megapixels yazıyo arkasında ama çok kötü çekiyo tv var randyo da güzel ses olarak mütiş kamera dişinda super birşey fiyatı 400ytl

Üst Alt