Nokia N97 yazılımı Nokia 5800da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nokia N97 yazılımı Nokia 5800da...
moderatörümün affına sığınarak paylaşıorumm... kafama takıldı bana bi yardım edin...
Maxicep.com - Nokia N97 yazılımı Nokia 5800da...
ya da google'a "Nokia N97 firmware on Nokia 5800" yazın sitelerdeki resimlere bi göz atın ve yorumlarınızı bekliorummm...

bi bakalım kardeş

--------------- Ekleme ---------------

verdiğin linke baktım keza ben daha öncede okumustum bu forumu ve maalesef henüz 5800'a N97 fw si atılamıyor ztn atılması için yazılımda bir çok modifiye yapmaları gerekiyor belki ileride bunu başarırlar ama ben pek sanmıyorum açkçası

--------------- Ekleme ---------------

şu an itibariyle yeni bir sitede N97 ev ekranının 5800'a uygulandığını gördüm. Fake olma ihtimali yok adam video ile gösteriyor yapmış bunu fakat nasıl yapmış bunu bilemiyorum. Sitede birtakım açıklamalar mevcut ama

Konu Sahibi
saol dostum...videoları izledim sitenin alt tarafında bi linkte bunu paylaşacakları gibi bilgi war... mod team falan yazıo bakalım önümüzdeki günlerde belli olur umarım...

fatih82

Üye
kardeş verdiğin videoları inceledim bende pek yalana benzemiyo 5800 ve n97 yazılımı birbiriyle çok benzer bence 5800 inçin modifiyesi mümkündür ama bakalım böyle birşey varsa ok yakında heryerde ve maxicep te muhakkak paylaşılır böyle konuları yakından izleyen birsürü kişi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...