Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

saol kardesimm bişey sorucaktım bunu 5800a yaparsak ne olur? denemekten zarar gelirmi :D??
5800 uymaz kardeş bunda klavye var onda yok yazılım uyuşmaz

celalguven41

Üye
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz

Link ölmüş galiba. Yenilermisin lütfen..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

Link ölmüş galiba. Yenilermisin lütfen..
link sorunsuz çalışıyor kardeş ve linkin ölmüş galiba sı olmaz ya ölmüştür yada çalışıyordur ama şu anki link çalışıyor

denem21

Üye
Invalid or Deleted File

denem21

Üye
hocam başka yere upload edebilirmisin bu çıkıyor

Invalid or Deleted File
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hocam başka yere upload edebilirmisin bu çıkıyor

Invalid or Deleted File
The you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.
siz hangi rofs dosyasını istiyorsunuz ?

denem21

Üye
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz bunun linki çalışmıyor hocam bunu istiyordum

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bileşensiz rofs linki yenilendi içinde bileşenlerden kalıntı bırakılmadı yeni tema efektleri eklendi daha hoş efektler buyrun burdan indirebilirsiniz bunun linki çalışmıyor hocam bunu istiyordum

rapidshareye yükledim buyrun indirin

denem21

Üye
Şuanda kurdum bu ne yaww süper hız ne o eski tospaha telefonu yere fırlatasım geliyordu teşekkür butonunuda buldum v30 çıkıncada modifye isteriz :)

celalguven41

Üye
link sorunsuz çalışıyor kardeş ve linkin ölmüş galiba sı olmaz ya ölmüştür yada çalışıyordur ama şu anki link çalışıyor

bu ne hiddet kardeş. Tavrınız hiç nazik değildi. Galiba derken belki hata bendedir diye düşündüm. Başkaları da aynı hatayı almışlar. Nitekim rapide upload ettiniz..

denem21

Üye
hocam birde bir şey sormak istiyorum daha doğrusu bilgi almak istiyorum rom patcher plus bu programı telefonu her kapatıp açtığımızda oradaki 5 tane c2s yazan yerleri yeşilmi yapacağız

bu ne hiddet kardeş. Tavrınız hiç nazik değildi. Galiba derken belki hata bendedir diye düşündüm. Başkaları da aynı hatayı almışlar. Nitekim rapide upload ettiniz..

yaww ne alaka şimdi adam baktığında link çalışıyordur bende olsam bende derim sonuçta upload edildi böyle güzel paylaşım yapan insanların hevesini kırmayın başka bir yere upload edilmesini rica edin sizde bakın rapide edildi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
celal ben esprisine ya ölüdür ya sağdır demiştim :)

hocam birde bir şey sormak istiyorum daha doğrusu bilgi almak istiyorum rom patcher plus bu programı telefonu her kapatıp açtığımızda oradaki 5 tane c2s yazan yerleri yeşilmi yapacağız
kardeş rompacher den yamaları tek tek add to auto yapın hepsinin etrafında sarı bir çizgi oluşacaktır yada istediklerini add to auto yap telefon açılışta onlar otomatik devreye girer

okeane3110c

okeane3110c

Üye
tamam saol :) :D

denem21

Üye
deniz4700 kardeş buna flashlite 4.1 diye yazılım çıkarmışlar entegre edebilme olanağınız varmı acaba ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
flashlite4.1 ne görev görüyor ?

hoverlock

Üye
flash atarken hata olustu ve su an telefonum kapalı ne yapmam gerekiyor??? yardim edebilirmisinz
[email protected] ıletısıme gecebilirmiyiz lutfen ? :S

flash atmak icin anlatımda gosterilenlerin aynisini yaptim ama bir hata verdi 2 tane done! cıkması gerekirken 1 tane cıkıyor telefon bulunamadı dıyor tekrar dene dedigimde ıse 3 dosyada hata veriyor ".....()" ve su an telefonum acilmiyor ne yapmam gerekir yardim edebilirmisiniz ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
flash atarken hata olustu ve su an telefonum kapalı ne yapmam gerekiyor??? yardim edebilirmisinz
[email protected] ıletısıme gecebilirmiyiz lutfen ? :S

flash atmak icin anlatımda gosterilenlerin aynisini yaptim ama bir hata verdi 2 tane done! cıkması gerekirken 1 tane cıkıyor telefon bulunamadı dıyor tekrar dene dedigimde ıse 3 dosyada hata veriyor ".....()" ve su an telefonum acilmiyor ne yapmam gerekir yardim edebilirmisiniz ?
bu konuyu incele http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Şuan elimde arkadaşımın n97 si var ve facebooktaki videoları izleyebiliyorum bu işe yarıyor telefoncuda entegre ettirtmiş
flashlite uygulamasını ulaştırabilirseniz ekleyebilirim ancak elimde uygulama yok ekleyemiyorum arkadaşınız nerden yaptırmışsa bir şekilde ulaştırırsanız yapabilirsem yaparım

Şuan elimde arkadaşımın n97 si var ve facebooktaki videoları izleyebiliyorum bu işe yarıyor telefoncuda entegre ettirtmiş
Kardeş buyrun Flashlite 4.1 uygulamasını yazılımın içine entegre ettim yalnız benim telefonum abimde olduğu için deneyemedim sen yüklermisin bide sonucunu yorumunu yazarsan çok sevinirim bu linkten indirebilirsin yada diğer arkadaşlardan denemek isteyen varsa lütfen sonucunu yazın
I
I

Takipçi Satın Al

Üst Alt