Nokia N97 Dokunmatik sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SekSenBir81

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Dokunmatik sorunu !
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Damdan düşer gibi bir derdimi sizlerle paylaşıcam öncelikle kusura bakmayın..
Ben Nokia N97 kullanıcısıyım.. Aldığımda iyi güzel hoş kullanıyordum telefonumu.. Ancak 2 hafta önce durup dururken dokunmatiği çalışmaz oldu.. Açma - Kapama tuşlarına bastığımda telefon donuyor.. Hemen bir servise getirdim bana yapılan açıklama '' Sürümü düşüktü sürümü yükseltildi.. Ancak sorun devam ediyor.. Bütün Nokia N97'lerde bu sorun oluyor.. N97 kullanıcıları bu durumdan şikayetçi, en kısa zamanda Nokia bunu düzeltecektir.. Her ay çıkan yeni sürümü telefonunuza yükleyelim.. Telefonun mekanizmalarında sorun yok.. '' diyorlar..
Yani arkadaşlar anlayacağınız N97'nin dokunmatiği çalışmıyor.. Yardımcı olabilir misiniz bana ?

:hmmm:hmmm:hmmm

Lacrymosa

Üye
Öyle bir şey olursa telefon kullanılamaz demektir ama öyle bir şey olamaz ki. Servis o telefonu alıp size geri veremez. Derdinizi anlatamamış olabilirsiniz. Yani mantık dışı bir durum. Ekran çalışmayacak ve adam bana "versiyon güncelleyin" diyecek. Hahaha diye gülerim ben.

Telefonu garantisine verin sorunu düzeltirler başka seçenek yok ki.

SekSenBir81

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yurtdışından geldi.. Malesef öyle bir şansım yok ! Ama şöyle birşey var ! Yeni sürüm yüklemişler ve Açma - Kapama tuşuna dokunduğumda telefon donuyordu şuan dokunduğumda donmuyor ! Ancak dokunmatik hala çalışmıyor x(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt