Nokia N97 de Cash yada Cookie sorunu _?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 de Cash yada Cookie sorunu _?
sorunum sudur ki, malum c: disk i 70 kusur mb kapasiteye sahip n97 de bu yuzden de her internet e girip ciktigimda 100-300 kb arasi bir cookie hafizaya down yapip dolduruyor ve neticede hafiza doldu bu nedenlede yeni cookie sizi yazicak yer olmadigindan net e de girmiyor cihaz.

( menu / uygulamalar / ofis / dosyalar ) girdigimde c: nin özelliklerine bakiyorum örnek msajlar 500kb takvim 400kb falan fiolan diye yaziyor hep kucuk kucuk seyler ama en son digerleri diye bir bölum var oda 61 mb lik yer kapliyor ama c: nin icine girdigimde hem pc den hemde telefondan ici o kadar dolu bir dosya görunmuyor ..!

bu dosya cookie leri barindiyor cunku kontrol ettim internette girip ciktigimda digerleri klasörunun kapasitesi yukseliyor bunu nasil bosalticam yada internet in cash bellegini D: den kullanmasini nasil ayarliycam bu konu hakkinda yardim alabilirsem cok sevinicegim..!

simdiden herkeze cok tesekkur ediyorum..!

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
web e gir ayarladan çerezleri sil..

ediesel

Üye
Dostum hiç uğraşma indir skyfire uygulamasını e baba sitelere bile girsen gıkını çıkartmıyor hemde istisnasız herşeyi yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt