Nokia N97 Acil Yardımmmm!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarnat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Acil Yardımmmm!!!!!
Beyler Size İki Sorum Olacak
Birincisi Nokia N97 Cep Telefonumun Kuş Kilidi Kırıldı ve Garantisi Sona Ermiş Durumda Bu Sorunu Kendim Çözebilirmiyim 97 Telefonun İçini Açabilen Varsa Lütfen Yardım Etsin.Şema Halide Resimler Eklerseniz Daha İyi Anlarım.

İkincisi Telefon Çok Donuyor,Kendine Reset Atıyor.Telefona Depolama Hafızasına ve Hafıza Kartına Format Attım Sorun Düzelmedi. Telefonun Hızını Arttırmak İçin Ne Yapabilirim!!!

Acil Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler...

anılbaran

anılbaran

Üye
hemen servıse kendın ugrasma grantı dolmus olsun. Hız icın tele hard format sonra karta format wıdget cok kullanma ram temızle aıopath yukle v.s

By_Casparov

By_Casparov

Üye
anıl bu işi biliyo :D

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap

tarnat

Üye
    Konu Sahibi
Çok Denedim Olmadı.Şu An tlf Bomboş Son Versiyonunu Güncelledim Fakat Yine Aynı Çok Kasıyor.Servise Göndersem Tuş Kilidini Ne Kadara Yaparlar?

----------Eklendi @ 17:37:30 ---------- Yazıldı @ 17:30:09 ----------

hemen servıse kendın ugrasma grantı dolmus olsun. Hız icın tele hard format sonra karta format wıdget cok kullanma ram temızle aıopath yukle v.s

Çok Denedim Olmadı.Şu An tlf Bomboş Son Versiyonunu Güncelledim Fakat Yine Aynı Çok Kasıyor.Servise Göndersem Tuş Kilidini Ne Kadara Yaparlar?

----------Eklendi @ 17:40:19 ---------- Yazıldı @ 17:37:30 ----------

biliyo ama servs ona biçok para alcak bence hiç uğraşma sat teli yerine symbian ^3 lü bir telefon al kurtul

Önerin İçin Sağol Ama Bundan Sonra Ben Nokia Tlfna Para Vermem.Alırsam Ya İPhone yada Android Tlf Alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt