hellocarbide ye gir menü 1'e bas sonra Hayır değil Evet de.. bak bakalım görünüyor mu arkadaşım! emin ol hayır diyorsun o seçeneğe o yüzden görünmüyordur..
Benim de sorunum farklı.. capsoff programını çalıştırınca reset atıyor cihaz Telefonum aynı E65..
Bu arada SYS nin altındaki Bin klasörünü görebilmeniz için yukarda yazılı olanı uygulamanız gerek.. Yazılanları tam uyguladım, ama tek sorun, capsoff ta oldu bende.. format atıp tekrar deneyeceğim.
paylaşımı yapan benim birader çok söylüyorum uyarı atıyorum eksikszi okuyun anlayardak yapın diye bak oluyo.Güle güle kullan.
yeni versiyonlarda henüz sistem kırıcı pro çıkmadı oyuzden sertifika yapılamıyor bilginize..
arkadaşım kelimelerine dikkat et
Türkiyede ilk v30 sertifikasının konusunu ben açtım öle konu açmak niyetimiz olsaydı koyardk bir tane tema veya oyun alsana konu.
Adam gibi anlatın demişssin ben bundan daha daha iyi nsl anlatıyım en baştan beri tek tek kelime kelime anlatmışım ve sayfa 1 den 12 ye kadar bakacak olursan teşekkürleri çalışan modelleri görürsün.
Ondan sonra yapamıyıp ezbere konu açıyon deyip adamın sinirlendirme.Burda emek harcanmış bişeyler sarf edilmiş senin gibi adamlar gelipte bu emegi hiçe sayamaz tamam mı
kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadım
şuanda h acleyecek pronun çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok
öncelikle verilen emek için teşekkürler, ben yaşadığım sorunu anlatayım, herşeyi yaptım ama dosya yöneticisinde c nin üzerine geldiğimde
cache
cities
data
predic
video_config
videos
klasörlerini görüyorum cys/bin felan bunlar nerede acemiliğime verin, bu arada telefon kitlendi açtım tekrar kaldığım yerden devam edebilirmiyim yüklediğim herşeyi silip tekrar sıfırdanmı yapmalıyım herşeyi,
kardeşim yeni versiyonu henüz h ackleyecek pro çıkmadı bu yuzden beklemediyiz bende bu yuzden güncelleme yapamadım
şuanda h acleyecek pronun çıkmasını beklemekten başka çaremiz yok