Nokia n93 - Wifi , 3.2 Mp Carl Zeiss , 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

d3lta

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n93 - Wifi , 3.2 Mp Carl Zeiss , 3G
Telefonun Flaşı çalışmamaktadır. Video çekerken zoom da hiçbir problem yok fakat Fotoğram modunda 2x veya 3x optik zoom yapıldığı zaman kamera 5 - 15 sn arasında odaklanamıyor bu süre geçtikten sonra çekiyor fotoğrafı zoom yapmazsanız hiçbir problem yok sorunsuz çalışıyor yada optik zoomu geçtikten sonra dijital zoomda hiçbir sorunu yok. Bunun dışında donanımsal / işlevsel hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Kasa durumu ön kapakta yıpranma renk atması vardır kullanıma engel değildir. Bunun dışında çok büyük derin çizik yoktur kılcal çizikler azda olsa mevcuttur. Kasasında ufak tefek yıpranmalar vardır doğal olarak. Wifi hızı çoğu telden yüksek gerçekten sayfa geçişleri aşırı hızlı , Gerekli Programlar yüklendiğinde Youtube , Dailymotion gibi sitelerden video izlenebiliyor ben bizzat kullanıyorum. Bataryası wifi yi çok sık kullanırsanız 1 gün yoksa 2-3 güne kadar gitmektedir ( wi fi kullanılmazsa 5 günü bulur diye tahmin ediyorum) Sadece şarj aleti mevcuttur kutu hafıza kartı vs yoktur. Telefonun 2008 yılında kvk da kasası ve iç ekranı değişmiştir kvk faturasıda gönderilecektir.

badboydm

badboydm

Üye
kardeş kaç para masrafı çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt