Nokia N900 | X-Terminal ile OverClock (Hız Aştırma) | 700MHz 750MHz 800MHz 825MHz 900MHz 930MHz

Valla bende arada resetler başladı... Fakat mühim birşey olacağını zannetmiyorum... Olursa da olsun... Ya dayanır ya da çöpe gider, telefonum bilir...

madman04

Üye
ya bende pr 1.3 yüklü denedem not found yazıo x terminaldemi bi hata yaptım yoksa 1.3 e uygun değlmi

giray38

Üye
Sarj ne durumda oluyor overclocktan sonra ?

mysns

Üye
Arkadaşlar 1 ghz ve üzeri hız aşırtmalarda belli süre sonra n900 de fazla ısınma ve bundan dolayı reset ile Bataryası çok hızlı boşalmaya başlıyormuş dikkat edin ,testlerde en uygun değer 800 mhz olarak seçilmiş ancak 825 de olabilir.900 mhz de bile belli bir süre sonra reset atma sorunu olan arkadaşlar var.Hız seçiminizde yardımcı olmak istedim.

ya arkadaşlar ben bu telefonda özürlü gibi oldum.ne yazdıysanız yaptım ama x-terminalle bir turlu olmuyor.not found,skipping yazıyor.herseyı dedıgınız gıbı yaptım.anlamıyorum sorun ne?

Bu telefon kurcalamayı sevenler için... Foruma bakın başka yöntemler var işinizi görür İnşallah...

hocam bana yardımcı olun ben n900 cihazımı sarja koydugum da çok ısınıyor aşırı derecede

----------Eklendi @ 10:42:12 ---------- Yazıldı @ 10:41:04 ----------

yeni aldım sorunlumu yksa programla hal olurmu işlemci hızı 600

Aynısı bazen bende de oluyor... İnşallah bir sıkıntı olmaz...

Isınma sorunum yok ısınma sorunu genelde eğer şarzdayken telefonla uğraşırsanız olur

aynen öyle.bu yorumu görünce yapabildim.

3319055

Üye
tşkrler işe yaradı 800mhz ye yükselttim işimi görür şimdilik sanırsam

----------Eklendi @ 22:09:40 ---------- Yazıldı @ 20:53:55 ----------

bende bi problem var arkadaşlar ilk 800mhz yaptım teli kapatıp açınca geri 600mhz ye düştü sonra 900mhz yi ındirdim onu denedim fakat oda tali kapayıp açınca 600mhz ye geri indi orjinale dönüyor yani anlayamadım ben nie böyle olduğunu...

NR6630

Üye
o orpgramın zaten özelliği odur paniğe gerek yok normaldir , telefon acil kasılmalarda tehlike doğuran ısılara geldiğinde kendini bazen kapatıp açar ve eski mhz ye geçiş sağlanır tehlike atlatması açısından sıfırlanıyo sorun yok

program ismi nedir?

mep95

Üye
Eyvallah kardeşim sağolasın ...

zImage1150mhz dosyası elınızde varmı acaba ben netten bulamadım flash ıle atıcam

potman55

Üye

aynı hata bendede var ne yapcam yardım edin lütfen ((

abi ben herşeyi gayet düzgün yaptım işlem bittikten sonrada teli kapatım açtım sonra conkye girdiğimde ilk baş 900 yazdı sonra 125e indi şimdi de bi 125 oluyo bi 500 değişiyo ama 900 olmuyo bi yardımcı olun ya çok moralim bozuldu yükseltelim derken iyice batırdık

Sorun yok kardeş... O arada gider gelir... 900'desin merak etme...