ya sizden bırsey rıca edebılır mıyım su kod yazma ıslemını anlatabılır mısınız adım adım olursa cok guzel olacak ben beceremedım musaıt oldugunuz bı zamanda yardımcı olur musunuz saygılar...
ya sizden bırsey rıca edebılır mıyım su kod yazma ıslemını anlatabılır mısınız adım adım olursa cok guzel olacak ben beceremedım musaıt oldugunuz bı zamanda yardımcı olur musunuz saygılar...
bence insanların yapamadığı şey mydocs a atın dosyayı diyorsunuz n900ün ana dizini olarak algılamıyorlar.Dökümanlar klasörüne atıyorlar.ondan bence dökümanlara atın yazmayın n900 ana dizine atın diyin
merhaba eger sorun bende ise ozur dilerim ama roosh dene seyin nasil yapildigini rica etsem biri bana mesaj atabilirmi lutfen. baktim ama roosh denen seyi anlamadim
merhaba eger sorun bende ise ozur dilerim ama roosh dene seyin nasil yapildigini rica etsem biri bana mesaj atabilirmi lutfen. baktim ama roosh denen seyi anlamadim
depolarda mevcut rootsh diye aratiniz cikar programi urun yeterli menuye herhangi bir ikon cikmaz sorun degil zaten olmasi gereken bu daha sonra istediginiz degerdeki rar dosyasini indirin icindeki dosyayi ana klasore atin ve daha sonra indirdiginiz degerdeki kodlari uygulayin islem tamamdir ue gazinin aciklamalarina dikkat edin cihazinizin guvenligi icin...
Yok ne kadar denediyssem olmadı. Dediginiz dosya dökümanlarda idi onu zipden cıkardım Mydocs a kopyaladım sonra X terminali açtım dediginiz seyleri düzgün birsekilde yazdım roosh denen seyi yükledim 5 kere kapadım açtım ama yapamadım çok sinir oldum gercekten 2 gündür buna ugrasıyorum allah rızası için acemiler icin tek - tek resimlerle açıklayabılırsın ue-gazı tesekkurler
bence insanların yapamadığı şey mydocs a atın dosyayı diyorsunuz n900ün ana dizini olarak algılamıyorlar.Dökümanlar klasörüne atıyorlar.ondan bence dökümanlara atın yazmayın n900 ana dizine atın diyin
arkadaşlar ben yeni bi kullanıcıyım. Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. gerçekten çok faydalandım sitenizden. Benim sorunum da aynı aslında. Dosyaları bi türlü bulamıyor xterminal. Gerçekten herşeyi dediğiniz gibi yapıyorum ama bi türlü olmuyor. Dosyayı direk N900 ün ana dizininin içine attığım halde bulamadı yine de. Neyi eksik yapıyor olabilirim. Ya da benim xterminalin mi bi sorunu var acaba. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Şimdiden teşekkürler