Nokia N9 Orjinal Dolby teknoloji Kluaklığı (Mercedes ses sistemi gibi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
İste sekilden carpiyorlar zaten unluler kulladigi icin basiyorlar etiketi istediginiz yere bakin dedigim yorumlarla karsilasacaksiniz. En unlu djlerin kullanmasi biseyi degistirmez marka cilginligi iste.

Kulaklığı Kullanmadım Ama Çok Güzel Kulaklık Diyorlar Bilemiyorum Kullanmadan birşey Demek Doğru Olmaz:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Kulaklığı Kullanmadım Ama Çok Güzel Kulaklık Diyorlar Bilemiyorum Kullanmadan birşey Demek Doğru Olmaz:oke:

Kasadan şeklinden kazanıyor diyorum anlamıyorsun!. Neyse daha fazla gereksiz tartışamya girmeyeceğim gerek yok böyle fuzuli tartışmaya.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben N9 kulaklığından bahsediyorum beats audio dan dill

mert_1047

mert_1047

Üye

N9 kulakligi ayri satilmiyor nokia shoplarda farkli adlar altinda ebayde bulmustum. Wh-901 olarak geciyor N9 kulakligi ebayde wh-209 olarak filan bulmustum. Sesi fena degil elimde N8le gelen Wh-701 bulunmadigindn ses kalitesi konusunda karsilastiramiyorum. Cakma vardi tek tarafi koptu N9un yaninda gelen wh-901'den daha guzel bir ses aliyordum bana gore.

avcitalip

avcitalip

Üye
Kasadan şeklinden kazanıyor diyorum anlamıyorsun!. Neyse daha fazla gereksiz tartışamya girmeyeceğim gerek yok böyle fuzuli tartışmaya.

Doğrudur Bilemem,N9 da Dolby var Dolby de çok kaliteli bir sistem aslında en iyisi dolby dir benim bildiğim ama DJ lerde felan görünce Beats Audio iyimiş gibi oldu ama şişirme diyorsan şişirmedir Dolby en iyisidir:oke:Tartışmaya gerek yok uyardığın için teşekkür ederim:tşk:

---------- Eklendi @ 09:42:10 ---------- Yazıldı @ 09:40:51 ----------

Biliyoruz !,Sadece Kıyaslama Yaptık:oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
beats audio nun kalitesinden en ufak bi kuşkum dahi yok.. Dr.Dre gibi dev bir sanatçının kendi kalitesinden para için ödün vereceğini sanmam adam zaten dünyanın en zengin hollywood yıldızı R&B kralı..
Benim gözümde dünyanın en iyisi Beats Audio

pRime.

pRime.

Üye
sennheiser ve bose candır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt