MrCommanDTr
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
[ENGİN];5395736' Alıntı:ne ki bu sailfish?
Phoenixi tavsiye etmiyorum N9 ve N900 gibi cihazlarla tam uyumlu değil her türlü kod verilemiyor flashlamada çeşitli hatalara sebep oluyor en temizi flasherla flashlamaktır. Tavsiyem flasher kullanılmasıdır.
Phoenixi tavsiye etmiyorum N9 ve N900 gibi cihazlarla tam uyumlu değil her türlü kod verilemiyor flashlamada çeşitli hatalara sebep oluyor en temizi flasherla flashlamaktır. Tavsiyem flasher kullanılmasıdır.
anladım teşekkürler MrCommanDTr eminim alışacağımama sürekli dediğin gibi flash atacak bir durum yok çünkü CFW denen olay yok sanırım N9 ama yinede mert gibi senin gibi bilgili her an yardımcı olabilecek üyelerin bu forumda olması beni çok mutlu ediyor artık size sık sık danışacağım alışana kadar şimdiden vereceğim rahatsızlıklardan dolayı özürlerimi sunarım size
birinden N9 bulup denemek istiyorum
Teşekkürler paşa
anladım teşekkürler MrCommanDTr eminim alışacağımama sürekli dediğin gibi flash atacak bir durum yok çünkü CFW denen olay yok sanırım N9 ama yinede mert gibi senin gibi bilgili her an yardımcı olabilecek üyelerin bu forumda olması beni çok mutlu ediyor artık size sık sık danışacağım alışana kadar şimdiden vereceğim rahatsızlıklardan dolayı özürlerimi sunarım size
Rica ederim. Her zaman danışabilirsiniz özel mesajdan daha çabuk cevap alırsınız takıldığınız bi konu olursa özelden danışın yardımcı olmaya çalışırız.
Master Yoda
[ENGİN];5395886' Alıntı:biz görecekmiyiz bu fish'i
Rica ederim. Her zaman danışabilirsiniz özel mesajdan daha çabuk cevap alırsınız takıldığınız bi konu olursa özelden danışın yardımcı olmaya çalışırız.
Est. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Şuan için kesin bişey yok 23 kasımda sailfish tanıtılacak cihaza donanımına dair biraz bilgi verilecek. O zaman olaylar biraz daha netlik kazanır.
alfanümerik klvye yaparız sanahocam mesajlarını çok uzun zamandır takip ediyorum zaten gerek güncellemelerin nasıl dağıtıldığını gerekse diğer konularda ki gerçekten çok üstün bilgilerin var farkındayım inş. bizede nasip olacak faydalanmak. yeni cihazlarda hep ilk anda korkum oluyor ama sonra ne gelirseeminim bir süre sonra terminal olayına da alışacam en basitinden örnek vereyim qwerty klavye ile hayatta mesaj yazamam
[ENGİN];5395937' Alıntı:alfanümerik klvye yaparız sana
Eline emegine saglik can. Buyuk eksik oldugu konudaki mesajlardan da anlasiliyor. Bu zamana kadar boyle bir anlatim yapilmamis olmasi da ayri bir muamma. Yol gosterici ,n9 almak isteyenlere cesaret verici bir konu icin emegi gecenleri kutluyorum.
[ENGİN];5395937' Alıntı:alfanümerik klvye yaparız sana
aynen
- - - Eklendi - - -
Flash atma konusu arada unutulup gitti NITDroid'di oydu şuydu buydu derken. Fark edip konuyu açtığın için teşekkür ederim.
Ne demek abiForumda olması gerekliydi gerçekten.. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?