ben 2 aydan fazla bi süreç içerisinde lg optimus 2x kulandımve 1 yıldan fazla bi süreç içerisnde n900 her boş kaldığım anda 2 cihazı karşılaştırıp artılarını ve eksilerini bulmaya çalıştım int konusunda tartışılmaz üstün lg bu asla tartışılmaz ama eksik olan o kadar çok özeliği varki inan dışardan bakılıp ( bu satırlarımı ii okuyun arkadaşlar) ulen param olsada alsam diyenler inanın benim gibi 2 ay sonrası daha iyisini ara çünkü bu cihazda bişi eksin çok önemli bişi ha insan oğlu doyumsuzdur kolay kolay tatmi,n olmaz yeniliklerle ama bu öle değil biraz araştırdım yerli ve bi çok yabancı sitede inanın inanmazsanız sizde araştırın bi çok insan bu cihazdan fazlasıyla soğumuş ben asla markayı kötülemek istemem sistem tuhaf güncelledik daha görsel bi hale soktuk yine isteklerimize cevap vermedi artı aynı şekilde eksiksiz kurduğum oyunu n990 me lg de oynayamadım ve saolsun arkadaşım htc sensation aldı du bakalım abi buda çift işlemci bide bunun la deneyelim dedik sonuç aynı sonuç sıfıra sıfır hadi ben yapamıyorum neden binlerce çift işlemcili cihaza sahip insan yapamıyor hepimiz mi amatörüz tabiki hayır sonra bi arkadaşım saolsun aydınlattı çift işlemcili tlf lar oyunlarda sorun yaratıyor al sana büyük bi fiyasko fazla soğumam mıdır bilmem ama suya düştü lg ve kafası iyiken hepten koptu sattım ve tayvandan (SÖZDE) satılamaz denilen n950 aldım ve htc sensation karşılaştırdım şimdi yazdıklarıma inanmıcaksınız biliyorum ama bi kaç güne meego bölümüne karşılaştırmanın videosunu yüklücem işte o zaman akla kara inanın belli olur.. SAYGILARIMLA....