nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse 4G alınmalı CEVAPLAR ?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse™ 4G alınmalı

• Kullanılan toplam oy
    77
nexpow

nexpow

Üye
donanıma bakıyoruz derken orayı okumadın galiba N900 diyorum 2 yıllık cihaz diyorum Tegra HD oyunlarını diyorum (yani hem çift çekirdek hemde gpu su SGS2 den daha iyi cihazlar bunlar) oynatamadığı oyunları diyorum iki yıllık N900 oynatıyor hemde takılmadan eee abisi her türlü oynatır o zaman ne donanımı bu ??

iide kardeşim n900 yaptıgı donanmayı n8 c7 c3 c5 5800 a da yapsaydı sorun orda biz sana symbian 3 lü cihazlardan basediyoruz sen gidip n900 diyosun

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide konunun başında N9 yazıyor ki orda dönen muhabbette N9 üzerine yoksa ben birşey mi diyorum S^3 lü cihazlar için

nonamex

Üye
N9 alacaktım fakat geleceğinin ne olacağı belli olmadığı için vazgeçtim

m542tf

m542tf

Üye
Uroloki boşuna klavyeni yıpratma android'cilere anlatamazsın yada anlamak istemezler. Ama ne demişler güneş balçıkla sıvanmaz android'ciler....

Jetlak

Üye
n9 a uygun android çıkar cyanogen yapar en başta fiyatı iyi olursa anca yoksa iş yapmaz meegolu da kullanılabilir ama uygulaması çok olmaz fiyatı uygun olsa belki

lizard67

Üye
eğer uygulama ve oyun peşindeysen infuse 4g yok çok oyun oynamam diyorsan s2 ama infuse 4g yi yurt dışından getirtmen lzm bi yerde okudum apple infuse 4g yi türkiyeye getirtmicek miş.

nonamex

Üye
Galaxy S2 alin rahat edin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n9 ve sgs2 ikiside çok özel cihazlar.ikisi arasında karar vermek gerçekten çok zor,soru şöyle olsaydı iphone4 yada n9 mu diye hiç düşünmeden n9 derdim.ama galaxy S2 seçimi zora sokuyor.

nonamex

Üye
n9 ve sgs2 ikiside çok özel cihazlar.ikisi arasında karar vermek gerçekten çok zor,soru şöyle olsaydı iphone4 yada n9 mu diye hiç düşünmeden n9 derdim.ama galaxy S2 seçimi zora sokuyor.

N9 un oyle piyasayi sallayacak bir donanimi ve ozelligi yok. N9 beklemektense ondan daha guclu donanimi olan Galaxy S2 daha mantikli

nexpow

nexpow

Üye
n9 degilde n 10 galaxy s2 rakip

pyst34

Üye
ben galaxy s2 kullanıyorum ve şuan bu telefonu rakipsiz ve tek geçiyorum bu budur işte :)))))))

hoss

hoss

Üye
galaxy s2 yi tek gecerim

srooyunu

Üye
cok pahalı modeller bunlar illa android diorsanız 700 tl ye uygun modeller var milletin kafasını sgs2 diye karıstırmaya hakkınız yok

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samsung infuse yi seçeneklerden çıkar çünkü amerika ya da ingiltereye gitmen gerek at&t bayisinden infuse yi alman gerek ve telefon için sırf operatör romu var

saruman_me

saruman_me

Üye
ben 2 aydan fazla bi süreç içerisinde lg optimus 2x kulandımve 1 yıldan fazla bi süreç içerisnde n900 her boş kaldığım anda 2 cihazı karşılaştırıp artılarını ve eksilerini bulmaya çalıştım int konusunda tartışılmaz üstün lg bu asla tartışılmaz ama eksik olan o kadar çok özeliği varki inan dışardan bakılıp ( bu satırlarımı ii okuyun arkadaşlar) ulen param olsada alsam diyenler inanın benim gibi 2 ay sonrası daha iyisini ara çünkü bu cihazda bişi eksin çok önemli bişi ha insan oğlu doyumsuzdur kolay kolay tatmi,n olmaz yeniliklerle ama bu öle değil biraz araştırdım yerli ve bi çok yabancı sitede inanın inanmazsanız sizde araştırın bi çok insan bu cihazdan fazlasıyla soğumuş ben asla markayı kötülemek istemem sistem tuhaf güncelledik daha görsel bi hale soktuk yine isteklerimize cevap vermedi artı aynı şekilde eksiksiz kurduğum oyunu n990 me lg de oynayamadım ve saolsun arkadaşım htc sensation aldı du bakalım abi buda çift işlemci bide bunun la deneyelim dedik sonuç aynı sonuç sıfıra sıfır hadi ben yapamıyorum neden binlerce çift işlemcili cihaza sahip insan yapamıyor hepimiz mi amatörüz tabiki hayır sonra bi arkadaşım saolsun aydınlattı çift işlemcili tlf lar oyunlarda sorun yaratıyor al sana büyük bi fiyasko fazla soğumam mıdır bilmem ama suya düştü lg ve kafası iyiken hepten koptu sattım ve tayvandan (SÖZDE) satılamaz denilen n950 aldım ve htc sensation karşılaştırdım şimdi yazdıklarıma inanmıcaksınız biliyorum ama bi kaç güne meego bölümüne karşılaştırmanın videosunu yüklücem işte o zaman akla kara inanın belli olur.. SAYGILARIMLA....

lasvetorus

lasvetorus

Üye
ben 2 aydan fazla bi süreç içerisinde lg optimus 2x kulandımve 1 yıldan fazla bi süreç içerisnde n900 her boş kaldığım anda 2 cihazı karşılaştırıp artılarını ve eksilerini bulmaya çalıştım int konusunda tartışılmaz üstün lg bu asla tartışılmaz ama eksik olan o kadar çok özeliği varki inan dışardan bakılıp ( bu satırlarımı ii okuyun arkadaşlar) ulen param olsada alsam diyenler inanın benim gibi 2 ay sonrası daha iyisini ara çünkü bu cihazda bişi eksin çok önemli bişi ha insan oğlu doyumsuzdur kolay kolay tatmi,n olmaz yeniliklerle ama bu öle değil biraz araştırdım yerli ve bi çok yabancı sitede inanın inanmazsanız sizde araştırın bi çok insan bu cihazdan fazlasıyla soğumuş ben asla markayı kötülemek istemem sistem tuhaf güncelledik daha görsel bi hale soktuk yine isteklerimize cevap vermedi artı aynı şekilde eksiksiz kurduğum oyunu n990 me lg de oynayamadım ve saolsun arkadaşım htc sensation aldı du bakalım abi buda çift işlemci bide bunun la deneyelim dedik sonuç aynı sonuç sıfıra sıfır hadi ben yapamıyorum neden binlerce çift işlemcili cihaza sahip insan yapamıyor hepimiz mi amatörüz tabiki hayır sonra bi arkadaşım saolsun aydınlattı çift işlemcili tlf lar oyunlarda sorun yaratıyor al sana büyük bi fiyasko fazla soğumam mıdır bilmem ama suya düştü lg ve kafası iyiken hepten koptu sattım ve tayvandan (SÖZDE) satılamaz denilen n950 aldım ve htc sensation karşılaştırdım şimdi yazdıklarıma inanmıcaksınız biliyorum ama bi kaç güne meego bölümüne karşılaştırmanın videosunu yüklücem işte o zaman akla kara inanın belli olur.. SAYGILARIMLA....
Yanılmıyorsam N950 geliştiricilere dağıtılıyordu.Nasıl temin ettin?Videonu bekliyorum.Çift çekirdek ve kullanım kolaylığı konusunda söylediklerine katılıyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla haluk abi taylanddan getirtmiş birkaçı vermiş olabilir çünkü 92000 adet geliştirici cihazından bahsediliyor yani mümkün bunun olması

saruman_me

saruman_me

Üye
Yanılmıyorsam N950 geliştiricilere dağıtılıyordu.Nasıl temin ettin?Videonu bekliyorum.Çift çekirdek ve kullanım kolaylığı konusunda söylediklerine katılıyorum.
bende öle düşünüyodum son kulanıcılara verilmiceğini sadece geliştiriciler kulanıcağını ama giddip bizzat tanık olan arkadaşım tayvandaki doğubank tarzı hanlardaki bi çok tükkanın vitrinini süslüyor şunu söliye bilirim muhteşem ötesi bi cihaz artı türkçe dil desteği içinde entegre hiç bi sorun yok beni cihazdan soğutan özelik ise ama tam emin değilim güncellemelerin sadece n9 amı yoksa her iki cihazamı çıkıcak olması çünkü bu cihazda kılavye var ve ekranı büyük ama arkadaşımın sölediği şu bi kaç aya kalmaz n9 türkiyede olur gelirken sadece n950 getirmedi bide x7 getirdi onuda baya bi inceledim görünüş olarak inanılmaz süper bi cihaz ama şuda bi gerçek n8 kulanıcılarının beklediği anna bu ise valla beni hiç tatmin etmedi yine çok yavaş..:S