nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse 4G alınmalı CEVAPLAR ?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia n9 beklenmeli yada samsung galaxys 2 mi alınmalı yoksa Samsung Infuse™ 4G alınmalı

• Kullanılan toplam oy
    77
enaa_881

enaa_881

Üye
ben biraz araştırdım benchmark olayını opt 3d 2700 civarlarında alırken S2 nin 2700-3300 arasında bir değer alıyo
telefon içindeki sürümlede biraz alakalı tabi ama işlemciler arasında büyük bir fark yok
zaten 3d daha çıkmadığı için çok fazla videosu falanda yok çıkınca arasındaki fark anlaşılır

haa senin dediğin olay s2 1ghz le çıkacak dendiğinde yapılmış testlerden çıkan sonuçlara ait

----------Eklendi @ 15:57:24 ---------- Yazıldı @ 15:56:04 ----------

3d ekran olayına gelincede ekran zaten önceden cipslerde çıkan hologramlı kagıtlara benziyo ben pek beğenmedim açıkcası ekranı

xpity

Üye
Uyanın millet! Symbian bitti artık. Andorid ios la neredeyse kafa kafaya geldi, ios pazar payı %45, android %43 bu kadar kısa sürede büyük bir başarıya imza atıldı. Sebebide açık işletim sistemi olması. Android varken bırak nokiayı iphone bile alınmaz. Ayrıca galaxy S2 den daha performanslı bir cihaz var oda lg x2 nvidia tegra2 işlemci sayesinde performansı en önlerde sunuyor. Buyrun burada tüm testlere tabi tutulmuş ispatı.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bilmem dikket ettin mi benchmark testlerinde hep 1 ghz diyo s2 için yani bu benim bahsettiğim olay s2 nin ilk zamanlarında 1ghz lik işlemciyle çıkacak dendiğinde yapılan testler bunlar ama youtubedan ikisi arasında geçen videoları izlersen aradaki farkı anlarsın s2 nin ne kadar üstün olduğunu

.BlueTR

.BlueTR

Üye
valla sana diyim symbian boş bizler symbianı bırakıp androide geçtik kardeşim kesinlikle SAMSUNG GALAXYS 2 cift cekirdek 1,2 dual core işlemci 1 gb ram android kullanması ayrı avantaj şuan android 1. benden söylemesi

bazıları 1milyar verip n8 almışlr androidin symbiandan üstün olmasını cekemiyolar onlar sana n9 dicekler bekliyolar onlar symbian anna cıkacakmış kurtulacaklarmış bu cileden
aynen.

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ısıma durumu çok çok azz fazla degil ve fenaaaaaa yer bulma falan

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
iphone galxy s 2 nin yanından geçemez kardasım.sen galaxy s 2 al dünyadaki en iyi telefon bence.özelliklerini incelersen istek gelir iphoneylen karsılastıe.veya n9 da zaten nokianın dokunmatigi çok kotu

enaa_881

enaa_881

Üye
iphone galxy s 2 nin yanından geçemez kardasım.sen galaxy s 2 al dünyadaki en iyi telefon bence.özelliklerini incelersen istek gelir iphoneylen karsılastıe.veya n9 da zaten nokianın dokunmatigi çok kotu

bencede öyle ama bazı iphone (APPLE) sever arkadaşlar bunu kabullenemiyo

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
yha bırakın apple cocuk oyuncagı oldu herkezin elinde ne bu farkın nolcak iphonemi vardı eskiden hyr 3.000 tl para vercen niye 1.600 galaxys aynı apple neden dava actı samsunga sıkıstı çünki baktı götürüyo boşa ugraşmayın samsung galaxy s 2 valla 3 çıkarsa daha fena katlanabilir ekran olcakmış ;) 2.00 gzh işlemci çift cekirdek ;) al sana pc güle güle kullan :d:

AYNA

AYNA

Üye
şu anda alınabilecek bana göre en iyi telefon galaxy s2..

ama ilerde 3d çekim dahada yaygınlaşınca samsungta galaxy s3 olan 3d çekimlisimi çıkarır yani..
galaxy s2 sadece donanım değil touchwiz arayüzü ile kullanım kolaylığı çok güzel herşeyi istediğin gibi boyutlandırabiliyorsun..

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
qalaxy s2

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonda 3d olması çok sacma gerek yokki

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
:) gözluk mu takcan küçüçük ekran için zannederler burası türkiye :)

enaa_881

enaa_881

Üye
gözlüğe gerek yoktu da zaten ekran aynı önceden cipslerden çıkan holagramlı kartlar vardıya onun gibi güzel değil zaten

----------Eklendi @ 00:34:09 ---------- Yazıldı @ 00:32:40 ----------

ha 3d de çok saçma bencede telefonda ha 3d video çekmesi tamam da ekranın 3d olması çok kötü

nexpow

nexpow

Üye
bencede 3d cok saçma

Ocean258

Ocean258

Üye
3D ekranın olması ılgınc ama cekebılme ozellıgı cok guzel gercekten..

AYNA

AYNA

Üye
3d gözlüğe gerek kalmıyor 3d çekiyor ve çıplak gözle 3d izleniyor ekranı sayesinden ama çektiğin 3d videoyu pc ye atınca işte orası malum gözlük ister büyük ihtimalle..başka ayrıntılarıda vardır bu işin muhakkak..

enaa_881

enaa_881

Üye
videoyu bilgisayardan nasıl görüneceğini youtube dan izleyebilirsin 3d videolar var orda gözlüksüzde izlenmiyo bil. yada televizyonda

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
valla telde ilginc yani :)

Uruloki

Uruloki

Üye
o kadar N9 laf ettiniz yazıktır yahu N900 bile şuan ki tegra oyunlarını çift çekirdek tegra platform oyunlarımı oynatıyor gidin maemo bölümüne sorun çift çekirdek filan sallamışsınız yine ayıptır N900 bunu yapıyorsa abisi her türlü yer bu modelleri isteyen saruman_me ye sorsun adamda lg optimus 2x var ki tegralı SGS2 den çok daha iyi bir gpu ya sahip(ki android doğru dürüst kullanamıyor yine) adam diyor ki lg nin açmadığı oyunu N900 de açıyorum diyor siz bunu açıklayın tamam derim SGS2 o fiyatı hak ediyor sadece kazık yemiş olucaksınız (he şimdi diceksiniz nasıl oluyor dşye açıklıyım N900 e android 2.3ü kuruyorsun oyunu açıyorsun oyundan atıyor nedeni rm yetmiyor çünkü swap bellek desteği yok onun içinde bir yazılım atıyorlar hop android cihazlardan daha iyi oynuyor cihaz N9 da ise 1gb ram bu yazılma gerek olmadan her türlü çoşturacak)