PriZm
Üye
Bak arkadaşım tartışmak istemiyorum ama sunu unutma symbian hiçbir zaman androidi geçemeyecek boşa da tartışmayalım çnkü hızlı bir işletim sistemi.
Yalnız takoz dediğin telefon 1.600 tl ne kadar büyük olsada +sı android olması bence oldukçada güzel telefon be n8le değil symbian ile karşılaştırdım ama arkadaş bence galaxy s alacağına htc almalı sense arayüzü daha güzel.bende tartışma çıkarmadan söyleyeyim.
androidin tek + sı UYGULAMA ÇEŞİTLİLİĞİ.
+ hızlı olmasının nedeni tarayıcıda ve ui de gpu kullanmasıdır.
belle de zaten bu sorun fazlasıyla çözülmüş. gpu heryerde kullanılıyor.
+n8 in gpu su daha iyi.
-galaxy s (1,2) alacak insanın geniş cepli bir pantolon alması şart.o takozu sığdrabilienlere helal olsun valla.
bende tartışma çıkarmadan söyleyeyim.
androidin tek + sı UYGULAMA ÇEŞİTLİLİĞİ.
+ hızlı olmasının nedeni tarayıcıda ve ui de gpu kullanmasıdır.
belle de zaten bu sorun fazlasıyla çözülmüş. gpu heryerde kullanılıyor.
+n8 in gpu su daha iyi.
-galaxy s (1,2) alacak insanın geniş cepli bir pantolon alması şart.o takozu sığdrabilienlere helal olsun valla.
Yalnız takoz dediğin telefon 1.600 tl ne kadar büyük olsada +sı android olması bence oldukçada güzel telefon be n8le değil symbian ile karşılaştırdım ama arkadaş bence galaxy s alacağına htc almalı sense arayüzü daha güzel.
Nasıl tek fark uygulama ya. Biraz düşünün arayüzünü geçişlerini lütfen hiç mi kullanmadınız androidli telefon.
Android ile symbian arasındaki farkı anlatabildiğime sevindim
tek fark uygulama.
Androidin yanında Symbian, 6600 yanında 3310 gibi düşün. Anlayabileceğin dilden.
sen belle gör geçişleri tam optmasyon ve stabile edilsin ozmn android di gör belle gpu yi tam anlamda kullanıyonNasıl tek fark uygulama ya. Biraz düşünün arayüzünü geçişlerini lütfen hiç mi kullanmadınız androidli telefon.
Nasıl tek fark uygulama ya. Biraz düşünün arayüzünü geçişlerini lütfen hiç mi kullanmadınız androidli telefon.
Bunu duymak hakkaten ilginç androidin arayüzü nasıl symbiana benzesin yakullandım.arkadaşımda galaxy s var.
arayüzü symbiana benziyor. menü tuşna basınca görev yöneticisinin çıkması gibi
ayrıca androidde olan yukardan aşağı bildirim menüsüde symbiana eklendi.dikey klavyede geldi....
pek bir fark kalmadı artık BENİM gözümde...
Bunu duymak hakkaten ilginç androidin arayüzü nasıl symbiana benzesin ya
Yükledim ilk çıktığı gün hemde. Diyorum yinede android hele ki sense arayüzü belleden çok çok güzel ama bellede güzel ona birşey demiyorumben sadece android ile symbian karşılaştırmalarını yapıyordum..
----------Eklendi @ 12:18:20 ---------- Yazıldı @ 12:17:25 ----------
yaw birader sen belleyi yükledinmi/veya gördünmü?
androiddeki arayüz kopyası olmuş resmen
istersen karşılaştırma videosu bile koyarım
sen belle gör geçişleri tam optmasyon ve stabile edilsin ozmn android di gör belle gpu yi tam anlamda kullanıyon
Yalnız biz birbirimize hakaret etmiyoruzki tartışıyoruz ki verimli olsun eksileri artıları..
----------Eklendi @ 12:19:17 ---------- Yazıldı @ 12:18:25 ----------
Yükledim ilk çıktığı gün hemde. Diyorum yinede android hele ki sense arayüzü belleden çok çok güzel ama bellede güzel ona birşey demiyorum
Sorun falan yok ya ne güzel konusuyoruz belle geldiğinde tabiki yapacağız ama o gelene kadar android 4.0 ice-cream çıkar1.si hakaret/tartışma çıkardıysam affola.
2.htc zaten özel bir arayüz kullanıyor.aynı android/symbianın üzerine spb shell 3d yüklenmiş hali gibi...
3.belle gelince android ile karılaştırmalarını yaparız.
sorun çıkardıysam affola
ilk baş şunu söyleyeyim,daha 2 önceye kadar lg optimus black alacaktım,ama kararım değişti.aynen arkadaşım dün gece belle yükledim,yok böyle bir şey.symbian tam anlamıyla mükemmel olmuş.birde bizim yüklediğimiz betanın betası.n8 gibi düşük işlemci ve ramde böyle çalışırsa yeni çıkan 701 i düşünemiyorum.bak buraya yazıyorum,diğer telefon markalarıda symbian belleli işletim sistemli telefon çıkaracak.
ilk baş şunu söyleyeyim,daha 2 önceye kadar lg optimus black alacaktım,ama kararım değişti.aynen arkadaşım dün gece belle yükledim,yok böyle bir şey.symbian tam anlamıyla mükemmel olmuş.birde bizim yüklediğimiz betanın betası.n8 gibi düşük işlemci ve ramde böyle çalışırsa yeni çıkan 701 i düşünemiyorum.bak buraya yazıyorum,diğer telefon markalarıda symbian belleli işletim sistemli telefon çıkaracak.
Sorun falan yok ya ne güzel konusuyoruz belle geldiğinde tabiki yapacağız ama o gelene kadar android 4.0 ice-cream çıkar
yani ole olucak bella kadr saqlam bir symbian olmadı
2012 ye kadar symbian belle telefon çıkacak.daha sonra windows phone 7 ye geçilecek.
ama symbian 2016 ya kadar güncelleme almaya devam edecek
----------Eklendi @ 12:24:38 ---------- Yazıldı @ 12:24:05 ----------
tabiki genel olarak şuan android daha önce
----------Eklendi @ 12:25:32 ---------- Yazıldı @ 12:24:38 ----------
bu arada heryerde bella diyon silent
BELLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?