Nokia N86-Samsung Jet hangisini tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86-Samsung Jet hangisini tavsiye edersiniz?
Başlıktaki telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz?

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Nokia N86 Tabikide Bence Samsung Alma Bozulunca Telefonu Yaptırmak Yeni Telefon Alma Fiyatına Gelio. Nokia Hepsinden İyidir Bence .

futbol123

futbol123

Üye
nokia n86 tabiki ama samsung jet e göre takoz kalıyor

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Jet aldıysam neleri kaybetmiş olurum?Kamera benim için önemli değil ayrı fıtoğraf makinesi alacağım.

--------------- Ekleme ---------------

Upupup konu güncel

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

futbol123

futbol123

Üye
n86 a yüklediğin oyunları programları yüklüyemessin çünkü jet java java programlarda yüklersin ama s.9.3 kadar kaliteli oyunlar almaz

king512

king512

Üye
Tabiki n86 hem fiyatı da 1.000 tl den 750 tl ye kadar düştü

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
n86 a yüklediğin oyunları programları yüklüyemessin çünkü jet java java programlarda yüklersin ama s.9.3 kadar kaliteli oyunlar almaz

n86 nın internette gezinmesi iyi mi?Oyunları çok mu kaliteli n86 nın?

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
samsun jet dokunmatik ekranı dışında hiçbir özelliği olmayan standart bir cihaz ( ) ama n86 harika bir cihaz tek başına symbian işletim sistemi yeterli samsungu alt etmeye

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Hangisinin navigasyonu daha iyi?

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
Hangisinin navigasyonu daha iyi?

jet kullanmadım ama n86 açık alanda 10 sn de bağlanıyor ve kapalı alanlarda bile iyi bağlanıyor sonra jetteki navigasyon yazılımı neyse o değiştiremezsin ama n86 da sınırsız bir dünya seni, bekliyor symbian uyumlu birsürü navigasyon uygulaması var istediğini yükle :D

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
jet kullanmadım ama n86 açık alanda 10 sn de bağlanıyor ve kapalı alanlarda bile iyi bağlanıyor sonra jetteki navigasyon yazılımı neyse o değiştiremezsin ama n86 da sınırsız bir dünya seni, bekliyor symbian uyumlu birsürü navigasyon uygulaması var istediğini yükle :D
N86 sesli ya da sessiz komut veriyor mu?

ressam58

ressam58

Üye
ikiside güzel aletler karizma istiyorsan jet proğramla uğraşacaksan n86 derim ben.

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Samsung jet biraz kötülenmiş gibi duruyor acaba n86 'nın jetten kaç kat üstünlüğü var. Samsung jette 3.1 inç amoled ekran var. film çok rahat izlersin .. öyle bozulma gibi bişeyide görmedim. malum kvk nın yaptığı işkenceleride görüyoruz . İnternette büyük ekranda gezinmesi ayrı zevkli.. Jet'e uygun uygulamalarda var . java türü bir sürü oyunda .. 800 mhz işlemci var donma takılma söz konusu değil. ynnda navigasyon bedava samsung jet'in. Karizma desen apayrı.

oguz96968

oguz96968

Üye
    Konu Sahibi
Samsung jet biraz kötülenmiş gibi duruyor acaba n86 'nın jetten kaç kat üstünlüğü var. Samsung jette 3.1 inç amoled ekran var. film çok rahat izlersin .. öyle bozulma gibi bişeyide görmedim. malum kvk nın yaptığı işkenceleride görüyoruz . İnternette büyük ekranda gezinmesi ayrı zevkli.. Jet'e uygun uygulamalarda var . java türü bir sürü oyunda .. 800 mhz işlemci var donma takılma söz konusu değil. ynnda navigasyon bedava samsung jet'in. Karizma desen apayrı.
Navigasyonu bazı telefonlar gibi 3 aylık mı?

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
hayır sınırsız. içinde kendi orjinal cd si oluyor.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
valla kıyaslarsan ikiside birbirine yakın telefonlar hor kullanıyosan n86 derim ama guzel kullanıyosan jet tavsiyemdir ikiside suan lider markalar telefonlarda guzeller.

Godfather

Godfather

Üye
Kesinlikle N86 derim ;)

speed944

speed944

Üye
karde samsung jett adındanda bellı oldugu gıbı suan bıle pıyasada hızlı olabılecek bır telefon 800 mhz ıslemcı avar ama n86 da arm 11 434 mhz ıslemcı dusuk ama bır eksıgı bu samsungun yada dıger telefon markalarıan baglı satndart yazılımlı telefonlara bır sey yuleyemezsın en fazla java bır kac tane oyun ama n86 symbian 9.3 calıstıgı ıcın oyun program ve garıta vs cogu ucretsız sunuluyor gelelım dıger detaylara n86 kullanmıs bırı olarak suan pıasada bunulun ve sadece pixel kalabalıgı olan satıo ve pixon 12 den daha ıyı vıdeo cekıyor unutma genellıkle suan hemen hemen hepsı 640*480 fılm cekıyor ama n86 lensı kadar ıyı olmadıkları ıcın vıdeoları net degıl artısı cıft led video cekerken bır telefondan zıyade sankı video kamera gıbı yanı cok ısık verıyor hemen hemen gece cekımlerı bıle 1-1,5 metreden gunduz gıbı cıkıyor eger kafana takılırsa nıye xenon flası yok dıye dert etme deneyınce anlayacaksın pek bır farkının olmadıgını fotograf desen yıne oyle

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
ya arkadaşım samsung jette işlemci rem gerektiren ne varda 800 mhz cpu dan bahsediyorsunuz java oyun oynarken cpu kasmaz merak etmeyin :kop::kop::kop::kop: zaten uygulama program kurma şansınızda olmadığı için samsung jet saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...