Şarjı nasıl hangi model
huawei havayi hava atarArkadaşta xiaomi Var Ama Cihaz Biraz Tuhaf Yazılımsal Olarak Güzel Özellikleri Var Ama Mesela Bluetooth Kulaklık İle Wifiyi Aynı Anda Kullandın Mı Şaçmalayabiliyor CVihazBiraz Tuhaf. Huwai vs Sakın Bulaşma Derim. Çok Üst Seviye İhtiyacın Yoksa Yerli Al Derim Uğraşma
bence a23 güzel bir cihaz.ben iphone 13'ten a23'e geçtim. kendim de kullanıyorum ve son derece memnunum. memnun olmadığınız yönü nedir?Samsung s23 aldım ama a23le arada hiç fark yokyu şimdi iade ettim Samsung benim için bitti hanhi telefonu tavsiye edersiniz apple çok pahalı acaba samsung dışında hangi.marka alayım teşekkürler
cihazında ekran koruyucu varsa çıkar.Yazı yazamıyorum meselat harfine basıyorum y harfına basıyor msj yazamıyorum
Mesajlaşamıyorum mesela t harfine basıyorum ama y jarfi çıkıyorbence a23 güzel bir cihaz.ben iphone 13'ten a23'e geçtim. kendim de kullanıyorum ve son derece memnunum. memnun olmadığınız yönü nedir?
Ekran koruyucu yok efendimcihazında ekran koruyucu varsa çıkar.
bende böyle bir sorun yok.
o zaman ekranda sorun var. ben klavyesinden özellikle memnunum.Mesajlaşamıyorum mesela t harfine basıyorum ama y jarfi çıkıyor
Mesaj birleştirildi:
Ekran koruyucu yok efendim
olabilir. servise göstermenizde yarar var.Sıfır cihaz ne sorun olabilirki