Nokia n8 yeni firmware kullanıcı tarafından yapılan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

Konu Sahibi
Nokia n8 yeni firmware kullanıcı tarafından yapılan
bu yeni firmvareyi kullanan arkadaşlar olur mu bilmem şahsen ben nokia nın kini bekleyeceğim...kurmak isteyenler ve kuranlar bilgilerini burada paylaşsınlar..

başka bir siteden alıntıdır..

Nokia N8 İçin Yeni Firmware!

Nokia N8 için yepyeni bir firmware yayınlandı. Cihazı baştan sona yenileyen bu yeni firmware neler getiriyor merak ediyor musunuz?

05/12/2010 13:38

Nokia'nın en yeni ve en iddialı akıllı telefonlarından biri olan Nokia N8 için yeni bir firmware ortaya çıktı. Bu yeni yazılım, Nokia tarafından yayınlanmış orijinal bir sürüm değil. Hâlihazırda mevcut olan Nokia N8 ROM'unun kullanıcılar tarafından yeniden derlenmiş halidir. Bu nedenle bu firmware'ı yüklediğiniz için telefonunuzun garanti dışı işlem görmesinin olası bir durum olduğunu da peşinen belirtelim.

Güncelleme Nokia N8 için geliştirilmiş kamera hack işlevlerini de içeriyor.
Yeni Firmware Neler Vadediyor?
Güncellemenin en dikkat çekici ayrıntısı sistemin kırılmış olarak gelmesi. Bu sayede cihaz üzerindeki tüm dizinlerde tam yetkili hale gelmiş oluyorsunuz. Bunun yanında sistem dosyaları üzerinde yapılan bir takım modifikasyonlar ile görsel efektlerin cihazdaki takılmalara neden oluşunun önüne geçilmiş. Firmware'ın diğer dikkat çekici ayrıntıları maddeler haline şu şekilde sıralanıyor:

• • Müzik kütüphanesinin daha hızlı çalışması için tek tanımlı dizin E:\\MUSIC\\ ve F:\\MUSIC\\ haline getirilmesi.
  • • Yığın MPX boyutunun iki katına çıkarılması.
  • • Yatay ekranda numara çevirmeye olanak tanınması.
  • • Medya oynatıcı maksimum ses seviyesi %60'a yükseltilmesi.
  • • Wlan sihirbazı menuye eklenmesi.
  • • HTTP ön belleğinin sınırsız hale getirilmesi.
  • •Ses kaydedici maksimum süresinin 1 saatten 5 saate yükseltilmesi.
  • • Ses kaydedicinin 128kbps yerine artık 256kbps kayıt yapabilmesi
  • • Maksimum veri nesnesi boyutunun 4096byte'a yükseltilmesi.
  • • Açılış ve kapanış animasyonlarının değiştirilebilmesi. (C:/Anim/ dizini içersindeki gif ve mp3 dosyaları)
  • • Makro modda sınırsız odaklama, 30FPS video kaydı ve videoda 256kbps ses kalitesi.
  • • Yeni ön tanımlı tema (BabiNokia tarafından).
Geliştiricinin bloguna adresi kullanarak ulaşabilirsiniz.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
telefon sigortali hemen indirip deneyecegim

--------------- Ekleme ---------------

iyide arkadasim firmware nerede orada gorunmuyor ya da ben gormuyorum direk bir indirme linki olsa iyi olur tesekkurler

SilentOne

SilentOne

Üye
cfw deqilmi bu?

denizlily

Üye
evet cwf, faenil diye bi adamın, i8910 um varken takip ediyordum, n8 im var hala takip ediyorum, adam qt programlaması üzerinde çalışıyo.bir de hyperx var,yine hem i8910 hem n8 için çalışan,hatta faenil n8i hackledi...

mashan

mashan

Üye
:vur:vur:vur:vur:vur:vur DİKKAT!!!!! Arkadaşlar bu firmware sürümü orjinal degil telefonu garanti dışı ediyor haberiniz olsun:aha::aha::aha::aha::aha:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:vur:vur:vur:vur:vur:vur DİKKAT!!!!! Arkadaşlar bu firmware sürümü orjinal degil telefonu garanti dışı ediyor haberiniz olsun:aha::aha::aha::aha::aha:

ciddi olamazsın yukarıdada öyle bi bilgi yok sanki boşu boşuna konuyu hortlattın

• Beğen
Tepkiler: sado826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...