Ben bugün bakırköy electro world den 599 tl ye satın aldım. Çok güzel keşfetmeye çalışıyorumyalnız temple run neden 520 ye uyumsuz
![]()
Neeey electro worldde var mi yahu mağazalarda.
Uyum konusu ramle ilgilidir. Kardeş gündüz dışarda ekranı görememe sıkıntısı var mı.
elimden düşmüyor saatlerdir 
Koca izmirde electro world yok
Bir kullanıcı güneşli ortam da ekran ayna gibi parlıyor ekran gözükmüyor diyordu. Sizin gündüz inceleme fırsatınız oldu mu cihazı. Bu arada söylemeyi unuttum kardeşim hayırlı olsun darısı başımıza![]()
Akşam saatlerinde aldığım için malum dışarda da pek fazla güneş yoktu. Ama parlaklığı gayet güzel geldi. Ben bu kadar iyi beklemiyordum açıkcası beklediğimden iyi fakat şu bazı uygulamaların uyumsuzluğu kötü umarım yakın zamanda buna göre olanlarıda çıkar :/Bu akşam saat 7 gibi felan aldım. her rengide mevcut ama arkası beyaz olanı aldım ben. Ekran parlaklığı çok güzel. 603 kullanıyorken bile baya parlak gelirdi ekranı bu daha da parlak. Çok hoşuma gitti windows phoneelimden düşmüyor saatlerdir
![]()

Hayırlı olsun kardeşim, ben de TİM ya da Nokia Shoplara gelmesini bekliyorum, test edip alacağım.
sağol kardeşim. Aslında ilk Nokia shoplara gelmesi lazım ama gelir 1 haftaya sanırım.Hayırlı olsun kardeşim, ben de TİM ya da Nokia Shoplara gelmesini bekliyorum, test edip alacağım.
çok çok iyi kullanınca anlarsın. Tabi bildiririm.Bende yarın Nokia Shop ta (varsa) deneyeceğim. Eğer sen ekran 603 ten iyi diyorsan 500 den kesinlikle iyidir.
Bu arada eğer yarın telefonla dışarı çıkarsan daha sonra görüşlerini buradan bildirirsen çok iyi olur.
çok çok iyi kullanınca anlarsın. Tabi bildiririm.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

İstanbul bugün yağmurlu güneş yokyarın olursa inceler bildiririm
![]()

Bende bugün denemek için Nokia Shop a gittim kapalıydı. Ne şanssızlıktır bu arkadaş...

orta ve düşük seviyede bile ekranı görmekte çok zorlanmıyosun. 520 gayet güzel yalnız kamerasını pek beğenmedim otofocus olmasına rağmen çektiğim fotoğraflar çok iyi gelmedi. 603 gibi geldi. Benim için kameranın çok önemi yok. Ama alacak olan arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursun..Bugün güneş altında parlaklığı en yüksek olarak ayarladım sonuç çok güzelorta ve düşük seviyede bile ekranı görmekte çok zorlanmıyosun. 520 gayet güzel yalnız kamerasını pek beğenmedim otofocus olmasına rağmen çektiğim fotoğraflar çok iyi gelmedi. 603 gibi geldi. Benim için kameranın çok önemi yok. Ama alacak olan arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursun..

Bugün güneş altında parlaklığı en yüksek olarak ayarladım sonuç çok güzelorta ve düşük seviyede bile ekranı görmekte çok zorlanmıyosun. 520 gayet güzel yalnız kamerasını pek beğenmedim otofocus olmasına rağmen çektiğim fotoğraflar çok iyi gelmedi. 603 gibi geldi. Benim için kameranın çok önemi yok. Ama alacak olan arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursun..