ama yapma böyle imagesense inde baskın özellikleri var nokiaya karşı..
valla ben bu karşılaştırmada hiçbir baskınlık göremiyorum. neymiş o baskınlıklar? ard arda çok hızlı fotoğraf çekimi mi? bırakın da 4 çekirdek telefon onu yapsın yani. he bir de image sense'in yüksek hızdaki objeleri çekebildiği söyleniyordu bunu n8 de başarabiliyor.
valla ben bu karşılaştırmada hiçbir baskınlık göremiyorum. neymiş o baskınlıklar? ard arda çok hızlı fotoğraf çekimi mi? bırakın da 4 çekirdek telefon onu yapsın yani. he bir de image sense'in yüksek hızdaki objeleri çekebildiği söyleniyordu bunu n8 de başarabiliyor.

n8 le resim cekmek biraz yetenek istiyo. her ayarda gercekci renk veremiyo. ayrinti super ama bazen kendi kirmizi isigindan bile etkilenebiliyo. manuel modda cekip de bakmayin yani.

imagesense teknolojisinin pureviewden iyi olduğunu iddia edenler bu teknolojinin n8''in kamerasının yanına bile yaklaşamadığını görünce ne diyecek acaba şimdi çok merak ediyorum. gitsinler n9 ile karşılaştırsınlar o zaman belki başabaş giderler, belki.
dikkat edersen n8de purewiev yok. Ayrıca otomatik modda one x in alacağına hiç şüphem yok. Yüksek hızlı bir şeyi çekebileceğine ne kadar inanıyorsun? 12mp kamera ve carl zeiss lens. Daha ne istiyonuz ki lumia 900 one x ile yarışır anca n8 12mp ile alıyo. Tak bakim one x e bi carl zeiss lens n8 benzetmezse adım alp eren değil.
evet gercekte olmayan renk tonuyka cekiyo ve cekilen nesneyi gormeyen sadece resmi goren biri acisindan cok goz alici oluyo ama gerceklik yok
fotoğrafları incele sonra gel konuş. otomatik modda çekilmiş resimler zaten bunlar? n8'in fotoğraflarında %100 yakınlaştırmada bile gürültü en azdayken one x'in fotolarında gürültü çok daha belirgin. n8'de pureview olup olmaması önemli değil, olamamasına rağmen çok daha iyi çekim yapmış ayrıca 12mp ile değil tamamen lens ve sensör kalitesi ile alıyor bu karşılaştırmayı n8. bu arada renklere biraz daha dikkatli bakın ve hangisinin gerçek rengi verdiğini görün. göz var nizam var arkadaş one x'teki fotolar resmen parlatılmış gibi duruyor. one x'te 4 çekirdek var diye en iyi fotoğrafı çekeceği anlamına gelmiyor bu. hem ayrıca niye carl zeiss lensi takıyoruz one x'e? kendi lenslerinin ne eksiği var madem çok iyi?
---------- Eklendi @ 02:16:12 ---------- Yazıldı @ 02:13:03 ----------
tam tersi oluyor.
fotoğrafları incele sonra gel konuş. otomatik modda çekilmiş resimler zaten bunlar? n8'in fotoğraflarında %100 yakınlaştırmada bile gürültü en azdayken one x'in fotolarında gürültü çok daha belirgin. n8'de pureview olup olmaması önemli değil, olamamasına rağmen çok daha iyi çekim yapmış ayrıca 12mp ile değil tamamen lens ve sensör kalitesi ile alıyor bu karşılaştırmayı n8. bu arada renklere biraz daha dikkatli bakın ve hangisinin gerçek rengi verdiğini görün. göz var nizam var arkadaş one x'teki fotolar resmen parlatılmış gibi duruyor. one x'te 4 çekirdek var diye en iyi fotoğrafı çekeceği anlamına gelmiyor bu. hem ayrıca niye carl zeiss lensi takıyoruz one x'e? kendi lenslerinin ne eksiği var madem çok iyi?
---------- Eklendi @ 02:16:12 ---------- Yazıldı @ 02:13:03 ----------
tam tersi oluyor.
özet: n8 kamerasını kullanmayı bilirsen en güzel fotoğrafları çekersin. One x de de aynı durum kullanmayı bileceksin ancak eğer benim gib. Hızı seviyorsan şüphesiz one x.n8 in normal çekimlerde üstün olduğu kesindir. Artık konu kapansın öfff.n8 telefonlu bir kameradır .lafı olmaz ezer ölüsü hala 650 tl.