Telefon Tavsiyesi Nokia N8 ve HTC one x fotograf cekimi karsilastirmasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saruman_me

saruman_me

Üye
one x te foto çekimi güzeldir ama n8 de carll zeiss faktörü var he zaman bi kaç adım önde olur daha canlı fotolar çeker..

pRime.

pRime.

Üye

ama yapma böyle imagesense inde baskın özellikleri var nokiaya karşı..

valla ben bu karşılaştırmada hiçbir baskınlık göremiyorum. neymiş o baskınlıklar? ard arda çok hızlı fotoğraf çekimi mi? bırakın da 4 çekirdek telefon onu yapsın yani. he bir de image sense'in yüksek hızdaki objeleri çekebildiği söyleniyordu bunu n8 de başarabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

karasahinemre

Üye
n8 basmış geçmiş one x in üzerinden

yeauw

yeauw

Üye
bu resmlerde htc parlak görünüyo bide şu linke bakın isterseniz

---------- Eklendi @ 20:50:45 ---------- Yazıldı @ 20:50:10 ----------

N 8 eziyo XDD

doctorrr

doctorrr

Üye

valla ben bu karşılaştırmada hiçbir baskınlık göremiyorum. neymiş o baskınlıklar? ard arda çok hızlı fotoğraf çekimi mi? bırakın da 4 çekirdek telefon onu yapsın yani. he bir de image sense'in yüksek hızdaki objeleri çekebildiği söyleniyordu bunu n8 de başarabiliyor.

pardon yaa..niye celallendin coştun hemen haklısın hacım ne diyem...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

yaanii:hmmm

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
arkadaşlar one x aldım kamerası süper n8 imde vardı gerçekten one x daha iyi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8 le resim cekmek biraz yetenek istiyo. her ayarda gercekci renk veremiyo. ayrinti super ama bazen kendi kirmizi isigindan bile etkilenebiliyo. manuel modda cekip de bakmayin yani.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Kısacası şu
N8: 12 Mp Autofocus Muhteşem Lens = Muhteşem Kamera ÇIKIŞ TARİHİ 2 YIL ÖNCE
One x: Daha yeni telefon 8 mp çeşitli kamera lens özellikleri = Yeni olmasına rağmen hâlâ N8 i geçemedi.

Google versin gazı Fandroidçiler azsın. Sonuç ortada ;)

Mayk29

Mayk29

Üye
sanki htc daha canlı renkli görünüyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet gercekte olmayan renk tonuyka cekiyo ve cekilen nesneyi gormeyen sadece resmi goren biri acisindan cok goz alici oluyo ama gerceklik yok

Türe

Türe

Üye
n8 le resim cekmek biraz yetenek istiyo. her ayarda gercekci renk veremiyo. ayrinti super ama bazen kendi kirmizi isigindan bile etkilenebiliyo. manuel modda cekip de bakmayin yani.

aynen kamerayı kullanmasını da bilmek lazım . iPhone'da öyle kamerası N8 kadar iyi değil belki ama gerçekten kullanan birisinin eline geçtiğinde lensin hakkını fazlasıyla veriyor aynen N8 de öyle bilen biri çok harika çekimler yapabilir ;)

---------- Eklendi @ 22:59:08 ---------- Yazıldı @ 22:55:18 ----------

Bu arada alakasız belki ama sanki bu linkte 4s daha canlı çekmiş n8'den ne dersiniz :hmmm

sincarezindan

sincarezindan

Üye
htc daha iyi

aleranol

aleranol

Üye
imagesense teknolojisinin pureviewden iyi olduğunu iddia edenler bu teknolojinin n8''in kamerasının yanına bile yaklaşamadığını görünce ne diyecek acaba şimdi çok merak ediyorum. gitsinler n9 ile karşılaştırsınlar o zaman belki başabaş giderler, belki.

dikkat edersen n8de purewiev yok. Ayrıca otomatik modda one x in alacağına hiç şüphem yok. Yüksek hızlı bir şeyi çekebileceğine ne kadar inanıyorsun? 12mp kamera ve carl zeiss lens. Daha ne istiyonuz ki lumia 900 one x ile yarışır anca n8 12mp ile alıyo. Tak bakim one x e bi carl zeiss lens n8 benzetmezse adım alp eren değil.

pRime.

pRime.

Üye

dikkat edersen n8de purewiev yok. Ayrıca otomatik modda one x in alacağına hiç şüphem yok. Yüksek hızlı bir şeyi çekebileceğine ne kadar inanıyorsun? 12mp kamera ve carl zeiss lens. Daha ne istiyonuz ki lumia 900 one x ile yarışır anca n8 12mp ile alıyo. Tak bakim one x e bi carl zeiss lens n8 benzetmezse adım alp eren değil.

fotoğrafları incele sonra gel konuş. otomatik modda çekilmiş resimler zaten bunlar? n8'in fotoğraflarında %100 yakınlaştırmada bile gürültü en azdayken one x'in fotolarında gürültü çok daha belirgin. n8'de pureview olup olmaması önemli değil, olamamasına rağmen çok daha iyi çekim yapmış ayrıca 12mp ile değil tamamen lens ve sensör kalitesi ile alıyor bu karşılaştırmayı n8. bu arada renklere biraz daha dikkatli bakın ve hangisinin gerçek rengi verdiğini görün. göz var nizam var arkadaş one x'teki fotolar resmen parlatılmış gibi duruyor. one x'te 4 çekirdek var diye en iyi fotoğrafı çekeceği anlamına gelmiyor bu. hem ayrıca niye carl zeiss lensi takıyoruz one x'e? kendi lenslerinin ne eksiği var madem çok iyi?

---------- Eklendi @ 02:16:12 ---------- Yazıldı @ 02:13:03 ----------

evet gercekte olmayan renk tonuyka cekiyo ve cekilen nesneyi gormeyen sadece resmi goren biri acisindan cok goz alici oluyo ama gerceklik yok

tam tersi oluyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

fotoğrafları incele sonra gel konuş. otomatik modda çekilmiş resimler zaten bunlar? n8'in fotoğraflarında %100 yakınlaştırmada bile gürültü en azdayken one x'in fotolarında gürültü çok daha belirgin. n8'de pureview olup olmaması önemli değil, olamamasına rağmen çok daha iyi çekim yapmış ayrıca 12mp ile değil tamamen lens ve sensör kalitesi ile alıyor bu karşılaştırmayı n8. bu arada renklere biraz daha dikkatli bakın ve hangisinin gerçek rengi verdiğini görün. göz var nizam var arkadaş one x'teki fotolar resmen parlatılmış gibi duruyor. one x'te 4 çekirdek var diye en iyi fotoğrafı çekeceği anlamına gelmiyor bu. hem ayrıca niye carl zeiss lensi takıyoruz one x'e? kendi lenslerinin ne eksiği var madem çok iyi?

tam tersi oluyor.

çok iyi açıklamışsın tebrikler arkadaşım.

aleranol

aleranol

Üye

tam tersi oluyor.

yav zaten haklısın n8 kamera açısımdan hala en iyi 808 hariç. Benim demek istediğim carl zeiss lenler olmasa n8 bu başarıyı yakalayamaz. Ama var tabi o ayrı. One x hoşuma gidiyor çünkü bana daha uygun hızlı fotoğraf çekmek istediğim için c7 ile 100 foto çektiysem 40ını silerim çünkü gürültülü olurlar. One x in imagesense teknolojisi fe zaten bu sen de biliyorsun. Aaah aaah şu gereksiz tartışmalar :( özet: n8 kamerasını kullanmayı bilirsen en güzel fotoğrafları çekersin. One x de de aynı durum kullanmayı bileceksin ancak eğer benim gib. Hızı seviyorsan şüphesiz one x.n8 in normal çekimlerde üstün olduğu kesindir. Artık konu kapansın öfff.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt