Telefon Tavsiyesi Nokia N8 ve HTC one x fotograf cekimi karsilastirmasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 ve HTC one x fotograf cekimi karsilastirmasi
iyi aksamlar arkadaslar sizlere yabanci bir sitede buldugum n8 ile yeni cikan htc one x fotograf cekimi karsilastirmasini sunuyorum.

Türe

Türe

Üye
Haberi inceleyemedim fakat N8 hala piyasadaki en iyi kameraya sahip . En azindan Pureview gelene kadar oyleydi

mesut1979

Üye
    Konu Sahibi
zaten cogu sitelerde n8 test sonuclarinda hep birinci geldi kamera yönünden.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 gerçekten güzel cihaz

WebStyle

WebStyle

Üye
N8 kamera cihazı zaten. :)

uruno

uruno

Üye
n8 telefonlu bir kameradır .lafı olmaz ezer ölüsü hala 650 tl.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ilk resimde n8 çok iyi. bazı resimlerde de sanki one x daha canlı renkli çekmiş gibi

meg1ddo

meg1ddo

Üye
resimlerin daha canli çıkması bir yazilim kurnazlığıdır, aynısını apple da yapıyor, çekilen resimlerin doygunluk ve kontrastı bilerek artırılıyor ve sanki kamerası diğerlerinden daha iyi çekiyormuş gibi bir hava yaratılıyor, piyasa da apple kullanan bir sürü cahil de bizim telefon daha iyi resim çekiyor diye sokaklarda göğsünü gere gere yürüyor, aman sizde o güruhtan olmayın, N8 en iyisi hala hemde açık ara, pureview i saymazsak tabi...

cukuleaks

Üye
resimlerin daha canli çıkması bir yazilim kurnazlığıdır, aynısını apple da yapıyor, çekilen resimlerin doygunluk ve kontrastı bilerek artırılıyor ve sanki kamerası diğerlerinden daha iyi çekiyormuş gibi bir hava yaratılıyor, piyasa da apple kullanan bir sürü cahil de bizim telefon daha iyi resim çekiyor diye sokaklarda göğsünü gere gere yürüyor, aman sizde o güruhtan olmayın, N8 en iyisi hala hemde açık ara, pureview i saymazsak tabi...

aynen :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu cihazlarla cekilen resimleri en saglikli pc de acarak test edebilirsiniz yoksa ekran farklari yaniltici olur

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
N8de renkler daha dogal. one X bir cok fotolarda renkler gercekci degil.

• Beğen
Tepkiler: dalgic_diver
punisher123

punisher123

Üye
Resimlere uzaktan bakılarak pek birşey anlamak mümkün değil,Daha önce Xperia ile n8 karşılaştırması görmüştüm,Uzaktan Xperianınkiler iyi gözüksede tam zoom yapıldığında fotolarda bolca efekt,ancak çok az detayın olduğu anlaşılıyordu,N8 fotolarda çok iyi detay yakalayabiliyor..

SilentOne

SilentOne

Üye
12mp kamera yani bırakta olsun okadr

Türe

Türe

Üye

iPhone kotu cekmiyor gerekirse cektigim fotograflari koyarim buraya ;)

theposies

theposies

Üye
ıphone asla kötü çekmiyor. Tabi n8 kadar olmasada iyi

aleranol

aleranol

Üye
Zaten kamerasını iyi yapan carl zeiss lens. Yoksa o kadar da iyi değil. One x i seviyorum ama karşılaştırmayı bide hareketli yapmak gerek :D

PriZm

PriZm

Üye
hareketli görüntülerde One X deki İmagesense nin inanılmaz faydası olur.en basit 200 Km/s giden bir arabayı çekersiniz,araba tam net çıkar etraf bulanık gözükür.n8 de bunu yapmak biraz zor.

cukuleaks

Üye
hareketli görüntülerde One X deki İmagesense nin inanılmaz faydası olur.en basit 200 Km/s giden bir arabayı çekersiniz,araba tam net çıkar etraf bulanık gözükür.n8 de bunu yapmak biraz zor.

sony cybershot alayına :)

pRime.

pRime.

Üye
imagesense teknolojisinin pureviewden iyi olduğunu iddia edenler bu teknolojinin n8''in kamerasının yanına bile yaklaşamadığını görünce ne diyecek acaba şimdi çok merak ediyorum. gitsinler n9 ile karşılaştırsınlar o zaman belki başabaş giderler, belki.

doctorrr

doctorrr

Üye
imagesense teknolojisinin pureviewden iyi olduğunu iddia edenler bu teknolojinin n8''in kamerasının yanına bile yaklaşamadığını görünce ne diyecek acaba şimdi çok merak ediyorum. gitsinler n9 ile karşılaştırsınlar o zaman belki başabaş giderler, belki.

ama yapma böyle imagesense inde baskın özellikleri var nokiaya karşı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt