Nokia N8 Üzerinde Meego Yazılım Görüntülendi...

kardeş peki burada Yazılanı sen denedin mi

ya bi de şu var.. Symbian kullanan neden meegoyu kötüler arkadaş ben anlamadım gitti.. Symbian kadar kasıntı bi işletim sistemi varmıdır? Wp7 veya meego uyarlayabilirlerse s3 kullanan cihazlara telefonun çöp olcağını bilsem atlarım kurmak için.. Param olsa zaten direk telfnu babama verip lumia 900 alırım da bakmayın züürtüm

wp daha yeni gelişmeye başladı oda biraz kasıntı ama 2 yıla kadr zaten symbian kalmayacak kalsa bile orta segment için olucak

ya o değil de .. spb shellden wp7 skini yaptım bebek gibi oldu telefon lanet olsun umarım doğrudur şu kaynak kodu muhabbeti ve bootloader kilidinin kırılması da biri bi şekilde imkansızı başarıp wp7 kurar s3 cihazlara..

CanKartaL

Emekli Yönetici
"Resim olsa çözünürlükleri tutmazdı" diyen arkadaşlar N9 un ekranı 480*854 piksel 16:9 formatında, N8 in ekranı da 360*640 piksel 16:9 formatında olduğuna göre neden ekrana oturmasın ki? Siz 6 mp 1832*3264 piksellik 16:9 formatında bir fotoğraf çektiğinizde galeride bu fotoğraf 360*640 piksel ekrana tam oturmuyor mu?
Görüntünün fake olduğu kesin. Zaten açıklanmış fake olduğu da ama bir arkadaşın da dediği gibi gün ışığı olan bir odada çekilmiş bir resme benziyor ve saat 11:08 Pm diyor.

Portlama işine gelince çok fazla uğraşılması gerekir. Symbian ın bootloader ının kırılması aslında farklı işletim sistemleri kurulmasından ziyade basit amaca uygun arayüzlerden oluşan pc olmadan yeni yazılımlar kurulabilmesine olanak tanıyabilir veya performans/multifonksiyon/oyun gibi sistem seçeneklerimiz olmasını sağlayabilir.

yok ben çektim. dimitrinin telefonu o. aslında şey demek istedim. bu iş bu kadar basitken kanmaması gerek kimsenin.

Dimi3

Üye
Aynen frankendream (arkadasim olur) hakli, 603ume meego menu resmi atip fotosunu cektik ve sonuc: "meegolu 603" resmi ben koyacaktim aslinda ama mobil oldugum icin usendim

Tepkiler: CanKartaL ve frankendream

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 versiyonunu mu yapsam acaba

denaiz

Üye
aabi bootloader deyip duruyorsunuz.n8'in bootloaderi 4 ay önce kırıldı.inanmıyorsanız dailymobileforumdan bakınız

[ENGİN]

Üye
eminmisin kırılmış olsa forumda duymayan kalmazdı!