Nokia N8 Şebeke Sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aykul_66

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Şebeke Sorunu..
Arkadaşlar benim N8 avea hatlarda şebeke sorunu çıkarıyo bugün kvk teknik servisine verdimm. Şebekelerin eşitlenmesi gerekiyor gibi bişiy söyledi ve sadece istanbulda çözülebileceğini söyledi bi bilgisi ve çöüzümünü bilen varsa Bana yardımcı olsun...Lütfenn..

_ardaa

_ardaa

Üye
Hiç öyle birşey duymadım nasıl eşitleyecekmiş merak ettim, avea hattını başka telefona tak onda dene bakalım şebeke sorunu olacak mı, olmazsa sim kart değişikliği iste.

Aykul_66

Üye
    Konu Sahibi
herşeyi denedim olmuyo yeni kart bile çıkarttırdım ama yok böle bi sorun varmış telfında diğer hatlar çekiyo bu sadece avealar çekmiyo..

_ardaa

_ardaa

Üye
Daha önce böyle şebeke sorunu yaşayan birilerini görmemiştim, FW versiyonun kaç ondan olabilir

Aykul_66

Üye
    Konu Sahibi
*o ne oluyor nasıl bakılıyorki?

razzor

Üye
Aynı sorun benim c7 de de var.eski kötü telefonumda bile ( AVEA ) hattım ful çekiyordu şimdi evin içinde bile 1 diş anca çekiyor.neden kaynaklanıyor bilemiyorum arkadaşlar yardımcı olup ilgilenirseniz sevinirim !! :angry:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aveanın sorunu o çekim sınyalı cok zayıf

dernek1

dernek1

Üye
N8-00 bende de var hattım vodafone aynı sorun bende de var ya bundan önce 5800 kullanıyordum bu kadar sorun yoktu bu N8 ler deki şebeke çekimi çok zayıf

aslankaplants

aslankaplants

Üye
garantiliyse bi sor garantiye belki yaparlar

ZaZuM

ZaZuM

Üye
:hmmm

eren3546

eren3546

Üye
N8-00 bende de var hattım vodafone aynı sorun bende de var ya bundan önce 5800 kullanıyordum bu kadar sorun yoktu bu N8 ler deki şebeke çekimi çok zayıf

alakası yok şu an oturduğumuz zemin kat daha önce samsung i8910 şebeke gidip geliyor du edge sinyali 2dış çekiyor du n8 aldım 3.5g çekiyor vodafon hat kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...