Katılıyorum.android alacaksın ama 600 lira fiyat aralığındaki bir android telefonda usb otg olmaz 16 gb hafıza olmaz xenon flaşlı 12mp kamera olmaz hdmi olmaz mumla arama sonra androiddem tat almak istiyorsan galaxy s den aşağı telefon alma
android alacaksın ama 600 lira fiyat aralığındaki bir android telefonda usb otg olmaz 16 gb hafıza olmaz xenon flaşlı 12mp kamera olmaz hdmi olmaz mumla arama sonra androiddem tat almak istiyorsan galaxy s den aşağı telefon alma
n8 gerçekten çok iyi memnunum. ama android gerçekten merak ediyorum yoksa böyle iyi.
Hehedoğru diyosun ne yapsam.n9 nasıl ?
Yeni konu aç butonu varabi kunu nasıl açılıyor?
---------- Eklendi @ 18:47:25 ---------- Yazıldı @ 18:47:08 ----------
KoNU
sayfalarda göz gezdirn8 gerçekten çok iyi memnunum. ama android gerçekten merak ediyorum yoksa böyle iyi.
Herskes aynı fikirde sanırım
kardeş bende senin gibi düşünüp android aldım - N8 de güzelde symbian artık bitti yani - Androide S2 ile başlayabilirsen çok seversin...

Bu lafından sonra satasım gelmedisen kaşınıyon he seni kazığa getirirler oyundan sıkılnca napacan? Android sana 12mp kamera getirir 16gb hafıza sağlar usb otg sağlar tamam git 600 liralık bi android caksınlar sana
gercekten öyle ama ne biliyim cok kararsızım