Nokia N8 Satmayı yada takas etmeyi düşünüyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Satmayı yada takas etmeyi düşünüyorum.
Var mı önerisi olan tavsiyesi olan ?

atoubo

atoubo

Üye
ne kadar istiyosun renk ne belle mi anna mi war ekran ve kasada cizikler war mi hdmi ve usb kablosu war mi daha once acilmis mi tvye bagladiginda herhangi bi sorun veriyor mu

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat hakkında bi fikrim yok.Siyah 1 yıldan fazla garantisi var.Belle + Kurtulus abinin cwfsi ki orjinal olsun diyen varsa flashlayabilirim.Usb kablosu var Hdmi var (Denemedim).
Telefon Gayet temiz kullanıslı hızlı.
Tek sorun şu ki Ben telefonu gece kapatıp yattım sabah kalktıgımda acılmamıstı.Garantiye gönderdim anakart sorunluymus meger.Degistirip gönderdiler.Telefondan memnunum ama android almak istedigim icin satıcam yada takas edicem.Kulaklık ve kılıfı da var

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
android alacaksın ama 600 lira fiyat aralığındaki bir android telefonda usb otg olmaz 16 gb hafıza olmaz xenon flaşlı 12mp kamera olmaz hdmi olmaz mumla arama sonra androiddem tat almak istiyorsan galaxy s den aşağı telefon alma

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
android alacaksın ama 600 lira fiyat aralığındaki bir android telefonda usb otg olmaz 16 gb hafıza olmaz xenon flaşlı 12mp kamera olmaz hdmi olmaz mumla arama sonra androiddem tat almak istiyorsan galaxy s den aşağı telefon alma
Katılıyorum.

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
n8 gerçekten çok iyi memnunum. ama android gerçekten merak ediyorum yoksa böyle iyi.

atoubo

atoubo

Üye

Aynen katılıyorum...

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
HTC ler nasıl arkadaşlar

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Hehe :) doğru diyosun ne yapsam.n9 nasıl ?

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
onu geçelim o zaman :)

Blackboot

Blackboot

Üye
abi kunu nasıl açılıyor?

---------- Eklendi @ 18:47:25 ---------- Yazıldı @ 18:47:08 ----------

KoNU

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben c7 yi sattım Xperia neo V Aldim gayette başarılı.

HDMI dan tut kablosuz mause bıle baglarsın.

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Diyosun hadi bakalım bende o tarz bişeyler düşünüyorum

Elektr0

Elektr0

Üye
n8 gerçekten çok iyi memnunum. ama android gerçekten merak ediyorum yoksa böyle iyi.

kardeş bende senin gibi düşünüp android aldım - N8 de güzelde symbian artık bitti yani - Androide S2 ile başlayabilirsen çok seversin...

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sen kaşınıyon he seni kazığa getirirler oyundan sıkılnca napacan? Android sana 12mp kamera getirir 16gb hafıza sağlar usb otg sağlar tamam git 600 liralık bi android caksınlar sana

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
sen kaşınıyon he seni kazığa getirirler oyundan sıkılnca napacan? Android sana 12mp kamera getirir 16gb hafıza sağlar usb otg sağlar tamam git 600 liralık bi android caksınlar sana
Bu lafından sonra satasım gelmedi :) gercekten öyle ama ne biliyim cok kararsızım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt