Nokıa n8 ovi mağaza sorunu için istanbula gönderildi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa n8 ovi mağaza sorunu için istanbula gönderildi ...
Neredeyse 2 haftadır uğraşıp yapamadığım N8 ovi sorununu NOKIA CARE da yapamadı telefonu İstanbula yolladılar . Bu sorunu olanlar çok uğraşmasın direk Nokıa Shop lara götürsün .:vur:dry:

Burak

Üye
format ve geri yolla.

Felsefe bu nokiada :D

den1905

den1905

Üye
Aynı sorun bendede vardu bugün kozyatağı kvk'nın yolunu tuttum. Nokia shop yazılım yüklemeyi denedi fakat olmadı. telefon kapalı iken bilgisayar görmüyor sorun var dedi ne alaka anlamadım üst servise gitmesi gerekiyor ded i bende kendim götürdüm. umarım bir an önce geri alırım bu süre içerisinde anna çıkarsa bal kaymak olur herhalde:)

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
QUOTE=Burak;3679969]format ve geri yolla.

Felsefe bu nokiada :D
[/QUOTE] ama bu felsefe gittikçe canımı sıkmaya başlıyor.:)

----------Eklendi @ 19:36:23 ---------- Yazıldı @ 19:33:32 ----------

Aynı sorun bendede vardu bugün kozyatağı kvk'nın yolunu tuttum. Nokia shop yazılım yüklemeyi denedi fakat olmadı. telefon kapalı iken bilgisayar görmüyor sorun var dedi ne alaka anlamadım üst servise gitmesi gerekiyor ded i bende kendim götürdüm. umarım bir an önce geri alırım bu süre içerisinde anna çıkarsa bal kaymak olur herhalde:)
Gerçekten benımde ilk aklıma gelen bu oldu harika olur beklediğime değer.:good:

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi

Formatı da geçtim Flash atıyoruz be Flash. Olmuyorsa yazılımsal değil işte kardeşim ya :kop::kop:
KEsınlıkle öyle çok saçma bişe bu aslında normal karşılancak bişe değil aama işte uğraşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt