Nokia Belle Ovi Mağaza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Ovi Mağaza Sorunu
Son zamanlarda Nokia 500 Belle'de Ovi Mağaza'dan bir şey yüklemeye çalıştığımda yüklemeye hazırlanıyor diyip yaklaşık 2 dakika bekliyor sonra da ya yüklenemiyor diyor ya da bağlantı kayboldu gibi bir hata veriyor.
Sonra menüye smart installer geliyor ona basıp yükle diyorum bazen yüklüyor bazen de yüklemiyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
*Forumda benzer sorunlarda gördüğüm kadarıyla Nokia Beta Labs'dan qml store'u yüklemeyi öneriyorsunuz. qml store'u yükledim ama sorun devam ediyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu bazen qt bileşeni olan uygulamaları yükleyip kaldırdıktan sonra oluyor

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Evet kardeş yüklemeye çalıştığım uygulamayı daha önce yüklemiştim ama sonra hafıza kartına format atıp belleyi tekrar yükledikten sonra yükleyemiyorum işte.

backwater

backwater

Üye
aynı sorun bende de vardı qml storeyi bende yüklemiştim sorun düzelmediydi ama sonradan navifirmden simlock hariç bütün dosyaları indirip flash attım hiç bi sorun kalmadı oviden istediğini yüklersin o zaman

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Evet kardeş yüklemeye çalıştığım uygulamayı daha önce yüklemiştim ama sonra hafıza kartına format atıp belleyi tekrar yükledikten sonra yükleyemiyorum işte.

telde önemli bişey yoksa soft format atıp hafıza kartinıda biçimlendirip dene birde

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de vardı qml storeyi bende yüklemiştim sorun düzelmediydi ama sonradan navifirmden simlock hariç bütün dosyaları indirip flash attım hiç bi sorun kalmadı oviden istediğini yüklersin o zaman

Kardeş telefon hediye geldi daha birkaç gün oldu. Hemen flashlamak istemiyorum :D
Önceden 5800 varken flashlama yapıyordum ama navifirmden hiç indirmedim nokia 500 için nasıl yapacğımı bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];4897455' Alıntı:

telde önemli bişey yoksa soft format atıp hafıza kartinıda biçimlendirip dene birde

Şimdi deniyorum kardeş olursa yazarım. Soft format dediğin fabrika ayarlarına geri yüklemek oluyor değil mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orjinal telefon ayarlarından "veri sil ve geri yükle"ile yapabilirsin.

- - - Eklendi - - -

tel açılırken biraz uzun sürebilir sorun olduğunu düşünme kendi açılacaktır.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Soft format atıp hafıza kartını biçimlendirdim ama sorun hala devam ediyordu.
Sonra hard format attım telefonun içindeki bir sürü uygulama silindi (haritalar, mağaza vs.). Şimdi de Ovi Suite'den Belle'yi yeniden yüklüyorum.

*Belle'yi yüklerken en sonra hata verdi ama telefonda dil ayarları seçme yeri gelmişti ordan devam ettim. Bir sorun çıkar mı?

- - - Eklendi - - -

Sorun düzeldi :) Çok sağol Engin yardımın için. Allah razı olsun.
Peki yukarda * ile sorduğum sorunun cevabını verebilir misin?

escape72

escape72

Üye
Sonra hard format attım telefonun içindeki bir sürü uygulama silindi (haritalar, mağaza vs.). Şimdi de Ovi Suite'den Belle'yi yeniden yüklüyorum.

*Belle'yi yüklerken en sonra hata verdi ama telefonda dil ayarları seçme yeri gelmişti ordan devam ettim. Bir sorun çıkar mı?

- - - Eklendi - - -

kardeşş aynı sorun bendede var nasıl oldu soyleyebilir misin?

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
kardeşş aynı sorun bendede var nasıl oldu soyleyebilir misin?

Yukarda yazdığım gibi Nokia 500 hard format attım sonra nokia suiteden belleyi yükledim. yüklerken son aşamada hata verdi ama telefonun ekranında dil ayarlarını soruyordu ordan devam ettim çalışıyor telefon.
Şimdi ovideki tüm uygulamaları yükleyebiliyorum. Ama bu tamamen şans da olabilir bilmiyorum.

Bilen biri şu soruma cevap verebilir mi?
Belle'yi yüklerken en sonra hata verdi ama telefonda dil ayarları seçme yeri gelmişti ordan devam ettim. Bir sorun çıkar mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

- - - Eklendi - - -

hata verdikten sonra kaldığı yerden devam ettiyse sorun yok demektir.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4898161' Alıntı:

hata verdikten sonra kaldığı yerden devam ettiyse sorun yok demektir.

Ama son aşamada hata verdi. Ben telefondan dil seçip devam ettim. Sorun olur mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tel açıldıktan sonra sorun değil zaten yazılımı yükledikten sonra kapanıp açılıyor dıl ayarlarıda göründüyse korkma sorun olmaz.

famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim yardımın için.

StarPiskopat

Üye
Nokia 500 Format Atma==>
*#7370#
Nokia 500 Fabrika Ayarları==>
*#7780#

Üst Alt