Emre-45
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 Derim. Iphone 4te güzel tabi ki.
İphone 4 tek artısı dokunmatiği çok güzel bide lazım olma ihtimali düşük rüzgar senserü falan ama geri kalanında n8 5 tur fark atar
Bakalım tablolara...verdiğim tabloya bakar mısınız ? sizce 5 tur farkı kim atar ? n8 mi yoksa iphone 4 mü ?
Teknik özellikler derken hangi özelliklerden bahsediyorsunuz ?Teknik olarak sunduğu özelliklerle Nokia N8 daha güzel bir cihaz, ancak yapısal duruşu iPhone 4'ü cazip kılıyor. Ancak ikisinde de yaşanan sorunlardan dolayı, ikisini de tercih etmem...
USB-On-The go özelliği, kamera, işletim sistemi vs.Teknik özellikler derken hangi özelliklerden bahsediyorsunuz ?
N8 Iphone'u her türlü ezer geçer, zaten kamerası tek başına yeter, oyuncak deil bu bebek gibi her dakka oyun oynanmaz telefonda. S^3'de on numara oyunlar var ilerde de çıkar, takip etmezsen neredeyse uygulama yok dersin tabi. Zaten madem herkesden çok biliyodun niye açtın ki bu konuyu.İşletim sistemi mi ? Symbian S^3 için neredeyse uygulama yok. IOS için yüzbinlerce uygulama appstore da.Nasıl işletim sistemi diyorsunuz anlamış değilim ?
USB özelliği ve kamera özelliği gerçekten güzel. Onlara bişey soyleyemem.Ama bu ozellikler iphone u geçebilmek için yeterli olan özellikler değil
Bakalım tablolara...
Görünüşe göre N8
iş n8'i kötülemeye gelince kağıt üzerinde ki her yazı doğru ama n8 için olumlu yazılınca kağıt üzerinde anca kalır diyorsun, bence kağıt üzerinde de gerçekte de n8 gerçekten üstün bir telefon alınınca pişman olunmayacak bir telefon.
Not: nonamex senden ricam yine donuyor resetleniyor masalını anlatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?