Nokia N8 Meego İşletim Sistemine Geçiş Yapar Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
MeeGo'ya geçmeyecek ama tüm Symbian^3ler, Symbian^4'e yükseltilecek yakında.

pRime.

pRime.

Üye
kesinlikle sana katılıyorum ve şunuda belirtmek isterim daha düne kadar telefonda alo demesini bilmeyen ve teknolojik bilgiden yoksun bazı insanlar anlamadan ,bilmeden cihazı kötüleyen yorumlar yapıyorlar.:bann::bann::bann:sadece şunu belirteyim telefon firmalarından sadece NOKIA ürettiği cihazların arkasında duruyor ve tam destek sunuyor :bann::bann:

Katılmamak imkansız.

SPLNTR

SPLNTR

Üye
şu iş bi aydınlansa n8 ve symbianının geleceğini çok merakediyorum

cancan5000

Üye
Ben nerdeyse 8 aydır n8 kullanıyorum ve şuana kadar bu dedikleri 1 hata ile karşılaşmadım....telefonu bilgisayar gibi kullanırsanız adam gibi kullanırsanız performans alırsınız ilk önce nasıl kullanıcağınızı öğrenin iphone kadar basit içerikli saçma bi telefonla kıyaslamayın, bi bilgisayarda 10 tane nfs 5 fifa aç sonra donunca ne olduığunu görürsün....nokia düzgün kullanıcıya hitab eder basit istiyosan iphone al....dediğim gibi ben 1 tane sorunla şu telefonumda n8 de karşılaşmadım ne ovi ne harita ne resetleme ıvır zıvır taş gibi gül gibi çalışıyor....

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence 2016 ya kadar belleden snra bir gncelleme daha çıkar stabil bir hale gelir zaten..

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 in bootloader ı kırılsa n8 e android yüklemek için insanlar seferber olur tüm driverları falan birleştirir stabil bir android e bile kavuşuruz. Tek sorun bootloader. Ama belki meego olmaz işlemci yetmeyebilir.

fatih_123

Üye
Nokia nın amiral gemisi olan ve şu anda bütün ilgiyi gösterdiği telefon olan Nokia N8 Symbian 3 İşletim sistemi ile piyasaya oldukça sorunlu bir şekilde çıktı.Alan arkadaşlar resetleme kapanma donma bi daha açılmama gibi sorunlar yaşadı ve bunların düzeltilmesi için Yeni Firmware bekliyoruz.Peki Symbian desteğini çektiği zaman nokia n8 için yazılım geliştirmeye devam edecek mi yoksa firmware ile Meego İşletim sistemine geçiş yapma olasılığı var mıdır ?

bu saydıklarınızın hiçbiri benim telefonumda olmuyor.. gayet memmunum. elinze geçen het türlü uygulamayı atarsanız ve hacklı yazılım vs kullanırsanız daha çok sorun yaşarsınız.. :D

delicoban03

Üye
kardeşim öncelikle burası x6 bölümümü önce onu araştır bırak ayfonu filan bence öncelikli işin bu olsun:)onca forum gezdim ıphone ile x6 yı karşılaştıran sen oldun zaten kimse iddaa etmior ki x6 ile ıphone yi:)N8 çıktığından da haberin yok galiba sanırım sen baya geriden takip ediosun teknolojiyi...bence araştırmak bilgi açısından iyidir tavsiye ederim...
keşke sizin nokia yı savundunuz kadar nokiada sizi düşünüp iphone nin belini bükse ama yok sen git 700 tl ye x 6 al 3d hızlandırıcısı bile yok multi toç yok elin olu 500 tlye samsung galaxy cia alsın seni yerden yere vursun 3 d hızlandırıcı multitouc var hemde android

den1905

den1905

Üye
keşke sizin nokia yı savundunuz kadar nokiada sizi düşünüp iphone nin belini bükse ama yok sen git 700 tl ye x 6 al 3d hızlandırıcısı bile yok multi toç yok elin olu 500 tlye samsung galaxy cia alsın seni yerden yere vursun 3 d hızlandırıcı multitouc var hemde android

Ürünü almadan önce özelliklerini senden saklamışlar gibi konuşuyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt