Nokia N8 Meego İşletim Sistemine Geçiş Yapar Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Meego İşletim Sistemine Geçiş Yapar Mı ?
Nokia nın amiral gemisi olan ve şu anda bütün ilgiyi gösterdiği telefon olan Nokia N8 Symbian 3 İşletim sistemi ile piyasaya oldukça sorunlu bir şekilde çıktı.Alan arkadaşlar resetleme kapanma donma bi daha açılmama gibi sorunlar yaşadı ve bunların düzeltilmesi için Yeni Firmware bekliyoruz.Peki Symbian desteğini çektiği zaman nokia n8 için yazılım geliştirmeye devam edecek mi yoksa firmware ile Meego İşletim sistemine geçiş yapma olasılığı var mıdır ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Meego ya geçiş yapacağını hiç sanmıyorum.Sadece Symbian^3 işletim sistemini kullanmaya devam eder ve hataları düzeltilmeye çalışılır.

emre817

Üye
    Konu Sahibi
yazılım geliştirmeye devam edecekse sorun yok ama desteğini çekicekse böyle nokia dan ne anlarım ben !

franzliszt

franzliszt

Üye
destek verir tabiki güncellemeler olur ama meego asla . bu cihaz symbian olarak çıktı n900 ü düşünürsek o farklı zaten alt yapısı linux ona meego oluyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanmam

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum meego sistem ihtiyaçları farklı symbianın ki farklı tabii kırmak isterlerse o başka ve symbian bitmiyor symbian ortaklığı bitiyor nokia 2011 den sonra tekrar yönetimin başına geçicek bide o kapanma sorunları çok çok az telefonda çıktı yani 1000 tane olsa olsa onu nokia değiştiriyor en azından böyle bir sorun yok demiyor apple gibi

emre817

Üye
    Konu Sahibi
ben gold dan aldığım N8 telefonu 2 gün kullandım 2 gün kitlendi kapandı açılmadı usb ile bağlayınca kendine geldi tel bende gittim hemen aldığım mağazaya derdimi anlattım hatta tartıştım almayız falan dediler ama en sonunda başardım paramı almasamda telefonu verdim 1084 liralık açık hesap yaptılar adıma ve istediğim zaman kullanabilcem bunu ztn haftaiçi tekrar gelcekmiş n8 almayı düşünüyorum ama korkuyorum artık kitlenip açılmıcak diye inş nokia yazılım yayınlamaya devam eder ve sorunlarımıza çözüm bulur

erkara_64

kardeşim donanımsal problemler olmadığı sürece yazılımdan korkma...
yazılım konusunda cihazının arkasında duran tek firma nokia dır...

apple yi saymıyorum onlar senede 1 cihaz için firmware hazırlıyorlar..
nokia onlarca cihazı için firmware hazırlıyor aradaki fark ta bu olsa gerek..

sutrakama

sutrakama

Üye
yav symbian symbian nokıa her şeyi halleder teli sahipsiz bırakcak değil ya kesinlikle bir çözüm bulmuştur bile nokıa her şeyi göze alır iflas da etmez miflas da symbian ı ayakta tutan tek şirket nokia bugün istese windows la da android le de meego ile de her şekilde cihazına yerleştirir rahat olsun herkes valla ben n8 ilk kullanıcılarındanım daha cihazımda allaha şükür 1 sorun bile çıkmadı hayret ediyorum burdaki yazılanlara şarj olayı felan benim şarj 5 gün rahat gidiyor

emre817

Üye
    Konu Sahibi
ben gold daki görevli ile konuştum fabrikanın cihaz çıkışını kapattığını hataların giderilmesinden sonra dağıtıma başlanacağını söyledi sanırım 10 gün içinde bende 2.Mavi N8 ime kavuşcam :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Sanmıyorum...

SilentOne

SilentOne

Üye
gelmez

delicoban03

Üye
6-7 aydır x6 kullanıyorm n 73 bile ondan iyiyidi kasım kasım kasılısyo ellerin iponesi var multi toc yapıyo apstora giriyo indireceği şeyi önce deniyo sonra hoşuna gitmesse indirmiyo ipohonesi olan bir şey yaparken beklemiyo ama nokya kullananlar bekliyo her zaman bu böyle geldi böyle gidecek

erkara_64

kardeşim öncelikle burası x6 bölümümü önce onu araştır bırak ayfonu filan bence öncelikli işin bu olsun:)onca forum gezdim ıphone ile x6 yı karşılaştıran sen oldun zaten kimse iddaa etmior ki x6 ile ıphone yi:)N8 çıktığından da haberin yok galiba sanırım sen baya geriden takip ediosun teknolojiyi...bence araştırmak bilgi açısından iyidir tavsiye ederim...

delicoban03

Üye
n8 sorunsuz sanki forumda n 8 den bir sürü şikayet var

erkara_64

kardeşim o zaman benden sana tavsiye lütfen n8 yada nokia alma git ıphone al oke...geri kalan kasma donma olaylarıyla biz ilgilenelim sen rahat rahat ıphone takıl oke..

• Beğen
Tepkiler: secqin1
suat1111

suat1111

Üye
orhaan48

orhaan48

Üye
kardeşim o zaman benden sana tavsiye lütfen n8 yada nokia alma git ıphone al oke...geri kalan kasma donma olaylarıyla biz ilgilenelim sen rahat rahat ıphone takıl oke..
kesinlikle sana katılıyorum ve şunuda belirtmek isterim daha düne kadar telefonda alo demesini bilmeyen ve teknolojik bilgiden yoksun bazı insanlar anlamadan ,bilmeden cihazı kötüleyen yorumlar yapıyorlar.:bann::bann::bann:sadece şunu belirteyim telefon firmalarından sadece NOKIA ürettiği cihazların arkasında duruyor ve tam destek sunuyor :bann::bann:

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia N8 Meego isletim sistemine gecis yapmaz.

--------------- Ekleme ---------------

n8 sorunsuz sanki forumda n 8 den bir sürü şikayet var

Sikayetlerin bircogu kullanici bilgisizliginden kaynaklanan sikayetler...

tasarimx

Üye
geçiş yapmaz. nokianın ceosu ben olsam bende yapmam. android te de geçmem , windowsada . kendi işletim sistemimi yaparım . ki nokia bunu yapıyor ve doğru olanı yapıyor. nokianın neler yaptığını 2011 haziran civarı anlaşılır. boş durdukları nı hiç sanmıyorum .... 2011 de iyi şeyler olacak.nokia dizginleri eline almaya başladı bence, ancak rakipleri de boş durmuyor elini çabuk tutsa iyi olur , her gün bir kayıp nokia için. şöyle bişey var önümüzdeki yıllarda windows mobilede tutunamayacak , apple kendi işletim sistemiyle devam edecek , samsung ta bada ya daha da çok önemseyerek kendi işletim sistemini oturtacak, android in sonu da bence windows gibi olacak . nokia symbian ve meego kullanacak ancak symbian a devam edecek ama baştan sona değiştirilmiş haliyle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt