Nokia n8 im var 701 mi alsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ForeverAlone";4249650][COLOR=Black][B] Önce şuraya bakta yanından nasıl geçiyor öğren. [URL="http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3252&idPhone2=4212&idPhone3=4119' Alıntı:
Photo Compare Tool - GSMArena.com[/URL]

Altınada 701'in kamerasınıda koydum.Bilip bilmeden yorum yapmazsınız birdaha [/B][/COLOR]

arkadas su bir gercektir ki suan piyasada n8 den iyi ceken bir cep yoktur ,kac tane forumlarda ve magazin sitelerinde test edildi bu kameraolayi ve hepsinde acik ara n8 birinci cikti.

valent

Üye
Tamamen katılıyorum sana nerden baksan 5,6 mesajdır arkadaşa anlatmaya çalışıyorum ama dediğim dedik takılıyor kendisi bence hiç tartışmaya girilecek mevzu değil bu konuda zaten bizlere aksini söyleyenler muhattabımız bile olamaz...

merak etme arkadaşım ben hd monitörde aynı açıdan aynı ışık altında çekilmiş fotoğraflarla karşılaştırdım. sabitleyerek çektim fotoları ve videoları. ben de bu güne kadar n8 in fotoğrafına laf söyletmeyenlerdendim ama artık bu moddan çıktım. neyse, ben gelip de size fanatiklik yapmadım hiç bi telefon için, arkadaş sormuş görüşlerimi söyledim. bu tarz tartışmalar bana göre değil yok o tel iyi yok bu tel iyi. komik olma vb tarzı konuşmalar da çok yanlış bence. iyi forumlar size.

----------Eklendi @ 11:27:21 ---------- Yazıldı @ 11:26:04 ----------

+1 ben de çok sıkıldım. hele gene adam gibi bir sosyal ağ uygulamasının olmaması bu devirde çok ama çok saçma

uruno

Üye

Gravity kur gelmiş geçmiş en iyi sosyal ağ uygulaması hatta orjinal twitter dan daha kullanışlı bence

valent

Üye
Sana karşı yanlış ve ağır bir cümle kurmadım sadece buraya gelip başka markaların övülmesine karşıyım başlıktada ıphone 4s in adı dahi geçmiyor.Bu konuyuda burada kapatmak en güzeli kimsenin kalbi kırılmasın dostluk içersinde önemli ve mantıklı bilgiler paylaşmamız daha iyi olur.

man20

Üye

maddock

Üye
arkadasim. n8 in temizse. uygun bir fiyat ver alayim senden.

NonaZayi

Üye
yazını okudum tam diyecektimki sen kafayımı yedin. son anda fiyat farkını belirttiğini gördüm içim rahatladı. senin 4s 2.400tl n8 930tl. buna goz onunde bulunduralım. N8i tv ye bağlamak klavye takıp arkadaşlarımla msjlaşmak o kadar zevklıkı. babam deseki sana 4s alıyorum. yok derim istemem. 2.400tl verceğimi süper mini leptop alırım daha iyi. ıphone saçmalığın ta kendisidir!

WebStyle

Üye
N8'den 701'e geçmek son derece saçmalık olur. N8 hoşunuza gitmedi madem ve Nokia'dan da vazgeçemiyorsanız N9 alın ya da Lumia 900'ü bekleyin. Ancak size tavsiyem Galaxy S2 almanızdır. 980 TL'den sıfır satıyorlar. G.g ve sanalpazar üzerinde.. Ha bütçe sıkıntım yok diyorsan kesinlikle iphone 4s i tavsiye ederim. Ancak yine de karar sizindir..

maddock

Üye
arkadaslar zevkler ve renkler tartisilmaz. multimedya olarak kullanacaksaniz iphone hic guzel degil. ben bircok telefon kullandim. iclerindeki en berbat (multinedya bazinda) iphone . telefon dogru duzgun cekmiyor bile. telefon bozuk diye dusundum fakat cogu oyle. nokia veya android ikiside guzeldir. n8 in varsa vazgecme eskiyene kadar kullan derim.

arkadaşım bence tercih önemli 701 hız yönünden harika ben n8 i sattım 701 aldım memnun oldum andiroid güzel ama şarz yiyor beni çileden çıkarıyor

Konu Sahibi
ya arkadarlar konuyu hortlatmayalım locked(ben zaten yeni telımi aldım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...