Nokia N8 ile Çektiğim Manzara Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
canliligi kendim gordugum renklere ayarladim telefonun programindan. Kamera renksiz cekiyordu bende mecbur fotoyu cektikten sonra gordugum renk ayarini cektim teefondan. Diger turlu kamera cok renksiz cekiyor.
Oyüzden bu kadar canlı:dry:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
evet ama yinede gordugum manzarayi veremiyor. Mukemmel manzaralar vardu. Burada gordukleriniz neki :)

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
canliligi kendim gordugum renklere ayarladim telefonun programindan. Kamera renksiz cekiyordu bende mecbur fotoyu cektikten sonra gordugum renk ayarini cektim teefondan. Diger turlu kamera cok renksiz cekiyor.

fotoyu cektıkten sonra nasıl renk ayarını yapıyorsun kardes orasını açar mıısn.çünkü ben bu telefonun camerasını daha etkılı kullanmak ıstıyorum artık

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
seceneklerden foto duzenlemeye gir, ben ingilizce kullaniyorum en sagda altta tuning var ayarlamalar icin guriyorum, rengini saturationdan gercek ayarina getiriyorum birde kontrast ve brightness ayarinida verdikden sonra kayit ediyorum bu kadar :) bir tesekkuru cok gormeyelim :D

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
teşekkürler hocam her daim bilgine ihtiyacımız olacak:oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
yine tuzluca76 klasiği ne diyebilirim ki ailemizin fotoğrafçısı yalnız bir kaç tane aynı yapacağına HDR olarak çekseydin birini

FastBreaker

FastBreaker

Üye
oha çok iyi :oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
@Urolki hdr camerapro berbat hdr cekiyor 5 para etmiyor :S ancak camera pro ile barecketingde cekip pc de duzenlemek gerek ama amacim telefonun gucunu gostermek oldugu icin pc de resimleri ellemedim :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ya HDR ile süper olurdu ondan dedim sonuçta pc de üç resmi birleştiriyor o kadar başka bir şey yapmıyor

oguzk582

Üye
"çekdiğim" değil "çektiğim" yazman gerekirdi. Türkçe'mize dikkat edelim

cardanadam

cardanadam

Üye
türk dil kurumundan oğuz:D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Uyari icin eyvallah pc ye gecersem duzeltirim turk dil kurumu gorevlisi arkadasim :) urolki 3 resimi birlestiriyorda sonrasinda krndin oynayarak istedigin ayari veriyorsun :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
eee Yorumlar Bu Kadarmı ?:ağlarım::ağlarım::naughty:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
haci o kadar foto cektim karsiligi bumu ? :D

Uruloki

Uruloki

Üye
sen iyi foto çekiyorsun hakketen prof takıl bundan sonra sana önerim yani N8le olmaz bu iş(tabi dslr makinan var mı bilmiyorum) yani anı iyi yakalıyorsun

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef oyle birsey de alamam, cok istiyorum ama malum pahali :) yontemini buldum zatdn bi tripod birde teleskop siparis ettim en azindan birazda olsa prof. mus gibi etkti yaratabilir :))

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
teleskop geldiğinde de resimler bekliyoruz:oke:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Erken gelirse Insallah guzel fotolar atmzyi planliyorum :) Bilen varsa acaba teleskop kameranin odak mesafesini yukseltirmi? Yani mesela normalde 30-40 cm uzaklikdaki nesnelere guzel odaklanan telefon teleskopla beraber 3-4 metredeki nesneye odaklznip arkaplani bulanik yapabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...