Nokia N8 ile çekilen resim kalitesi çok düşük.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sandrake

Sandrake

Üye
Kardesim çekilen resimlerin kalitesi megapixel sayisina göre artmaz. sen sadece fotoğrafin boyutunu büyütürsün netlik gene ayni kalir. yani benim profösyonel nikon optik zoom yapan kameraminda megapixel değeri 12mp. bilmem anlatabilmişmiyimdir. cep telefonlari eger birgun iri mercekler kullanmaya başlar dijital odaklama yerine optik odaklamaya geçerse tam verim alinabilir. o yüzden megapixele bakipta aaa süpermiş hadi alalim demek yanliş ve aldatmaya yönelik bir durum. ayrica bilmem farkettinmi wavelerin kameralarindaki camin çizilmez ve epey bi kalin oldugunu farketmişsindir. lens olarak waveler diğer 5 megapixellerden farkli daha net daha canli. benim n95 imden çektigim resimlerin daha canlisini ben bu cihazda çekebililorum. o yüzden wavein kamerasini önce megapixeliyle eleştirmek yerine gidip bir görmek kullanmak deneyim sahibi olduktan sonra konuşmak lazim. ;)

Teşekkürler bunları bildiğim iyi oldu ;)
 


eaagent

eaagent

Üye
Ya o kadar saçma konuşmalar dönüyor ki . Yok o telefon gündüz daha iyi çekiyor yok o telefon 3. ayın 5. günü süper çekiyor. N8 in kamerası gerçekten güzel burası tartışılmaz. Ancak wave in kamerasına kötü diyemezsiniz Wave in kamerasıda gerçekten güzeldir. Ben uzun uzun test ettim telefonları o iyi bu iyi demiycem sıkıldım . İki telefonunda birbirinden artıları var. Ama şu 40 program açma işinden bahsetmeyin artık valla sıkıldım işletim sisteminden kaynaklanan bi olayı küçük küçük prolar açarak başarmış bi telefonun işlemcisini Kendi donanımından 2 kat daha iyi olan bi telefonun işlemcisinden 40 k*çı kırık program açtı die daha iyi diyemezsiniz. Farkettiseniz kameraya ağzımı açmadım :bilmm Sizde bişeyleri kabullenmeyi bilin. |-):evet:
 
pRime.

pRime.

Üye
ya arthur zaten N8 berbat çok yavaş her saat başı resetliyor kendini sonra resimleri bile çin malı cihazlardan berbat zaten 12mp yi yazılımla yapılar aslında o vga çözünürlük değil mi

Hakkaten ya neden enayi gibi para verdik ki? Bi android alırdık Galaxy ace falan. Satayım da bi samsung alayım. Buzdolabı özelliği falanda vardır bunun.
 
Uruloki

Uruloki

Üye
arthur aslımda taksitle almış olmasam direk galaxy s alacam yani dimi niye aldık ki biz bunu
 
eaagent

eaagent

Üye
:naughty: :ehe fesatsınız varya :D :d:
 
Uruloki

Uruloki

Üye
biz dimi ah ah işte o kadar berbat bir cihaz aldık ki zaten sesimizi çıkaramadığımızdan başkaları hakkımızı savunuyor
 
asi_gen07

asi_gen07

Üye
youmları okudum n8 cilere çifte standart yapmayalım arkadaşlar onlarda bizim vatandaşımız :ehe:ehe
:kop:
 
eaagent

eaagent

Üye
:d: :D
 
nghty2

nghty2

Üye
ben bu lafa kıcımla gülerim hacı :D n8 le film çekmiş la adamlar hiç izlemedn mi :D professional camara var onda
 
hakancoban

hakancoban

Üye
Yaklaşık 4 aydır Nokia N8 kullanıyorum yukarıdaki olumsuz yorumlar şaşırttı.Hem gece hem de gündüz çekimlerimin hiçbirisinde şu ana kadar memnuniyetsizliğim olmadı,çantamda sürekli taşıdığım fotoğraf makinemi artık evde bırakıyorum,o denli memnunum cihazımdan.Sadece gece ve flashlı bazı çekimlerde eğer ayarlar otomatikteyse kırmızı göz sorunu olabiliyor,o da ince ayarlar yapılmışsa hiçbir sorun olmuyor resimlerde.Bence ince ayarlarla biraz uğraşın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt